We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Panama

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Panama 2024

Bilangan institusi: 15
  • Panama City, Panama
  • Harrisburg, Amerika Syarikat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama

  West Coast University (WCU) diperbadankan di Panama dan kini juga mendapat lesen penubuhan di Belize, satu-satunya negara di Amerika Tengah di mana bahasa Inggeris adalah Bahasa Rasmi. West Coast University (WCU) adalah gabungan sekolah, fakulti, dan 35 kolej / pusat gabungan di 21 negara. Kolej-kolej ini adalah entiti undang-undang untuk memberi pendidikan di negara-negara yang ada. Universiti dilesenkan di bawah undang-undang Syarikat Perniagaan Antarabangsa Bab 270 Undang-Undang Belize, Amerika Tengah, Edisi Revisi 2000 untuk Perniagaan Pendidikan Antarabangsa oleh Kerajaan Belize Amerika Tengah. Lesen No. 135.613 diberikan pada 1 Julai 2013 yang ditandatangani oleh timbalan pendaftar, IBC

  • Vista Alegre, Panama

  Pada tahun 2001, Tuhan kita yang Maha Kuasa memberkati kita dengan visi mewujudkan Institusi Pengajian Tinggi yang akan menyediakan keperluan latihan profesional di Sektor Barat Provinsi Panama, khususnya di Bandar Vista Alegre, Distrik Arraiján, Provinsi Panama. Dengan sokongan pasukan kerja dan profesional yang berpengalaman dengan pengalaman yang sangat baik dalam pengajaran, dokumen yang memformalkan minat untuk mewujudkan universiti disampaikan kepada Kementerian Pendidikan, sesuai dengan peraturan yang berlaku untuk pembentukan institusi pendidikan tinggi di negara.

  • Panama City, Panama

  Model yang dikandung dengan cara ini memungkinkan pembentukan sikap, nilai, pengetahuan, dan kemampuan dalam diri pelajar yang bertujuan untuk mengesan dan menyelesaikan masalah dalam ruang lingkup profesion mereka, dan pengembangan idea dan cadangan inovatif yang memungkinkan mereka menjadi seorang profesional keusahawanan, dengan kepimpinan, aktif dan mengubah persekitarannya, semua ini dengan penuh kesedaran mengenai tanggungjawab sosial dan kewarganegaraannya. Terdapat pembicaraan mengenai model pedagogi dialogik yang kooperatif dan transformatif, yang dilakukan melalui strategi akademik secara umum dan pengajaran khususnya, mengetahui ruang sosio-sejarah di mana ia berada, berdasarkan dialog, interaktiviti, dan komunikasi, pembelajaran oleh projek, aktif, bekerjasama dan kolaboratif, yang memungkinkan untuk melatih profesional dengan persiapan teknikal yang tinggi dan kemahiran instrumental yang luas, tetapi juga dengan pembangunan manusia yang komprehensif.

  • David, Panama

  Autonomous University of Chiriquí adalah institusi pengajian tinggi, autonomi, rasmi dan negara, yang bersifat popular, yang didedikasikan untuk penjanaan dan penyebaran pengetahuan, penyelidikan, dan latihan komprehensif, ilmiah, teknologi, dan humanistik, terbuka untuk semua arus berfikir dan komited untuk kepentingan wilayah dan nasional. Prestasi mereka akan melakukannya dalam kerangka kecemerlangan akademik, dengan sikap kritis dan produktif.

  • Panama City, Panama

  Universiti Teknologi Panama adalah institusi pendidikan tinggi yang diiktiraf kerana kualitinya dalam latihan komprehensif sumber manusia, serta dalam penjanaan dan pemindahan pengetahuan dalam bidang kejuruteraan, sains, dan teknologi dan aplikasinya untuk kesejahteraan sosial masyarakat- disokong pengurusan yang tidak cekap.

  • Panama City, Panama

  Kami adalah Universiti yang memberikan latihan mengenai bakat manusia dengan nilai, mentaliti keusahawanan, dan semangat penyiasatan kepada seluruh masyarakat, melalui pelaksanaan program akademik yang relevan dengan keperluan dunia global dan masyarakat pengetahuan; di mana artikulasi fungsi substantif pengajaran, penyelidikan dan pengembangan adalah tonggak pengembangan humanistik, saintifik dan teknologi.

  • Panama City, Panama

  Kami mempersiapkan pelajar kami untuk memperoleh pengetahuan dengan cara yang komprehensif dan untuk bergabung dalam dunia pekerjaan dengan kemahiran peribadi dan profesional yang membolehkan mereka membuat keputusan dengan kriteria inovatif dan analitik, mengurus risiko dan mengoptimumkan sumber organisasi untuk pembangunan syarikat, perniagaan, pemerintahan, dan ekonomi negara.

  • Panama City, Panama

  ADEN University Campus Panama adalah institusi pendidikan tinggi yang menawarkan kerjaya dalam bidang sains perniagaan, dengan tujuan melatih profesional, usahawan yang berjaya, dan komited untuk masyarakat. Ia mempunyai metodologi canggih untuk menghubungkan pelajar dengan realiti perniagaan, dengan pendekatan praktikal. Ia diperakui oleh Keputusan Eksekutif No. 260 dari 8/24/2006, asalnya dengan nama Universidad Alta Dirección dan diakreditasi oleh CONEAUPA pada tahun 2015. Pada tahun 2018, Keputusan Eksekutif No. 469 dari 08/14/18 menukar namanya menjadi Universiti ADEN , Kampus Panama.

  • Panama City, Panama

  Universiti Amerika adalah institusi pendidikan tinggi swasta yang muncul sebagai tindak balas terhadap keperluan orang dewasa yang bekerja, iaitu pekerja yang meluangkan masa dan wang dengan usaha, mengorbankan masa lapang dan masa bersosial mereka, bergantung pada kajian mereka. Itulah sebabnya kita menganggap diri kita institusi yang memahami pelajarnya dan berusaha memberi mereka semua kemudahan untuk pengetahuan yang mencukupi, menjamin mereka setiap saat kelayakan akademik yang diperlukan untuk memenuhi keperluan persekitaran di mana, mulai sekarang , banyak yang belum dibuka. Kepraktisan ini membolehkan pelajar UAM merasa seperti orang yang membina pengetahuan mereka sendiri dengan bantuan fasilitator, profesional yang merupakan guru, dan yang tahu bagaimana belajar dan memahami keperluan orang dewasa. Harus diingat bahawa kualiti pengajaran tidak dipersoalkan kerana kader guru kita adalah cerminan pemilihan yang ketat berdasarkan apa yang ditawarkan oleh UAM, kita bukan universiti yang paling berteknologi maju, tetapi yang berjaya mewujudkan keseimbangan yang mencukupi antara teknologi dan kemampuan individu. Media dengan sendirinya, seperti teknologi "per se" tidak berjaya mengembangkan individu, tetapi sebaliknya, perkembangan ini akan diberikan berkat kemampuan dan dorongan yang dicapai oleh guru dalam diri pelajar.

  • Panama City, Panama

  Institut Undang-undang dan Perniagaan Antarabangsa, INIDEM Business Law School , didirikan di Panama pada tahun 2010 dengan tujuan mengembangkan: Program Pelatihan dan Penyelidikan mengenai hubungan antara Peguam Undang-undang dan Perniagaan dan profesor dari berbagai negara, untuk latihan hukum dengan internasional, pendekatan praktikal, dan antara disiplin. Model unik yang menggabungkan amalan terbaik sekolah undang-undang dan sekolah perniagaan dalam satu institusi. Ciri-ciri ini merupakan perbezaan tersendiri yang menjadikan INIDEM, "Business Law School" yang pertama.

  • Panama City, Panama

  Melatih profesional dan warganegara berdasarkan standard kualiti tertinggi, integriti, humanis, inovator, dengan komitmen sosial dan kesedaran kritikal nasional, yang menyumbang kepada transformasi masyarakat yang inklusif dan adil, di bawah bimbingan pembangunan manusia, kelestarian alam sekitar, dan prinsip Pengajian Tinggi sebagai kebaikan awam, hak asasi manusia, dan kewajipan Negara.

  • Panama City, Panama

  The Nautical School of Panama didirikan pada tahun 1958, dan pada waktu itu ia secara eksklusif didedikasikan untuk melatih pelaut serbaguna sehingga tahun 1971, ketika kerjaya Deck and Machine Officer ditubuhkan. Pada tahun 1972, permintaan untuk Pegawai Laut Merchant Antarabangsa dan kemungkinan pekerjaan di Terusan Panama dipertimbangkan, oleh itu, tawaran akademik diperluas di peringkat universiti dan merangkumi kerjaya yang mengarah kepada Pegawai Laut Merchant.

  • Panama City, Panama

  Pada tahun 1979, sekumpulan pelajar seni mendekati Maestro Ricaurte Martínez semasa pameran di galeri, El Marco Mundial, untuk memintanya untuk memberikan kelas cat air peribadi. Pelajaran pertama diterima di Galeri Pro-Artes. Selepas enam bulan, sembilan puluh pelajar mempelajari pelbagai teknik melukis dan melukis.

  • Caracas, Venezuela
  • Panama City, Panama

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...