Keystone logo
Costa Rica

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Costa Rica 2023

Bilangan institusi: 29
  • Mercedes, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San José, Costa Rica

  Universiti Antarabangsa Amerika (UIA) ialah sebuah universiti swasta di Costa Rica, yang diasaskan pada tahun 1986, melalui Majlis Kebangsaan Pendidikan Universiti Swasta (CONESUP). Ia merupakan universiti swasta pertama di Costa Rica yang diluluskan oleh badan ini. Kampus utamanya terletak di kawasan kejiranan Aranjuez, di San José, dan ia juga mempunyai pejabat di bandar Heredia.

  • San José, Costa Rica

  Universiti Sains dan Teknologi Amerika Latin, ULACIT, terletak di kawasan kejiranan Tournón, San José, Costa Rica; dan mempunyai kelulusan rasmi Majlis Kebangsaan bagi Pendidikan Tinggi Swasta, CONESUP, sejak 1987 (sesi No. 101-87). ULACIT mengajar, di tujuh fakulti dan dua belas sekolah, lima puluh tujuh kursus sarjana muda dan siswazah, serta tujuh belas kursus pasca siswazah dan dua program kedoktoran, kepada lebih daripada empat ribu pelajar.

  • San José, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 36 lebih

  Tecnológico de Monterrey adalah sebuah institusi bebas, bukan keuntungan, swasta yang tidak berkaitan dengan parti politik dan agama. Ia didirikan pada tahun 1943 berkat visi ahli perniagaan Mexico Eugenio Garza Sada. Ia mempunyai 31 kampus dan 21 ibu pejabat dan pejabat perhubungan antarabangsa. Objektifnya adalah untuk melatih pemimpin dengan semangat keusahawanan, akal manusia dan daya saing yang tinggi.

  • Cuesta de Moras, Costa Rica

  Universidad Panamericana dilahirkan di Kosta Rika pada tahun 1988 sebagai Universiti Swasta kelima yang diberi kuasa di hadapan badan pentadbir universiti swasta KONSUP (Sesi No. 125-88 17 Disember 1988), sebagai alternatif penting yang diberikan kepada Kosta Rika untuk berkembang sebagai profesional sejati. Dalam tawaran akademik kami, kami telah memberikan arahan kepada profesional yang pada masa ini menonjol sebagai pegawai besar sektor swasta atau awam dalam kerjaya di peringkat Baccalaureate, Sarjana dan Sarjana seperti Undang-undang, Senibina, Kejururawatan, Pentadbiran, Perakaunan, Sumber Manusia, Bahasa Inggeris, Prasekolah, Kejuruteraan Sistem, Kejuruteraan Industri, Kejuruteraan Awam, Reka Bentuk Periklanan, Periklanan, antara lain. Kejuruteraan Awam, Reka Bentuk Periklanan, Periklanan, antara lain. Kejuruteraan Awam, Reka Bentuk Periklanan, Periklanan, antara lain. Hari ini universiti kami juga melangkah ke kawasan luar bandar, memindahkan Ketua ke tempat-tempat ini dengan pembukaan Ibu Pejabat Wilayah, sehingga penduduk semua Kosta Rika dapat, mendapat akses ke latihan profesional akademik kami dan pertumbuhan ini adalah satu lagi keupayaan dan kepemimpinan yang menjadi ciri pusat pendidikan ini dan, seterusnya, adalah contoh sokongan dan prestij terbaik yang diperoleh pelajarnya adalah contoh sokongan dan prestij terbaik yang diperoleh pelajarnya

  • San José, Costa Rica

  Pada saat diakui bahawa generasi baru memilih gaya hidup tanpa komplikasi besar, di mana kriteria pemilihan yang cepat, mudah dan sederhana menjadi pilihan untuk membuat keputusan, menjadi lebih relevan untuk menonjolkan mereka yang menolak tren dan, pada sebaliknya, semakin memilih kualiti, kesungguhan, untuk badan akademik yang disatukan, atau untuk mencari prestij dan infrastruktur yang kukuh, dalam pemilihan universiti mereka. Di Universiti Sains Perubatan, UCIMED, kami bukan sahaja memperjuangkan kualiti dan kecemerlangan pelajar kami, tetapi kami telah menjadikan nilai-nilai ini sebagai gaya hidup dan kami memasukkannya ke dalam DNA kami. Sebagai rektornya, tidak ada yang lebih menggembirakan saya daripada mendapat pengiktirafan nasional terhadap pihak berkuasa, komuniti perubatan, profesional kesihatan, ibu bapa, pelajar, dan graduan. Pengiktirafan ini bukan hanya di peringkat nasional, malah semakin jauh dan disahkan oleh peningkatan jumlah pelajar dari pelbagai bahagian di rantau ini yang bergabung dengan komuniti universiti kami, organisasi antarabangsa dengan mana kami menandatangani perjanjian, atau, dengan syarikat yang mengupah graduan kita.

  • Cartago Province, Costa Rica

  Terima sambutan hangat dari Universiti Florencio del Castillo, yang sekarang akan kami panggil UCA. Universiti kami adalah Institusi Akademik yang ditubuhkan pada tahun 1995 untuk memenuhi keperluan populasi yang mencari pilihan akademik yang berbeza di peringkat universiti. Hari ini, lebih dari dua puluh tahun kemudian, kami terus berada di pasaran sebagai universiti yang kukuh yang menerima perubahan sosial dan teknologi dengan kematangan dan tanggungjawab. Falsafah kami selalu menjadi perkhidmatan pelanggan, iaitu kepada orang muda yang merupakan masa depan sebuah negara yang bersedia berubah; Kami komited untuk menyokong mereka melalui proses latihan yang cemerlang, untuk mencapai matlamat mereka dan dengan itu mencapai kejayaan. Pertimbangkan, pengunjung yang dikasihi, ruang maya ini sebagai rumah anda. Laman web ini direka untuk menjadikan penginapan anda lebih menyenangkan.

  • Geneva, Switzerland
  • San José, Costa Rica
  • + 2 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Pedro, Costa Rica

  Tujuan kami adalah untuk memberikan sumbangan yang besar terhadap proses pengajaran dalam reka bentuk, seni, pengurusan perniagaan, dan teknologi, dengan tujuan untuk menyokong pengembangan industri kreatif. Dengan melaksanakan program pendidikan berpusatkan pelajar yang canggih dan membina pakatan dengan pemimpin industri, profesional Kreatif memperoleh alat yang diperlukan untuk menyumbang kepada kemajuan masyarakat inovasi.

  • San Pedro, Costa Rica

  Dalam dunia yang sentiasa berubah, saya menjemput anda untuk berlatih seperti profesional dan sentiasa mengikuti perkembangan pendidikan berterusan. Di Universiti kami selalu mendorong pelajar kami untuk mengembangkan pemikiran aktif, kami merangsang kreativiti, pengembangan inovatif, dan kerja berpasukan, sehingga graduan kami mampu menghadapi cabaran dan perubahan teknologi yang dipercepat.

  • San Pedro, Costa Rica

  Objektif kami untuk melatih, melalui pengajaran, penyelidikan, dan unjuran sosial, profesional berkomitmen tinggi yang dapat berkembang dalam persekitaran nasional dan antarabangsa, dengan semangat penyelidikan dan inovasi yang tinggi, moral yang kuat, kepekaan manusia yang mendalam, dan visi masa depan yang jelas .

  • San José, Costa Rica

  Universiti FUNDEPOS dibangunkan di Kosta Rika sebagai hasil daripada tiga peristiwa sejarah pendidikan dalam bidang sains ekonomi. Yang pertama ini dengan kedatangan Universiti Nasional pada tahun 1983, dengan ibu pejabat di San Diego, California, Amerika Syarikat, yang memulakan program Master Profesional pertama dalam Pentadbiran Perniagaan di negara ini. Momen sejarah kedua berlaku pada tahun 1993 ketika program ini dipindahkan, dari segi pentadbirannya, ke University of Costa Rica (UCR). Untuk tujuan ini, Yayasan Pengajian Pascasiswazah dan Penyelidikan dalam Sains Ekonomi (FUNDEPOS) telah diwujudkan.

  • Heredia, Costa Rica

  UNA didahului oleh Escuela Normal de Costa Rica (1914), yang didedikasikan untuk latihan guru, dan Escuela Normal Superior (1968), yang komitmennya adalah latihan guru sekolah menengah. Dari kedua institusi, dia mewarisi bukan hanya infrastruktur tetapi juga budaya pedagogi yang kemudiannya akan mempengaruhi pengajaran-pendidikan dan panggilan humanistiknya. Semasa UNA ditubuhkan, Pérez Zeledón dan Liberia Normal Schools menjadi bahagian wilayah universiti negeri yang baru.

  • San José, Costa Rica

  Oleh kerana prestij dan lintasannya, Castro Carazo University dipanggil untuk menjamin, kepada semua orang, tanpa membezakan asal-usul etnik, jantina, usia, kemampuan yang berbeza, keadaan sosial, keadaan kesihatan, agama, pendapat, pilihan, atau status perkahwinan, akses ke persekitaran yang berkualiti untuk pengajaran dan pembelajaran. Melalui pendidikan tinggi yang relevan dan berkesan, Castro Carazo University bertujuan untuk menyumbang kepada kesejahteraan individu dan kolektif, dengan mengembangkan kemampuan pelajar dalam mencapai impian, matlamat profesional, dan potensi intelektual sepenuhnya. Demikian juga, ini memberi kekuatan kepada mereka untuk memikul tanggung jawab bersama, sebagai warganegara, produktif, kreatif, dan beretika, dalam dunia yang berubah dan pelbagai budaya. Untuk ini, Castro Carazo University menawarkan program formal dan bukan formal pendidikan umum, pekerjaan dan pemuliharaan alam sekitar. Ia juga menyediakan perkhidmatan pengembangan dan sokongan pelajar untuk memastikan kejayaan pelajarnya dalam rancangan hidup mereka.