Keystone logo
Rusia

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Rusia 2023

Bilangan institusi: 26
  • Rostov-on-Don, Rusia
  • Taganrog, Rusia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Moscow, Rusia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Saint Petersburg, Rusia

  SSE Russia adalah satu-satunya sekolah perniagaan antarabangsa yang diakreditasi untuk mengajar di wilayah Rusia dan menawarkan program ijazah MBA Eksekutif Eropah penuh untuk pengurus yang berpengalaman, program terbuka untuk pemimpin dari tahap pengalaman yang berbeza, dan program khusus untuk kedua-dua syarikat Rusia dan antarabangsa . Ini bermaksud peluang unik untuk memperoleh pendidikan Eropah yang berkualiti di dalam perbatasan Rusia dari fakulti antarabangsa, yang berdaya saing di pasaran domestik dan global.

  • Moscow, Rusia
  • Nizhny Novgorod, Rusia
  • + 4 lebih

  Sekolah Pengurusan dan Pentadbiran Eurasia (Sekolah Perniagaan EMAS) adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka, pakar dalam pengurusan strategik dan program MBA di Eropah, Rusia dan negara-negara CIS.

  • Volgograd, Rusia

  Volgograd State University bertujuan untuk melatih personel yang berkelayakan dan menghasilkan pengetahuan baru untuk ekonomi dan bidang sosial dalam bidang keutamaan nasional sains, kejuruteraan, dan teknologi bekerjasama dengan negara, perniagaan, dan orang ramai. Lokasi geografi yang unik membolehkan universiti berfungsi sebagai jambatan ilmiah dan pendidikan, menghubungkan pencapaian sains dan inovasi Eropah dan Asia. Volgograd State University berusaha untuk meningkatkan kapasiti fakulti dan bahan dan asas teknikal untuk menghubungkan penyelidikan dan pengajarannya di peringkat dunia tertinggi. Secara aktif mempromosikan kerjasama antarabangsa dan kolaborasi strategik dengan negara-negara jiran dalam bidang sains, pendidikan, dan budaya. Volgograd State University mempunyai lesen untuk menjalankan aktiviti pendidikan dan sijil pentauliahan negara.

  • Novosibirsk, Rusia

  Universiti negeri Novosibirsk terletak di pusat saintifik yang terkenal di dunia - Akademgorodok. 80% ahli fakulti NSU adalah saintis dari Cabang Siberia Akademi Sains Rusia. Oleh itu, pendidikan dijalankan berkaitan dengan pencapaian ilmiah bertaraf dunia. Semuanya berada dalam jarak berjalan kaki ke kampus kompak kami: asrama universiti, pusat sukan, stadium, 35 institusi ilmiah, dan taman teknologi inovatif (Academpark) berada dalam jarak 10 minit berjalan kaki dari kampus. NSU adalah universiti moden yang menunjukkan pertumbuhan pesat dan dinamik Pada tahun 2007 NSU adalah salah satu daripada 57 universiti Rusia yang memenangi pertandingan projek pendidikan kebangsaan program pendidikan inovatif 2009 NSU memperoleh status Universiti Penyelidikan Nasional Mulai tahun 2013 NSU bersama dengan 21 universiti Rusia yang lain telah mengambil bahagian dalam program 5-100 yang bertujuan untuk memajukan universiti Rusia ke dalam kumpulan 100 universiti terbaik dunia

  • Russia Online, Rusia
  • Kursk, Rusia

  Kursk State Medical University ( KSMU ) menempati tahap yang berprestij dalam mengajar Perubatan Am, Pergigian dan Farmasi dalam bahasa Inggeris dan dalam mempersiapkan pelajar antarabangsa. Penghunian ini ditunjukkan sebagai universiti perubatan tertua yang mengajar dalam bahasa Inggeris di Rusia dan mempunyai jumlah pelajar antarabangsa tertinggi dari kebangsaan yang berbeza seperti di bidangnya.

  • Kirov, Rusia

  Vyatka State University (VyatSU) adalah universiti klasik dengan pelbagai program pendidikan profesional. Universiti telah melalui jalan pembentukan dan pembangunan yang gemilang. Hari ini merupakan kompleks pendidikan, penyelidikan, dan produksi yang signifikan di rantau ini dengan pelbagai program pendidikan profesional dan potensi penyelidikan yang besar.

  • Novosibirsk, Rusia

  Mengajar untuk menyembuhkan jauh lebih kompleks daripada mengajar profesion lain di dunia. Banyak generasi doktor dan saintis yang cemerlang telah lulus dari Novosibirsk State Medical University (NSMU) selama bertahun-tahun. Ahli akademik, profesor, pemimpin banyak institusi perubatan adalah antara graduan kami.

  • Irkutsk, Rusia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Novosibirsk, Rusia

  Universiti negeri Novosibirsk (Rusia), yang terletak di tengah-tengah Akademgorodok, ialah pusat penyelidikan yang terkenal di dunia Akademi Sains Rusia Cawangan Siberia. Hasil penyelidikan yang dijalankan oleh kakitangan universiti dalam bidang fizik nuklear, fizik zarah, bioteknologi, penciptaan bahan nano, sistem laser generasi baru, kaedah inovatif rawatan kanser, diketahui di seluruh dunia.

  • Barnaul, Rusia

  Maklumat ringkas mengenai organisasi pendidikan: Universiti Pedagogi menyediakan sistem pendidikan di bandar dan wilayah dengan pakar dari pelbagai profil, guru latihan, pendidik, psikologi, ahli terapi pertuturan, guru pendidikan tambahan. Di samping itu, AltSPU mengumpulkan potensi untuk pengembangan wilayah, membentuk guru sekolah di wilayah ini, yang dirancang untuk mengembangkan dasar budaya dan pendidikan masyarakat, melatih dan mendidik jurutera, doktor, dan tokoh budaya masa depan.

  • Sochi, Rusia

  Pertubuhan Bukan Untung Autonomi Universiti Olimpik Antarabangsa Rusia (RIOU) telah ditubuhkan pada 21 Oktober 2009 di bawah Memorandum Persefahaman antara Jawatankuasa Olimpik Antarabangsa (IOC), Jawatankuasa Penganjur Sochi 2014 dan Jawatankuasa Olimpik Rusia, dan di bawah dekri Persekutuan Rusia No 774.

  • Samara, Rusia

  Nayanova University - "Academy for Gifted Children (Nayanova)" adalah organisasi pendidikan umum yang tidak tipikal yang berhak melaksanakan program pendidikan asas dan tambahan yang bukan tergolong dalam jenis organisasi pendidikan tersebut.

  • Moscow, Rusia

  The People’s Friendship University of Russia ( RUDN University) adalah peneraju institusi pengajian tinggi Rusia dalam peratusan pelajar antarabangsa dalam kedudukan antarabangsa.