Keystone logo
Sepanyol

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Sepanyol 2023

Bilangan institusi: 254
  • Barcelona, Sepanyol

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Sepanyol

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Sepanyol

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Sepanyol

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Sepanyol

  Jika anda membaca ini, ia mungkin kerana sesuatu tentang Universiti kami telah menarik perhatian anda. Anda mungkin sudah tahu bahawa kami adalah sebahagian daripada institusi pendidikan swasta terbesar dan paling tradisional di Sepanyol, CEU, yang diasaskan pada tahun 1933 oleh Persatuan Propagandis Katolik (ACdP). Dalam Komuniti Madrid, kami adalah yang pertama menawarkan cara baharu untuk memahami dan mengurus pendidikan tinggi, pertama sebagai Kolej Universiti dan, sejak 1933, sebagai Universiti swasta. Lebih daripada 85 tahun, sikap perintis kami terus meninggalkan kesan pada semua yang kami lakukan. Anda akan mengetahuinya sebaik sahaja anda mengenali kami.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Sepanyol
  • + 1 lebih

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan kepada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Barcelona, Sepanyol

  ELISAVA, Sekolah Reka Bentuk dan Kejuruteraan Barcelona, menggalakkan pendidikan, pengetahuan dan penyelidikan dalam bidang reka bentuk, kejuruteraan dan komunikasi. Dengan lebih daripada 50 tahun pengalaman, ia telah melatih lebih daripada 17,000 pelajar dan ia telah menetapkan dirinya sebagai salah satu sekolah terkemuka di dunia. Sekolah ini bekerjasama dengan syarikat, institusi dan NGO berprestij antarabangsa untuk menawarkan pendidikan universiti yang menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran semasa dan masa depan. ELISAVA melatih profesional pakar dengan keupayaan untuk mereka bentuk dan mencipta produk, perkhidmatan dan persekitaran yang meningkatkan masyarakat.

  • Santander, Sepanyol

  Didorong oleh kreativiti intelek dan pemikiran kritis sejak 1932, pelajar di UIMP telah meluaskan ufuk dan menyumbang kepada memajukan dunia ke hadapan. Misi kami adalah untuk mempromosikan budaya dan sains, memupuk hubungan antarabangsa dan antara wilayah, pertukaran saintifik dan budaya, serta menjalankan aktiviti penyelidikan termaju dan khusus. Kursus Musim Panas adalah kemuncak aktiviti akademik kami yang berterusan dan menjadikan kami pusat universiti perintis di Sepanyol. Santander adalah pangkalan akademik tradisional, walaupun banyak aktiviti lain dianjurkan dan diadakan di kampus kami yang lain. Selain itu, universiti itu adalah perintis di Sepanyol dalam menganjurkan kursus bahasa dan budaya Sepanyol untuk warga asing. Kami juga menganjurkan kursus perendaman Bahasa Inggeris untuk pelajar dan guru bahasa itu, dengan kerjasama Kementerian Pendidikan dan VET. Tambahan pula, kami mengajar Program Pasca Siswazah Rasmi selaras dengan Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah yang membawa kepada ijazah Sarjana dan PhD yang diiktiraf di seluruh Sepanyol. Seterusnya, kami menawarkan Program Pasca Siswazah khusus UIMP yang diiktiraf.

  • Valencia, Sepanyol

  ValgrAI (Sekolah Siswazah Valencia dan Rangkaian Penyelidikan Kecerdasan Buatan) ialah yayasan bukan untung yang terdiri daripada Generalitat Valenciana, lima universiti awam di Wilayah Valencia (UV, UPV, UA, UJI dan UMH) dan syarikat, menyelaraskan AI latihan dan penyelidikan di Comunitat Valenciana untuk bertindak balas terhadap keperluan teknologi syarikat dan untuk mempromosikan penciptaan bakat baharu dalam Kepintaran Buatan (AI) untuk memperbaharui model pengeluaran Wilayah Valencia.

  • Rotterdam, Belanda
  • Bilbao, Sepanyol
  • + 5 lebih

  Universiti Eropah Bandar Pasca Industri (UNIC) telah ditubuhkan pada 2020 dengan tujuan menawarkan pendidikan inklusif untuk pelajar generasi baharu. Perikatan 10 universiti Eropah yang berpangkalan di bandar pasca industri dan dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, bekerjasama dengan institusi bandar untuk memastikan bahawa isu-isu bandar dimasukkan ke dalam pengajaran dan penyelidikan dengan cara yang boleh diakses dan inklusif untuk semua pelajar. Perikatan itu melancarkan ijazah sarjana bersama pertamanya pada tahun 2023 dan sedang mencari pelajar yang akan memajukan transformasi pasca industri bandar mereka dan menjadi graduan berkemahiran tinggi dalam disiplin saintifik baharu yang bertindak balas terhadap keperluan perubahan ekonomi di Eropah dan sekitar. dunia.

  • Alcoi, Sepanyol
  • Gandia, Sepanyol
  • + 1 lebih

  Universitat Politècnica de València ialah universiti teknologi Sepanyol terbaik di Sepanyol, menurut Kedudukan Akademik Universiti Dunia (ARWU), yang dikenali sebagai ranking Shanghai. Pada masa ini, ia mempunyai 25,400 pelajar, 3,600 guru dan penyelidik serta 1,400 profesional pentadbiran dan perkhidmatan, diedarkan di antara tiga kampus yang terletak di bandar Alcoy, Gandia dan Valencia. UPV mengajar 40 darjah dan 13 darjah berganda; 90 ijazah sarjana universiti dan sarjana berganda, dan 30 program kedoktoran. 72% pelajar UPV sudah bekerja setahun selepas menamatkan pengajian mereka. Dan ini sebahagian besarnya disebabkan oleh latihan di syarikat, yang dibayar. Institusi itu mengekalkan lebih daripada seribu perjanjian yang membenarkan pertukaran pelajar dengan universiti Eropah dan Amerika Latin yang lain, Amerika Syarikat, Kanada, Australia, China atau Jepun. Ia adalah yang keenam di Eropah dalam Erasmus yang diterima, daripada sejumlah 4,500 institusi yang mengambil bahagian dalam program itu. Dalam lebih kurang 50 tahun sejarahnya, UPV telah menghasilkan sekitar 145,000 penerbitan saintifik. Ia adalah peneraju negara dalam bilangan paten dan salah satu institusi akademik Sepanyol yang memperoleh pendapatan paling banyak daripada aktiviti penyelidikannya.

  • Poitiers, Perancis
  • Iași, Romania
  • + 5 lebih

  Kampus Universiti Bandar Raya Eropah (EC2U) ialah Perikatan berbilang budaya dan pelbagai bahasa yang terdiri daripada tujuh universiti yang telah lama wujud, diterajui pendidikan dan penyelidikan, terlibat secara tempatan dan global dari empat wilayah Kesatuan Eropah yang pelbagai: Universiti Coimbra, Universiti Iaşi, Universiti Jena, Universiti Pavia, Universiti Poitiers (Penyelaras), Universiti Salamanca dan Universiti Turku. Cita-cita Perikatan adalah untuk membangunkan ruang yang inovatif yang membolehkan mobiliti mengalir secara bebas antara tujuh universiti dan bandar-bandar yang berkaitan.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 lebih

  Konsortium Universiti Eropah membangunkan program EUMaster4HPC pan-European baharu dan inovatif yang memfokuskan pada penyelesaian berprestasi tinggi. EUMaster4HPC menghimpunkan pemain utama dalam pendidikan HPC di Eropah untuk melatih generasi akan datang pakar HPC berkemahiran tinggi dan berbakat untuk memacu transformasi digital Eropah. EUMaster4HPC bergantung pada kurikulum dan paradigma pengajaran yang inovatif, kecemerlangan akademik, pakar HPC bertaraf dunia, akses kepada pusat pengkomputeran super, dan sokongan industri yang kukuh.

  • Barcelona, Sepanyol

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Sepanyol

  LASASAD ialah Sekolah Seni & Reka Bentuk Dalam Talian yang terkemuka, terletak di tengah-tengah Barcelona, Sepanyol. Kami menyampaikan program sarjana kami melalui format ONLIVE revolusioner kami, supaya anda boleh belajar pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu! Semua program kami adalah 100% dalam talian dan juga secara langsung, jadi kami adalah sekolah dalam talian tetapi dengan jiwa bersemuka.