Keystone logo
Itali

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Itali 2023

Bilangan institusi: 219
  • Bologna, Itali
  • Trondheim, Norway

  EIT RawMaterials Academy - RaMES menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan pada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Poitiers, Perancis
  • Iași, Romania
  • + 5 lebih

  Kampus Universiti Bandar Raya Eropah (EC2U) ialah Perikatan berbilang budaya dan pelbagai bahasa yang terdiri daripada tujuh universiti yang telah lama wujud, diterajui pendidikan dan penyelidikan, terlibat secara tempatan dan global dari empat wilayah Kesatuan Eropah yang pelbagai: Universiti Coimbra, Universiti Iaşi, Universiti Jena, Universiti Pavia, Universiti Poitiers (Penyelaras), Universiti Salamanca dan Universiti Turku. Cita-cita Perikatan adalah untuk membangunkan ruang yang inovatif yang membolehkan mobiliti mengalir secara bebas antara tujuh universiti dan bandar-bandar yang berkaitan.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 lebih

  Konsortium Universiti Eropah membangunkan program EUMaster4HPC pan-European baharu dan inovatif yang memfokuskan pada penyelesaian berprestasi tinggi. EUMaster4HPC menghimpunkan pemain utama dalam pendidikan HPC di Eropah untuk melatih generasi akan datang pakar HPC berkemahiran tinggi dan berbakat untuk memacu transformasi digital Eropah. EUMaster4HPC bergantung pada kurikulum dan paradigma pengajaran yang inovatif, kecemerlangan akademik, pakar HPC bertaraf dunia, akses kepada pusat pengkomputeran super, dan sokongan industri yang kukuh.

  • Rome, Itali

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Itali

  Institut Inovasi Eropah untuk Kelestarian (EIIS) ialah sebuah syarikat akademik yang mereka bentuk penyelesaian inovatif untuk syarikat, akademik, institusi dan usahawan untuk memudahkan dan memupuk inovasi untuk kemampanan. Dalam EIIS orang berhubung untuk mencapai kemampanan alam sekitar, sosial dan ekonomi, melalui pendidikan, penyelidikan, percubaan berterusan. Di EIIS, tiada profesor atau pelajar, hanya orang yang berminat untuk memastikan pembelajaran bukan lagi hasil daripada proses pasif, tetapi aktiviti yang menarik ditakrifkan oleh interaksi berterusan.

  • Milan, Itali
  • Cremona, Itali
  • + 2 lebih

  Pelajar dan alumni Università Cattolica berasa bertuah kerana menjadi sebahagian daripada universiti swasta terbesar di Eropah. Ia dicirikan oleh komitmen yang kuat untuk menyediakan perkhidmatan yang berdedikasi kepada pelajar dan kualiti akademiknya yang diiktiraf. Belajar di Cattolica bermakna belajar dalam konteks antarabangsa, dengan lebih daripada 160 kewarganegaraan berbeza di empat kampus kami, tetapi bahasa Itali. Apa yang benar-benar membezakan Universiti kami ialah kepelbagaian kampus dan kemungkinan yang tidak berkesudahan, memudahkan rangkaian dan peluang kerjaya berdasarkan lokasi lima kampus kami di Milan, Brescia, Piacenza, Cremona, dan Rom.

  • Rome, Itali

  Universiti Roma Tre ialah universiti muda yang difikirkan untuk golongan muda. Ditubuhkan pada tahun 1992, ia telah berkembang pesat baik dari segi pelajar mahupun kursus yang ditawarkan. Ia telah mendapat penarafan yang cemerlang di kalangan kedudukan akademik yang paling menonjol, terutamanya dalam universiti yang lebih muda. Universiti Roma Tre disusun dalam 13 jabatan yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana, kursus Pasca Siswazah dan Lanjutan, PhD, dan Sekolah Pengkhususan.

  • Neuchâtel, Switzerland
  • Leicester, United Kingdom
  • + 1 lebih

  CIES - Pusat Kajian Sukan Antarabangsa, ialah pusat pengajian bebas yang terletak di Neuchâtel, Switzerland. Ia telah diwujudkan pada tahun 1995 sebagai Yayasan antara Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universiti Neuchâtel, Bandar dan Negeri Neuchatel.

  • Rome, Itali

  Eastwest European Institute Daya ialah organisasi bebas khusus dalam analisis geopolitik, penganjuran acara saintifik dan projek latihan yang memberi tumpuan kepada hal ehwal antarabangsa dan dinamik global, untuk pelajar dan profesional.

  • Rome, Itali

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici and Corsi di Specializzazione antara lain: Finanza & Controllo, Sumber Manusia, Lex & Tax, Marketing, Pengurusan Inovasi & Transformasi Digital, Sanita, Pengurusan Perniagaan.

  • Viterbo, Itali

  University of Tuscia (UNITUS) mengumumkan pilihan awam untuk kemasukan pelajar antarabangsa ke Kursus Ijazah Antarabangsa Kitaran Kedua (Ijazah Sarjana 2 Tahun) untuk Tahun Akademik 2022/2023. Universiti akan memberikan 59 biasiswa kepada pelajar bukan Itali yang paling layak mendaftar buat kali pertama di Universiti Itali yang meliputi kebanyakan kos meninggalkan termasuk yuran universiti.

  • London, United Kingdom
  • Ragusa, Itali
  • + 1 lebih

  Auream Phoenix University for Women (APUW) ialah universiti swasta, antarabangsa, Pembelajaran Jarak Jauh pertama yang dibina khusus khusus untuk pendidikan wanita. APUW membenarkan setiap wanita yang terlibat dalam pekerjaan dan keluarga untuk belajar dan menyelesaikan matlamat akademiknya sambil kekal dalam persekitaran yang selesa di rumahnya sendiri. Universiti kami menangani pemimpin wanita yang mempunyai pemikiran yang menang, wanita dengan personaliti yang bertenaga, dinamik, pemikir bebas dan wanita yang sedar untuk menjadi tempat rujukan dalam komuniti mereka. Fokus utama kami ialah menguji kemahiran dan kecekapan untuk pensijilan akademik. Program ijazah Universiti Aurea Phoenix untuk Wanita direka pada kaedah APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) untuk menyediakan wanita bekerja aktif, mempunyai sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman profesional, peluang untuk memperoleh ijazah tanpa mengabaikan keluarga mereka.

  • Milan, Itali

  Bicocca ialah universiti muda yang akan menghubungkan anda dengan pelajar dari seluruh dunia. Anda bukan sahaja menjadi pelajar di sini. Anda akan menjadi ahli komuniti global. Sejak penubuhannya, Universiti Milano-Bicocca telah melangkaui sempadannya dengan memeterai pelbagai perjanjian dengan universiti Eropah dan bukan Eropah.

  • London, United Kingdom
  • Helsinki, Finland
  • + 5 lebih

  Program EIT Digital Summer School terbuka untuk pelajar Sarjana Muda dan Sarjana, profesional muda, dan lain-lain yang ingin mendalami teknologi digital yang sedang muncul, mempelajari cara mengubah teknologi menjadi perniagaan, dan akhirnya melancarkan permulaan teknologi mendalam. Belajar daripada fakulti dan kakitangan universiti rakan kongsi EU kami yang berteknologi tinggi. Dapatkan pengalaman langsung melalui kes syarikat, kerja projek dan kerjasama. Tuisyen dengan harga yang kompetitif. Berseronoklah bertemu dan menjalin rangkaian dengan pelajar yang berfikiran sama dari seluruh dunia!

  • Verona, Itali

  University of Verona berusaha untuk kecemerlangan dalam pengajaran, penyelidikan dan inovasi. Ia mempunyai 22,000 pelajar dan 1,500 kakitangan termasuk pensyarah, penyelidik, kakitangan teknikal dan pentadbiran yang berusaha untuk terus menambah baik dan mengembangkan universiti. Institusi yang berfikiran ke hadapan yang secara berterusan berusaha untuk mengukuhkan hubungan antara kursus ijazah dan dunia pekerjaan sebenar, objektif utama universiti untuk masa terdekat adalah untuk menjadi lebih mesra dan disesuaikan dengan keperluan pelajar secara progresif.