Keystone logo
Kazakhstan

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Kazakhstan 2024

Bilangan institusi: 11
  • Astana, Kazakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazakhstan

  Satbayev University adalah universiti teknikal tertua dan salah satu yang paling berprestij di Kazakhstan, terkenal dengan perkembangan perniagaan perlombongan dan minyak. Walaupun kepakaran teknikal menguasai Satbayev University , ia adalah universiti interdisipliner di mana seni bina dan pengurusan diajarkan.

  • Atyrau, Kazakhstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University adalah institusi pendidikan moden. INSTITUSI PENDIDIKAN KAMI adalah satu-satunya Universiti negeri di wilayah Atyrau yang memberi peluang untuk mendapatkan pendidikan berkualiti tinggi dalam bidang sains semula jadi, Kemanusiaan, Ekonomi, undang-undang, seni rupa dan muzik, kepakaran pedagogi dan pertanian.

  • Turkistan, Kazakhstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University ditubuhkan berdasarkan Perjanjian Antara Kerajaan antara Kazakhstan dan Turki untuk mempersiapkan pakar moden yang berkelayakan tinggi dari belia negara berbahasa Turki dan terletak di pusat kerohanian dunia Turkic - Turkestan.

  • Aktau, Kazakhstan

  Dasar pendidikan dilaksanakan secara aktif di salah satu universiti terkemuka di Kazakhstan - Universiti Teknologi dan Kejuruteraan Caspian yang diberi nama Sh. Yessenov. Hari ini, universiti kami adalah universiti moden terbesar yang telah lulus perakuan dan pentauliahan negeri.

  • Temirtau, Kazakhstan

  "Karaganda Industrial University" (" KarIU ") adalah universiti terkemuka di Kazakhstan untuk latihan personel yang berkelayakan tinggi dengan pendidikan tinggi dan pascasiswazah dalam bidang metalurgi, pembinaan mesin, kimia, pembinaan, dan bidang metalurgi lain yang berkaitan, yang menjadi keutamaan untuk industri perlombongan dan metalurgi.

  • Nur-Sultan, Kazakhstan

  ijazah sarjana muda ң 5 baғyty zhәne magistracyң 5 baғdarlamasy. Cawangan Kazakhstan tumengi kurstarynda sabaабty zhuyelі turde Nur-Sultan kalasyna keletin MMU fakultiterinin oқytushylary zhurgizedi. Manyk uzi - bilim alu oderisin Muskeude ayaktau ushin zhasalatyn dayyndyk.

  • Rudny, Kazakhstan

  Rudny Industrial Institute adalah kompleks sains dan pendidikan moden dalam sains teknikal dengan infrastruktur yang maju.

  • Karagandy, Kazakhstan

  Sebagai salah satu universiti terkemuka di Kazakhstan, Karaganda Economic University ( KEU ) bekerja dengan perubahan persekitaran global dan komited untuk menawarkan program pendidikan moden dan maju.

  • Nur-Sultan, Kazakhstan

  Seifullin Kazakh Agro Technical University ( Seifullin KATU ) adalah Institut Pendidikan Tinggi agraria terbesar di Kazakhstan Tengah dan Utara, Institusi Pengajian Tinggi pertama Astana. Seifullin Kazakh Agro Technical University dianggap antara 10 universiti terbaik di negara ini.

  • Almaty, Kazakhstan

  Dicipta pada tahun 1997 di Almaty. Pengasas, presiden dan rektor pertama universiti adalah Doktor Falsafah, Profesor Aliyev Zhumatay Alievich.