Keystone logo
Colombia

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Colombia 2024

Bilangan institusi: 148
  • Bogotá, Colombia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rionegro, Colombia

  Pada tahun 1996, Kementerian Pendidikan Nasional Kolombia dan Institut Evaluasi Pendidikan Kolombia - Icfes, melalui Resolusi 2661, memberikan status undang-undang Organisasi Remington sebagai institusi universiti, yang menimbulkan Remington University Corporation.

  • Popayán, Colombia

  Universidad Del Cauca diciptakan di Popayán sebagai Universiti Daerah Ketiga dengan keputusan 24 April 1827. Pada 5 April 2013, Kementerian Pendidikan Nasional memberikan Akreditasi Institusi Berkualiti Tinggi untuk tempoh 6 tahun yang sudah Melalui Resolusi 6218 pada 13 Jun 2019, ia memperbaharui Akreditasi Institusi untuk tempoh lapan tahun.

  • Barranquilla, Colombia

  University of the Coast, CUC, mempunyai misi untuk membentuk warganegara yang berintegriti di bawah prinsip kebebasan berfikir dan pluralisme ideologi, dengan rasa tanggungjawab yang tinggi dalam pencarian kekal untuk kecemerlangan akademik dan penyelidikan, menggunakan pengembangan sains, teknologi , teknologi, dan budaya.

  • Jamundí, Colombia

  The Autonomous University of the West adalah Institusi Pengajian Tinggi yang, sesuai dengan ketentuan UU 30 tahun 1992 dan peraturan perundangan lainnya, dapat melaksanakan program akademik sarjana, pascasiswazah, penyelidikan, pendidikan lanjutan, dan proyeksi kepada masyarakat.

  • SANTANDER, Colombia

  Unit Teknologi Santander adalah pendirian umum dari tatanan jabatan, yang didedikasikan untuk melatih orang-orang dengan rasa etika, pemikiran kritis, dan sikap keusahawanan, melalui proses kualiti dalam pengajaran, penyelidikan, dan pengembangan untuk menyumbang kepada sosio- perkembangan ekonomi. ekonomi, ilmiah, teknologi, persekitaran, dan budaya masyarakat.

  • Bogotá, Colombia

  Kami adalah Institusi Pengajian Tinggi dengan fokus ketenteraan yang berhasrat untuk melatih sepenuhnya profesional logistik, warga yang kritikal dengan pengertian sosial, etika, dan politik yang luas. Kami menyempurnakan kecekapan penyiasatan dan semangat keusahawanan, yang disokong oleh kemajuan sains & teknologi, yang menyumbang kepada perkembangan struktur dan fungsional logistik di Colombia.

  • Bogotá, Colombia

  Komunikasi ketenteraan dalam penyesuaian Tentera Darat kita, mempunyai kepentingan transendental dengan berlalunya tahun dan kedatangan peristiwa yang membingkai sejarah negara kita dan dunia pada umumnya, dalam sekumpulan fakta yang melihat teknologi mereka dalam teknologi. peluang besar untuk pembangunan dan perubahan untuk kepentingan umat manusia, begitulah komunikasi ketenteraan sepanjang sejarah merupakan elemen penting dari perintah, koordinasi, dan pengembangan operasi ketenteraan yang telah menjadi asas kemenangan besar dan Demikian juga, mereka membenarkan moden konflik untuk memutuskan penggunaan media elektronik yang betul, yang memudahkan menjangka niat dan tindakan musuh.

  • Armenia, Colombia

  PROJEKSI SOSIAL menyatakan hubungan kekal dan langsung yang dikekalkan oleh EAM dengan masyarakat; Ia dilaksanakan melalui program interaktif dengan sektor produktif dan pelaku sosial; melalui program dan aktiviti pelbagai jenis (akademik, artistik, sosial, dan teknologi), perundingan dan nasihat, pendidikan berterusan dan campur tangan perkhidmatan sosial kepada masyarakat.

  • Cundinamarca, Colombia

  Misi Yayasan Pengajian Tinggi San José FESSANJOSE adalah untuk melatih profesional yang komprehensif, dari pendekatan humanistik dengan rasa kritis, sosial, dan sensitif terhadap prinsip-prinsip ekuiti dan nilai-nilai etika. Dengan cara ini, pengembangan kualiti dan kualiti pendidikan di institusi.

  • Barranquilla, Colombia

  Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast adalah institusi yang bertanggungjawab, dengan prinsip etika dan telus yang mengembangkan fungsi dasarnya dari model pendidikan, lebih baik melalui kitaran propaedeutik, yang berfokus pada pembangunan manusia, menjamin pembentukan pemikiran, makhluk analitis, kritikal yang tidak terpisahkan, dengan semangat keusahawanan, untuk pembinaan masyarakat yang adil, inklusif, lestari, demokratik, menyokong dan menghormati martabat manusia.

  • Bogotá, Colombia

  Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia menawarkan kursus bahasa Sepanyol di Bogotá, Cartagena, Medellín dan di kawasan simpanan semula jadi berhampiran Guaduas. Sekiranya anda mencari kursus bahasa Sepanyol yang berkualiti di sekolah yang selesa dan mesra, dengan guru profesional, jika anda ingin belajar bahasa Sepanyol dan melancong membuat rakan baru semasa anda bertemu dan menikmati budaya, muzik, gastronomi, muzium, dan jalan-jalan di alam; maka Sekolah Bahasa Sepanyol Baru di Colombia sesuai untuk anda. Program kami telah dibangunkan mengikuti garis panduan antarabangsa yang ketat untuk pengajaran bahasa. Nueva Lengua diiktiraf di peringkat antarabangsa kerana kualiti dan perkhidmatannya dan sejak tahun 2003 orang muda dan orang dewasa dari hampir seratus negara telah belajar dengan kami. Kami mempunyai pelbagai jenis kursus dan kami memulakan kelas setiap minggu di semua peringkat. Dari hari pertama, anda akan merasa disambut, disambut, dan disokong dalam pengalaman belajar bahasa Sepanyol ini semasa dalam perjalanan.

  • Cali, Colombia

  Sekolah Sukan Negara adalah Institusi Universiti Negeri, yang berkomitmen untuk membentuk manusia yang tidak terpisahkan untuk menyumbang kepada pembangunan negara, melalui generasi, transformasi, dan penerapan pengetahuan dalam bidang sukan, kesihatan, dan pendidikan. pentadbiran dan ekonomi, berdasarkan prinsip dan nilai yang mendorong penghormatan terhadap martabat manusia, pembangunan lestari, hidup berdampingan, dan peningkatan kualiti hidup masyarakat.

  • Bogotá, Colombia

  Universiti akan dibezakan dengan: Latihan profesional dengan kepekaan dan tanggungjawab sosial. Sumbangan untuk pembangunan manusia yang bersepadu dan lestari. Komitmen terhadap pendemokrasian pengetahuan. Generasi pengetahuan yang mengubah struktur masyarakat Colombia

  • Cundinamarca, Colombia

  Saya merasa sangat bangga menyambut anda semua di laman web Konrad Lorenz University, ini adalah institusi pengajian tinggi swasta bukan untung Kolombia yang didedikasikan sejak tahun 1981 untuk pencarian, pemeliharaan, dan penyebaran pengetahuan budaya dan ilmiah. Di sini, anda boleh mendapatkan maklumat terkini mengenai projek yang dijalankan oleh universiti dalam isu-isu seperti pengajaran, penyelidikan, dan kesan sosial; dasar universiti dan peraturan am yang menjadi panduan pelaksanaan kami; program sarjana, siswazah, dan sarjana serta kursus pendidikan berterusan yang ditawarkan oleh universiti; sarjana, sukan, budaya dan aktiviti sosial. Anda juga boleh menyemak katalog perpustakaan kami dan teks lengkap beberapa tulisan ilmiah kami. Sekiranya anda ahli universiti anda boleh mengakses pangkalan data kami, periksa apa yang ada di platform maya, daftar tugas, periksa gred, menjadi sebahagian daripada proses penilaian institusi, buat pembayaran dalam talian, antara lain. Sekiranya anda pengguna kali pertama, sila tonton video institusi kami supaya dengan cara terpandu dan ringkas, anda dapat melihat bagaimana semuanya ada di Konrad Lorenz, apa yang kami tawarkan, dan apa artinya menjadi ahli institusi kami.