Keystone logo
Puerto Rico (AS)

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Puerto Rico (AS) 2024

Bilangan institusi: 18
  • Gurabo, Puerto Rico (AS)

  Dengan sejarah lebih daripada 40 tahun, Universiti Ana G. Méndez, Kampus Gurabo (dahulunya Universiti Turabo) adalah institusi pengajian tinggi swasta yang paling pesat berkembang di negara ini. Diakreditasi oleh agensi-agensi berprestij Tengah Negara Suruhanjaya Pengajian Tinggi, Ana G. Méndez University, Kampus Gurabo juga mempunyai beberapa akreditasi profesional yang menambah segel kualiti kepada pendidikan para pelajarnya.

  • Carolina, Puerto Rico (AS)

  Ana G. Méndez University adalah institusi pengajian tinggi yang mempunyai rekod yang luas dalam menawarkan program-program yang memenuhi piawaian kecemerlangan akademik yang tertinggi. Dengan mengetahui tawaran akademik yang luas dan terkini, kami tahu bahawa anda akan mendapati program dan modal pembelajaran yang paling sesuai dengan gaya hidup anda.

  • San Juan, Puerto Rico (AS)

  Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey adalah institusi pendidikan tinggi yang mempunyai sejarah panjang dalam menawarkan program yang memenuhi standard kecemerlangan akademik tertinggi. Mengetahui tawaran akademik yang luas dan terkini, kami tahu bahawa anda akan menemui program dan modaliti pembelajaran yang paling sesuai dengan matlamat dan gaya hidup profesional anda.

  • Caguas, Puerto Rico (AS)

  San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) adalah sebuah institusi swasta, bukan untung, yang digabungkan dengan Komanwel Puerto Rico. Lembaga Pemegang Amanah mentadbir SJBSM dan memastikan bahawa institusi itu mematuhi sepenuhnya misi dan visi. Dewan terdiri daripada enam anggota terpilih, yang mewakilkan kepada Presiden / Dekan semua tindakan yang berkaitan dengan pelantikan dekan, fakulti, dan pegawai pentadbiran. Ia didirikan pada tahun 1978 dengan misi untuk memajukan kesihatan masyarakat dengan memberi tumpuan kepada perubatan masyarakat dan perlunya mempunyai lebih banyak doktor yang melayani populasi yang rentan dan kurang terlatih secara perubatan. Sekolah ini pertama kali terletak di San Juan, ibu kota Puerto Rico, yang pada awalnya diberi nama San Juan Bautista oleh orang Sepanyol. Pada tahun 1998, ia memindahkan kemudahannya ke bandar Caguas, salah satu pusat bandar terpenting di Puerto Rico, dengan jumlah penduduk 150,000. Caguas berada di wilayah Timur-Tengah pulau itu, 18 batu di selatan San Juan, ibu kota Puerto Rico. Oleh kerana lokasinya yang istimewa, kota ini mudah diakses melalui pelabuhan dan kemudahan lapangan terbang, sehingga memungkinkan pengangkutan cepat dan mudah. Lokasi ini memudahkan aktiviti pengembangan komersial, individu, dan pelancongan.

  • San Juan, Puerto Rico (AS)

  Konservatori Muzik Puerto Rico adalah universiti awam khusus yang menawarkan program kecemerlangan profesional di peringkat sarjana dan siswazah, serta perkhidmatan, kajian, dan program yang ditujukan kepada masyarakat secara umum.

  • Ponce, Puerto Rico (AS)

  Misi Pontifical Catholic University Of Puerto Rico adalah untuk meraikan dan mempromosikan kehidupan dan martabat manusia dan mendidiknya, sesuai dengan nilai-nilai Injil, dalam disiplin ilmu saintifik yang dikemas kini untuk membina tempatan yang lebih baik dan dunia global. Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , berdasarkan pemikiran Gereja tentang pendidikan manusia secara menyeluruh dan sesuai dengan misi abadi setiap universiti, sebagai tujuan utamanya adalah pencarian kebenaran dan penyebaran pengetahuan bersama. Ini mencapai kedua-dua objektif melalui kajian bidang pengetahuan yang berbeza. Dengan tujuan yang sama, ia mempertahankan dialog yang sahih dan berterusan antara Seni, Sains, Falsafah, dan Teologi.

  • San Juan, Puerto Rico (AS)

  Escuela Hotelera De San Juan muncul dari visi dan inisiatif Puan Sylvia Cestero León untuk menyediakan Puerto Rico sebuah pusat latihan yang berprestij dalam program yang berkaitan dengan perkhidmatan perhotelan. Pada mulanya, dia adalah sebahagian dari Sekolah Tinggi Vokasional Sylvia Cestero de Toyos, sebuah institusi vokasional, juruteknik berkemahiran tinggi dengan perkhidmatan lebih dari dua puluh tahun. Escuela Hotelera De San Juan tumbuh dan berkembang sebagai institusi autonomi berdasarkan Calle Mayagüez dan bilik darjah di Avenida Barbosa dan Avenida 65 de Infantería hingga 2003 ketika berpindah ke kemudahan barunya di Calle Guayama, No. 229, di Hato Rey. Hampir 25 tahun selepas penubuhannya, Escuela Hotelera De San Juan memberi kesan yang besar kepada industri makanan dan minuman dan masyarakat amnya. Bukti ini adalah aktiviti yang tidak terkira banyaknya dengan kehadiran graduan dalam persekitaran profesional yang berprestij. Pada bulan Ogos 2009, Escuela Hotelera De San Juan merasmikan kampusnya di Mayagüez, Puerto Rico yang terletak di Lebuhraya 114, Km 0.4, Taman Perindustrian Sektor Barat, Barrio Guanajibo di Mayagüez. Kampus ini menawarkan kemudahan moden kepada calon pelajar yang berminat untuk mendapatkan latihan dalam kerjaya Pakar dalam Seni Kulinari, Bakeri Antarabangsa dan Pastri.

  • Bayamón, Puerto Rico (AS)

  EDIC College Ia adalah institusi swasta untuk keuntungan yang ditubuhkan berdasarkan undang-undang Komanwel Puerto Rico.

  • Bayamón, Puerto Rico (AS)

  Inti rancangan UCC untuk masa depan adalah misinya. Komuniti universiti mesti tahu kualiti apa yang harus dipelihara kerana matlamatnya untuk masa depan dikembangkan dan maju. UCC berkembang dengan setia pada misinya dengan menumpukan pada kecemerlangan, dengan mencapai tujuan yang jelas, dan dengan menghargai dan memperkaya komuniti pelbagai sarjana yang mempersiapkan profesional kesihatan yang berkualiti tinggi dan komited untuk memenuhi keperluan kesihatan masyarakat dalam biologinya, konteks fizikal, dan sosial, dengan fokus humanistik dan rasa tanggungjawab moral yang tinggi. Dalam 40 tahun, UCC telah menunjukkan komitmennya untuk meningkatkan kualiti hidup masyarakat Puerto Rico melalui kecemerlangan dalam perkhidmatan klinikal, penekanan pada agenda penyelidikan bioperubatan, klinikal, dan psikososial yang luas serta pengembangan perawatan kesihatan yang kompeten profesional.

  • Guaynabo, Puerto Rico (AS)

  Atlantic University College adalah institusi pendidikan tinggi bukan keuntungan yang khusus dalam bidang seni digital dan sains, yang ditubuhkan pada tahun 1983, hasil impian oleh Kolonel Ramón Barquín dan Dr. Teresa de Dios Unanue. Ia mula beroperasi di Guaynabo, di mana tidak ada institusi universiti, pada tahun 1984, dengan 125 pelajar dan ia terletak di pusat bandar. Merupakan institusi Pengajian Tinggi pertama yang ditubuhkan di perbandaran ini, dengan nama Atlantic College, yang kemudian berkembang menjadi Atlantic University College pada tahun 2011. Ia telah menerima Emmy® dan Telly Awards untuk produksi animasinya. Ia diberi kuasa oleh Majlis Pengajian Tinggi untuk memulakan operasi dengan ijazah bersekutu dan ijazah sarjana muda pada tahun 1983, kemudian, pada tahun 2001 ia diberi kuasa untuk menawarkan program siswazah. Ketika peluang pendidikan berkembang, Atlantic University College telah berkembang bersama mereka dan menawarkan kepada pelajarnya persekitaran berkesan yang diperibadikan, yang juga membolehkan mereka berkembang secara holistik sebagai individu. Ia menyadari komitmennya untuk menawarkan pendidikan yang mendorong kecemerlangan di setiap bidang pengajarannya dalam bidang seni digital dan sains, di mana ia telah berjaya menempatkan dirinya dan di pasaran baru yang muncul di dalam dan di luar negara kita. negara. Penawaran akademik sesuai dengan falsafah institusi berdasarkan prinsip kebolehcapaian untuk semua orang dan kesesuaian dengan keperluan masyarakat dan selaras dengan tuntutan pengetahuan humanistik, saintifik dan teknologi yang diperlukan untuk individu yang kompetitif dalam komuniti. global, dalam seni digital dan sains. Dana yang diterima oleh Institusi telah memungkinkan pengembangan 28 makmal teknologi tinggi untuk mengikuti jenis tawaran akademik yang ditawarkannya dan untuk menyokong proses pengajaran-pembelajaran sesuai dengan misi institusinya.

  • Mayagüez, Puerto Rico (AS)

  Herbert Fletcher University adalah institusi pendidikan jarak jauh dalam talian bukan keuntungan dari Bahagian Antara Amerika Gereja Advent Hari Ketujuh. Ia adalah sebahagian daripada sistem pendidikan Advent, sistem pendidikan Kristian kedua terbesar di dunia.

  • San Juan, Puerto Rico (AS)

  Misi Universiti Columbus adalah melatih Pelajar kita dengan tawaran pendidikan avant-garde, yang diproyeksikan ke arah masa depan, untuk menjadikan mereka, profesional dan warga negara yang bertanggungjawab dan mampu menangani semua aspek aktiviti manusia dengan berkesan, dalam konteks global. dan sentiasa berubah. Sumbang untuk melindungi dan menggabungkan nilai-nilai sosial, memberikan perspektif kritis dan objektif yang mempromosikan pilihan strategik untuk pengukuhan masyarakat kita dan nilai-nilai etika.

  • Gurabo, Puerto Rico (AS)

  Dengan sejarah lebih dari 40 tahun, Universiti Ana G. Méndez, Kampus Gurabo (dahulunya Universiti Turabo) adalah institusi pengajian tinggi swasta yang berkembang pesat di negara ini. Diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi Negara Tengah yang berprestij, Universiti Ana G. Méndez, Kampus Gurabo juga mempunyai pelbagai akreditasi profesional yang menambahkan kualiti untuk pendidikan para pelajarnya.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Puerto Rico (AS)

  Setelah tujuh tahun berkhidmat sebagai penasihat dan pelatih di 18 bandar di 6 negara, ia secara rasmi memulakan operasi pada 27 September 2006, sebagai institusi pasca-sekunder, teknikal, dan berkemahiran tinggi yang terletak di kawasan pemuatan Luís Muñoz Marín Lapangan terbang, di Carolina, Puerto Rico. Ini muncul sebagai tanggapan terhadap kebutuhan dan komitmen untuk menyediakan sumber daya manusia yang berkualitas tinggi yang diperlukan oleh lapangan terbang, maskapai penerbangan, kapal pesiar, dan industri pelancongan, secara umum, untuk melaksanakan dan menyediakan layanan darat lapangan terbang dan hotel yang melengkapi kegiatan pelancongan yang memimpin melaksanakan berdasarkan perkhidmatan pendidikan yang cemerlang dan berkualiti.

  • Mayagüez, Puerto Rico (AS)

  Universiti kami berkembang dari institusi pendidikan di Puerto Rico dan Cuba. Gereja Advent Hari Ketujuh membuka sekolah pertamanya di Aibonito, Puerto Rico, pada tahun 1920. Pada tahun 1946, ia menubuhkan Metropolitan Adventist Academy, sebuah sekolah menengah yang komprehensif, di Santurce. Pada tahun 1957 Puerto Rican Adventist College ditubuhkan di Mayagüez. Pada bulan Mei 1961, dia mendapat izin untuk menawarkan program peringkat universiti yang telah ditawarkan di Colegio de las Antillas di Santa Clara, Cuba. Pada bulan September tahun itu, ia ditukar menjadi Puerto Rico Adventist College; dan kemudian, pada bulan Mac 1962, nama itu ditukar menjadi Antillean College. Pada 18 Ogos 1989, Majlis Pengajian Tinggi membenarkan nama baru Antilles Adventist University (UAA).