Keystone logo
Kyrgyzstan

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Kyrgyzstan 2024

Bilangan institusi: 4
  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz National University dinamai Jusup Balasagyn (KNU), adalah institusi pendidikan tinggi awam di Kyrgyzstan. Ia adalah Institusi Pengajian Tinggi tertua dan terbesar di Republik Kyrgyz. Kampus utama universiti ini terletak di Bishkek - ibu negara Kyrgyzstan.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz National Agrarian University , dinamai KISkriabin adalah institusi pendidikan tinggi awam di Kyrgyzstan. Kampus utama terletak di tengah-tengah ibu kota Kyrgyzstan - Bishkek. Kyrgyz National Agrarian University , yang dinamai KISkriabin dengan yakin mendapat tempat di antara 20 universiti teratas di Kyrgyzstan.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz Economic University , dinamakan M. Ryskulbekov, adalah satu-satunya institusi pendidikan di negara kita yang telah berkembang dari FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) ke Universiti. Universiti kami adalah salah satu pemimpin sistem pemodenan pendidikan tinggi Republik Kyrgyz.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...