Keystone logo
Ireland

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Ireland 2023

Bilangan institusi: 79
  • Cork, Ireland

  Universiti terkemuka untuk kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan. Kedudukan dalam 1.1% Universiti Terbaik di seluruh dunia* dan #1 di Eropah untuk IMPACT*. Selamat, mesra dan satu-satunya negara penutur bahasa Inggeris asli di EU. Visa kerja 'stay back' 2 tahun untuk pelajar bukan EU dan peluang penempatan kerja yang menakjubkan untuk semua!

  • Limerick, Ireland

  University of Limerick adalah universiti yang khas, perintis dan terhubung yang membentuk masa depan melalui mendidik dan memperkasakan orang untuk menghadapi cabaran sebenar hari esok.

  • Dublin, Ireland

  Terdapat begitu banyak sebab mengapa pelajar Sarjana antarabangsa ingin belajar di Ireland dan di University College Dublin (UCD). Ireland adalah destinasi yang ideal untuk pelajar antarabangsa yang mahukan pendidikan bertaraf dunia di negara yang progresif dan inovatif dengan pilihan kerjaya yang menjanjikan. Ia juga sesuai untuk pelajar yang berminat dengan pemandangan yang menakjubkan, jalan-jalan pantai dan gunung yang indah, budaya dan seni bina kuno.

  • Dublin, Ireland

  Kolej Bebas mempunyai lokasi yang sempurna untuk kehidupan pelajar di Dublin: kami berada betul-betul di tengah-tengah bandar, dikelilingi oleh tarikan kebudayaan, akademik dan masa lapang. Matlamat utama Kolej Bebas adalah untuk membawa pelajar kami melalui program pembelajaran yang relevan, kekal bersama anda selama-lamanya, adalah asas kejayaan masa depan anda dan menghasilkan kelayakan yang sangat dihormati dalam bidang pilihan anda. Setelah selesai, anugerah sarjana muda, pascasiswazah atau profesional anda dalam pelbagai disiplin akan diiktiraf di mana sahaja anda pergi, di Ireland dan di luar negara. Kami adalah kolej yang berfokuskan matlamat, berorientasikan kerjaya. Kami berbangga dengan tuisyen kami yang diperibadikan, disampaikan kepada standard akademik tertinggi dalam persekitaran pembelajaran interaktif oleh kakitangan pengajar yang berkelayakan dan mesra.

  • Perth, United Kingdom
  • Shetland, United Kingdom
  • + 11 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Ireland
  • Dublin, Ireland

  Ditubuhkan pada tahun 1990, Pulse College menyediakan standard kursus latihan profesional tertinggi dalam audio, muzik, filem, permainan dan animasi. Dengan kursus yang dirancang dan disampaikan oleh profesional bekerja yang berpengalaman, Pulse berada di barisan hadapan kursus latihan industri profesional. Kolej ini diiktiraf di peringkat antarabangsa kerana kemudahan bertaraf dunia, standard program latihannya, dan kualiti lulusannya.

  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Ireland

  Chevron Training adalah penyedia latihan pendidikan tinggi dan pengajian tinggi yang terakreditasi dalam sektor Penjagaan Kesihatan dan Pendidikan Awal dan Pendidikan. Kami pakar dalam penyampaian Kursus Penjagaan Kanak-kanak & Kesihatan dalam talian, yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelajar kami.

  • Dublin, Ireland

  National Institute for Bioprocessing Research and Training (NIBRT) adalah pusat kecemerlangan global untuk latihan dan penyelidikan dalam bioproses. NIBRT terletak di kemudahan bertaraf dunia yang baru di Dublin, Ireland. Kemudahan ini dibina khas untuk meniru kilang bioproses moden dengan peralatan canggih.

  • Thomas Street, Ireland

  National College of Art and Design menempati kedudukan yang unik dalam pendidikan seni dan reka bentuk di Ireland, menawarkan julat seni dan reka bentuk seluas-luasnya di peringkat sarjana dan pascasiswazah. Sebilangan besar seniman, pereka dan guru seni Ireland yang paling penting telah belajar atau mengajar di Kolej. Telah lama menjadi pusat pendidikan seni dan reka bentuk terpenting dan terpenting di Ireland.

  • Dromthacker, Ireland

  Institute of Technology Tralee (IT Tralee) ditubuhkan pada tahun 1977 sebagai Regional Technical College, Tralee dan pada tahun 1992 menjadi Institut Teknologi, Tralee. Institut ini pada masa ini mempunyai 3,500 pelajar sepenuh masa dan sambilan, yang menggaji 350 kakitangan dan memberikan sumbangan kewangan sekitar € 60 juta kepada ekonomi tempatan setiap tahun.

  • Dublin, Ireland

  Warnborough College (Ireland) adalah sebuah kolej bebas yang menawarkan kelayakan dengan pembelajaran jarak jauh. Ia ditubuhkan di Ireland pada tahun 1997, tetapi akarnya kembali ke Oxford, di mana Warnborough College (UK) ditubuhkan pada tahun 1973. Hari ini, terdapat dua kolej bebas di bawah jenama Warnborough yang menawarkan peluang pembelajaran yang unik kepada pelbagai pelajar dari sekitar dunia.

  • Galway, Ireland

  Ditubuhkan pada tahun 1849, National University Of Ireland (NUI) Galway School Of Law memberikan pendidikan undang-undang yang inovatif di sekolah dinamis yang didedikasikan untuk penyelidikan undang-undang yang berkualiti tinggi. Dengan 800 pelajar sarjana dan pascasiswazah, lebih daripada 40 kakitangan, pelbagai program sarjana dan pascasiswazah dan peluang pendidikan undang-undang klinikal yang menarik, Sekolah menekankan pengajaran yang berfokus kepada pelajar dan penyelidikan yang disampaikan dalam persekitaran yang menyokong dan mencabar intelektual.

  • Dublin 2, Ireland

  Selamat datang di Trinity College Dublin The Loyola Institute , yang didedikasikan untuk pendidikan dan penyelidikan dalam teologi dalam tradisi Katolik yang luas. Perhatian utama kami adalah persimpangan kreatif di mana teologi, gereja, dan masyarakat bertemu. Teologi adalah subjek yang menarik dan penting.

  • Dublin, Ireland

  Sebagai salah satu kolej kesihatan & pemakanan terpanjang di Eropah, kami hanya memfokuskan pada pendidikan & latihan dalam pemakanan, pengurusan gaya hidup & bimbingan - ini adalah semangat kami, dan kami juga ingin menjadi milik anda. Adakah anda menggemari pemakanan dan kesihatan? Pasukan kami akan membantu anda mengubah semangat anda menjadi karier yang menarik, fleksibel dan bermanfaat.