Keystone logo
مليسيا

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam مليسيا 2024

Bilangan institusi: 118
  • Petaling Jaya, مليسيا

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, مليسيا

  Sejak penubuhannya pada tahun 1983, Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) telah diasaskan oleh Majlis Pendidikan Methodist. Kampus kami ditubuhkan secara strategik di tengah-tengah Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Selamat datang ke Universiti Sunway, salah satu universiti swasta terkemuka di Malaysia yang merupakan institusi bukan mencari untung dan berdedikasi untuk pendidikan berkualiti, menyokong perusahaan, dan menjalankan penyelidikan yang tertumpu kepada masalah global utama. Universiti ini mempunyai penarafan "cemerlang" 5 bintang oleh kerajaan Malaysia (dalam latihan penilaian Setara terkini), dan merupakan salah satu daripada hanya sebelas universiti di Malaysia yang dianugerahkan status istimewa "Universiti Teknologi Digital Perdana". Kami telah membangunkan kerjasama rapat dengan banyak universiti antarabangsa terkemuka termasuk Universiti Harvard dan Universiti Oxford dan Cambridge. Beberapa profesor daripada yang terakhir mengadakan temu janji melawat yang cemerlang memberikan syarahan sekali-sekala kepada Universiti kami dan komuniti Sunway City yang lebih luas melalui siri syarahan umum Jeffrey Cheah Distinguished Speakers kami. Ini dinamakan sempena pengasas Sunway City dan Universiti, Tan Sri Jeffrey Cheah, yang juga pengerusi Sunway Group, salah satu konglomerat industri terkemuka Malaysia dan pemaju Sunway City. Kami mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan Universiti Lancaster di UK, membolehkan pelajar kami dalam banyak program juga layak untuk ijazah Lancaster.

  • Sharjah, Emiriah Arab Bersatu
  • Oman Online, Oman
  • + 7 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, مليسيا

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, مليسيا

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (sebelumnya dikenali sebagai PNC International College of Nursing and Health Sciences) adalah anak syarikat KPJ Healthcare Berhad, penyedia perkhidmatan kesihatan swasta utama. Ditubuhkan pada 1 April 1991, KPJUC sejak awal lagi, sebuah institusi pengajian tinggi yang progresif dan keusahawanan dengan visi antarabangsa, menjadikan pelajar sebagai teras dari segala yang dilakukannya.

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Perjalanan kami sebagai Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) bermula pada tahun 1990 di 6 unit lot kedai 4 tingkat di Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya sementara menunggu penyelesaian kampus tetap kami yang dibina khas di Bandar Utama, baru dan perbandaran pembangunan campuran yang berjaya di Petaling Jaya. Setelah berpindah ke kampus tetap kami KBU menukar namanya menjadi KBU International College. Pada tahun 2015 kami dinaikkan ke kolej universiti dan dinamakan semula sebagai First City University College (First City UC).

  • Ipoh, مليسيا

  Kami percaya bahawa individu mempunyai bakat serta bakat dan jika dipupuk, dididik dan dilatih melalui pemindahan pengetahuan secara terbuka dari budaya atau peradaban di dunia, akan dapat memainkan peranan dalam mengembangkan diri, masyarakat dan negara. Berdasarkan falsafah ini, kami berhasrat untuk menghasilkan graduan profesional dan separa profesional dengan kecemerlangan akademik, nilai etika dan moral yang tinggi.

  • Alor Gajah, مليسيا

  Logo Kolej Universiti Agrosains (UCAM) diilhamkan daripada tiga (3) helai dedaun yang melambangkan Kematangan. Rangkaian tiga (3) warna lazimnya adalah suatu pertukaran progresif dalam proses pembangunan.

  • Kampung Kuala Muda, مليسيا

  Sebagai sebuah kolej khusus, pendekatan unik MERITUS dalam pendidikan adalah untuk menawarkan gabungan praktik dan berkesan dari pembelajaran tradisional, moden dan pengalaman untuk memastikan kejayaan. Tidak seperti kolej lain yang hanya memfokuskan diri pada akademik, MERITUS komited dalam menghasilkan graduan yang sempurna, mampu memenuhi tuntutan majikan masa kini, disemai dengan kebaikan dan dicari oleh organisasi atasan setelah tamat pengajian.

  • Puchong, مليسيا

  Dinilai sebagai Universiti 5 Bintang (Cemerlang) oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KKM), MALAYSIA Binary University adalah salah satu universiti yang paling mapan dan dihormati untuk pendidikan pengurusan, IT dan keusahawanan di Asia. Universiti menawarkan program unggul di peringkat PhD, Sarjana dan Sarjana Muda yang diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh Persatuan Universiti Komanwel (ACU, UK), Persatuan Universiti Antarabangsa (IAU, Perancis), NARIC (UK) dan Lembaga Kelayakan Malaysia (MQA) .

  • Petaling Jaya, مليسيا

  Semangat memberi sentiasa ada di dalam tembok kita. Kami memahami pentingnya menyampaikan pengetahuan kepada generasi akan datang - seperti bagaimana rakan-rakan pengasas kami pertama kali menyampaikan pengetahuan penaik mereka kepada masyarakat tempatan lebih dari 40 tahun yang lalu, kami sekarang melakukan hal yang sama, dan sebenarnya, lebih banyak lagi, disokong oleh pengumpulan pengalaman selama beberapa dekad.

  • Ipoh, مليسيا

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) adalah sebuah universiti yang diketuai oleh penyelidikan dan swasta yang ditubuhkan di negeri Perak di bawah Akta Institusi Pengajian Tinggi 555. QIU mula beroperasi pada tahun 2011 dan dimiliki oleh Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (dahulunya dikenali sebagai Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, مليسيا

  Pada Jun 2016, Widad Business Group Sdn Bhd (WBG) telah mengambil alih sepenuhnya Kolej Universiti Shahputra. Di bawah milikan dan pentadbiran baru, kolej universiti ini bergelar Widad University College (WUC). Perkataan WIDAD ini diterjemahkan dari bahasa Arab yang bermaksud, kasih sayang dan persahabatan. Ia juga melambangkan kepimpinan dan kebebasan.