Keystone logo
Mexico

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Mexico 2024

Bilangan institusi: 237
  • Valle de Bravo, Mexico

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 14 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tlaquepaque, Mexico

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexico

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexico
  • Monterrey, Mexico
  • + 2 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexico

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism adalah institusi yang diiktiraf di seluruh dunia, yang menyediakan pelajar untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan jawatan pengurusan dengan bertanggungjawab di tempat perhotelan, seperti hotel, restoran, agensi. pelancongan, agensi perkhidmatan, hospital, pusat rekreasi, dan lain-lain. Rancangan akademik Vatel menawarkan gelaran berganda rasmi (Mexico-Perancis) yang membuka peluang untuk langsung bergabung dengan dunia profesional.

  • Naucalpan de Juárez, Mexico

  Menyedari keperluan untuk mempersiapkan orang dan profesional yang lebih baik untuk lebih berjaya menghadapi cabaran 'normal baru', di UVM kami telah memutuskan untuk melancarkan Model Pendidikan Certeza Baru kami.

  • México, Mexico

  Kami adalah Universiti yang komited untuk menyebarkan pendekatan yang bertujuan untuk bidang perniagaan dan pembangunan manusia yang menyediakan strategi yang sangat berjaya. Kami mempunyai keyakinan yang tegas bahawa fungsi persiapan adalah menjadikan individu sebagai orang yang berpengetahuan dan nilai yang berkolaborasi dengan masyarakat kita pada tahap pengalaman yang positif. Kami mencadangkan pembelajaran sebagai alat yang memerlukan komitmen yang menghasilkan pencapaian dan kepuasan yang luar biasa, kami menekankan pemilihan profesional kami yang, setelah memasuki, sudah memiliki profil yang memperkaya di kawasan ini, yang memungkinkan mereka menyumbang pengalaman kepada rakan sekelas dan profesor kelas mereka. , kerana pengetahuan diterapkan dengan semangat, kejujuran, kejujuran dan kemas kini. Universiti kami membenarkan pengembangan dan pertumbuhan graduan dan tenaga pengajar kami, serta kemudahan yang selesa di mana penggunaan adalah keutamaan.

  • Puebla City, Mexico

  Universiti Politeknik Puebla komited untuk bertemu dan terus meningkatkan keberkesanan Sistem Pengurusan Kualitinya, dengan mewujudkan, mengkaji dan menilai objektif kualiti secara berkala, yang bertujuan untuk memperkukuhkan perkhidmatan pendidikan yang disediakan oleh Universiti, untuk melatih profesional yang kompeten yang memenuhi keperluan sektor produktif dan sosial.

  • Mexico City, Mexico

  Di Universiti Teknologi Mexico, kami yakin bahawa setiap orang berhak mendapat pendidikan yang berkualiti. Oleh itu, untuk anda belajar sekolah menengah, sarjana atau siswazah, kami menawarkan tuisyen, biasiswa akademik dan bank pekerjaan kepada anda. Matlamat kami adalah untuk anda menjadi profesional yang bersedia supaya anda dapat meningkatkan kualiti hidup anda.

  • Cortazar, Mexico

  Kami adalah universiti bertaraf dunia yang beroperasi melalui sistem pengurusan kualiti yang komprehensif yang: Melatih manusia secara bersepadu, melalui pelbagai program pendidikan yang diakui kualiti dan kesesuaiannya, berdasarkan model Universiti Politeknik. Ia mempunyai kakitangan yang berkelayakan. Ini mempromosikan budaya penyelidikan, pengembangan teknologi dan inovasi, dengan pendekatan yang lestari dan dengan unjuran antarabangsa.

  • México, Mexico

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo adalah institusi pendidikan tinggi dan awam yang sekular, pewaris humanisme Vasco de Quiroga, cita-cita Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; atas inisiatif Pascual Ortiz Rubio, Universiti Autonomi Pertama Amerika, yang misinya adalah: Menyumbang kepada pengembangan sosial, ekonomi, politik, ilmiah, teknologi, artistik, dan budaya Michoacán, Mexico, dan dunia, membentuk tegak, kompeten, dan manusia terkemuka yang menghasilkan perubahan dalam persekitarannya, dipandu oleh nilai etika Universiti kami, melalui program pendidikan yang relevan dan berkualiti; menjalankan penyelidikan yang berkaitan dengan keperluan sosial, yang mendorong kemajuan saintifik dan teknologi dan penciptaan seni; mewujudkan aktiviti yang menyelamatkan, memelihara, meningkatkan dan menyebarkan nilai universal, amalan demokrasi, dan pembangunan lestari melalui penyebaran dan pengembangan universiti.

  • Acapulco, Mexico

  Loyola del Pacífico University adalah institusi pendidikan peringkat tinggi yang dilahirkan di Acapulco pada tahun 1992. Pada tahun 2008, peringkat menengah atas dimulakan dengan pembukaan Loyola del Pacífico University Baccalaureate: Prepa Loyola. Sepuluh tahun kemudian, pada tahun 2018, dia memulakan tahap asas dengan Loyola High School. Hari ini, tawaran pengajian peringkat tinggi adalah 9 semester dan 3 semester. Beginilah dengan pengembangan penawaran akademiknya, ia dibentuk sebagai Sistem Pendidikan Loyola del Pacífico.

  • México, Mexico

  Di Universidad La Salle Noroeste , kami adalah universiti swasta, berinspirasi Kristian, dengan karisma Lasallian dan 30 tahun kehadirannya di wilayah barat laut Mexico. Kami adalah sebahagian daripada komuniti pendidikan Brothers of the Christian Schools, yang diasaskan oleh Saint John Baptist De La Salle. Ini bermaksud bahawa kita tergolong dalam salah satu jaringan pendidikan, penyelidikan, dan inovasi terbesar di dunia, dengan kehadiran di lebih daripada 80 negara dan 15 Universiti La Salle di Mexico.

  • Leon, Mexico

  Dengan falsafah institusi kami (misi, visi, nilai, tujuan, dan prinsip), kami komited pekerjaan kami untuk menyumbang kepada pembangunan orang dan masyarakat. Dengan ini, kami menggabungkan projek-projek pendidikan canggih dalam bidang pengetahuan yang berbeza berdasarkan nilai-nilai yang membentuk dan membezakan graduan sebagai orang baik yang menyumbang kepada pembangunan masyarakat yang lebih bermaruah, adil, dan menghormati nilai orang dan sosial hati nurani. , menunjukkan kualiti kerja, perkhidmatan, etika, dan rasa manusia yang tinggi. Nilai-nilai kita mensyaratkan bahawa pendidikan mengambil kira kesatuan kognitif, afektif-kehendak, dan sosial yang dianggap oleh atlet pelajar sebagai sesuatu yang diperlukan untuk menyalurkan cara hidup mereka sendiri, iaitu perasaan, sikap, bakat, tindakan, dan tingkah laku dalam kehidupan seharian, dalam hubungan dengan keluarga mereka, dengan guru, jurulatih, rakan sekerja dari UFD dan konteks sosial di mana mereka beroperasi.