Keystone logo
Chile

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Chile 2024

Bilangan institusi: 64
  • Trece Norte, Chile

  World Wide Chile adalah pasukan pelbagai disiplin di mana kecintaan terhadap negara kita adalah pendorong untuk memberikan pengalaman unik kepada mereka yang mengunjungi kami yang memfokuskan untuk menyebarkan kekayaan Chile melalui program rendaman budaya yang memperlihatkan Chile dan rakyatnya sebagaimana adanya. Mekanisme inilah yang telah memungkinkan kita selama lebih dari 10 tahun untuk memberikan pengalaman unik yang telah mengukuhkan pembelajaran dan hubungan pengunjung dengan budaya kita, mencapai hubungan yang erat antara orang asing dan orang Chile. Pilihan yang membolehkan kita mencapai matlamat ini adalah pelbagai program magang, sukarelawan, belajar dan perjalanan yang diambil oleh pengunjung semasa mereka tinggal di negara kita.

  • Providencia, Chile

  Belajar di luar negara di universiti dan sekolah bahasa berprestij ViveCampus adalah agensi terkemuka yang mewakili institusi pendidikan di seluruh dunia. Terdapat di beberapa negara, ViveCampus secara rasmi mewakili ratusan program yang tersedia untuk pelajar antarabangsa. Kami membantu anda secara percuma sepanjang proses pendaftaran dan anda membuat pembayaran terus ke institusi. Kursus Bahasa Inggeris, diploma, program sarjana dan pascasiswazah di negara-negara seperti: Australia, Kanada, Amerika Syarikat, England, Ireland, New Zealand, antara destinasi lain. Di laman web kami, anda akan mendapat maklumat mengenai tarikh dan kos program selama 2021 - 2022. Di Chile, ViveCampus mempunyai pejabat yang terletak di Santiago, di mana kami dapat membantu anda dengan semua pertanyaan anda melalui e-mel, sembang atau telefon. Kami juga menghadiri pameran belajar di luar negara, yang biasanya diadakan di bandar Santiago, Chile.

  • Providencia, Chile

  Kami adalah Universiti yang berpartisipasi terdiri daripada pekerja, pelajar dan graduan, autonomi dan bebas, pluralistik dan komited kepada orang ramai. Kami menyumbang secara kritis untuk pengembangan pengetahuan Ilmu Sosial, Kesenian, Ilmu Kemanusiaan, Pedagogi dan bidang pengetahuan dan pekerjaan ilmiah dan profesional lainnya, dalam bidang pengajaran, penyelidikan, penciptaan seni dan hubungan dengan lingkungan, sesuai dengan keperluan dunia global yang dilihat dari Amerika Latin dan yang menyumbang pada skala tempatan, serantau dan nasional. Kami melatih graduan dan profesional cemerlang dengan perspektif antara disiplin, komited untuk memasukkan dan transformasi sosial, dengan promosi dan pembelaan hak asasi manusia, demokrasi dan keadilan.

  • Huechuraba, Chile

  Misi Universidad Mayor adalah melatih orang melalui pengalaman pendidikan yang mendorong tingkah laku etika, sikap keusahawanan, inovasi, kepemimpinan, dan menghormati kepelbagaian budaya dan sosial. Untuk melakukan ini, ia mengajar program kecemerlangan sarjana dan siswazah dan menjalankan aktiviti untuk penjanaan, artikulasi, dan penyebaran pengetahuan yang menyumbang kepada masyarakat nasional dalam bidang budaya, pendidikan, sosial, dan ekonomi, dengan mempertimbangkan konteks global dunia dan norma ketegasan saintifik.

  • La Serena, Chile

  Misi Misi Universiti La Serena adalah memupuk, menjana, mengembangkan dan menyebarkan pengetahuan unggul dalam pelbagai bidang pengetahuan dan domain budaya, melalui pengajaran, penyelidikan, penciptaan, inovasi, pengembangan universiti, dan hubungan dengan lingkungan. Sebagai ciri khasnya yang tersendiri, University of La Serena mesti menyumbang untuk memenuhi keperluan kepentingan umum masyarakat, berkolaborasi, sebagai bagian yang tidak terpisahkan dari Negara, dalam semua kebijakan, rancangan, dan program yang mempromosikan budaya pembangunan, sosial, wilayah, artistik, saintifik, teknologi, ekonomi dan lestari di negara ini, di peringkat nasional dan wilayah, dengan perspektif antara budaya. Demikian juga, sebagai elemen konstitutif dan tidak dapat dihindari dari misinya, Universiti harus menganggap dengan cemerlang latihan orang-orang dengan semangat kritis dan reflektif, yang mempromosikan dialog dan toleransi yang rasional, dan yang menyumbang untuk membentuk kewarganegaraan yang diilhami oleh nilai-nilai etika, demokratik, perpaduan sivik dan sosial, menghormati hak asasi manusia, kesaksamaan jantina, masyarakat adat dan alam sekitar. Universiti mesti mempromosikan bahawa pelajarnya mempunyai kaitan dengan keperluan dan cabaran negara dan rantau ini semasa latihan profesional mereka. University of La Serena mengakui, mempromosikan, dan menggabungkan sebagai sebahagian dari karyanya pandangan dunia tentang penduduk asli yang menetap di wilayah pengaruh wilayahnya.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Universiti Bernardo O'Higgins adalah sebuah universiti Chile yang berautonomi sendiri, ditubuhkan pada bulan Mac 1990 dan diilhamkan oleh pemikiran O'Higginian. Rumah pusatnya terletak di sebelah Parque O'Higgins, di komun Santiago. Ia kini diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Nasional (CNA-Chile) untuk jangka masa 4 tahun (maksimum 7), dari Julai 2018 hingga Julai 2022. Ia berada di kedudukan 35 di antara universiti di Chile mengikut klasifikasi webometrik CSIC (Julai 2017). Ia juga berada di kedudukan ke-27 dalam ranking umum, dan ke-10 di antara universiti swasta bukan Cruch menurut AméricaEconomía 2019. Di dalam universiti di Chile, ia juga berada di kedudukan ke-13 di antara semua universiti di negara ini; Ke-55 di Amerika Latin dan ke-5 di antara Ues swasta Chile dalam Scimago Institution Rankings 2020. Begitu juga, bekerjasama dengan setiap dimensi yang membentuk institusi ini, dan yang merupakan sebahagian daripada komitmen berterusan untuk mencapai kecemerlangan dalam Pengajian Tinggi, Universiti Bernardo O'Higgins menganggap Gratuity 2021.

  • Los Andes, Chile

  Institut Profesional Libertador de Los Andes adalah institusi Pengajian Tinggi yang diberi kuasa untuk beroperasi pada 22 Disember 1981, oleh Kementerian Pendidikan melalui Keputusan Pengecualian No. 292, yang dikemas kini pada 8 Jun 1993. Menjadi institusi pertama Pengajian Tinggi akan ditubuhkan di peringkat wilayah dan yang kedua di peringkat negara. Pada 27 Jun 2003, IPLA memperoleh otonomi penuh untuk memberikan semua jenis gelaran profesional sesuai dengan perundangan yang mengaturnya.

  • Providencia, Chile

  About Learn chile Learn chile adalah rangkaian institusi pendidikan tinggi, yang terdiri daripada lebih daripada dua puluh universiti dan institusi latihan teknikal profesional yang disokong oleh Negara Chile melalui ProChile, dengan tujuan untuk mempromosikan pengantarabangsaan tawaran akademik Chile dan mempromosikan negara sebagai destinasi yang sangat baik untuk pelajar antarabangsa. Learn chile dilahirkan pada tahun 2013, menjadi rangkaian utama Chile untuk promosi pendidikan tinggi di peringkat antarabangsa. Ini telah disajikan sebagai kisah kejayaan di negara-negara seperti Brazil, Ekuador, Panama, Peru, dan Colombia.

  • Viña del Mar, Chile

  The Modern School of Music and Dance didirikan pada tahun 1940 oleh pemain piano Elena Waiss dan René Amengual, yang secara radikal mengubah pendidikan muzik di Chile melalui pembentukan kurikulum, program, dan sistem penilaian yang standard, sehingga menghasilkan konteks akademik untuk latihan. pemuzik di negara ini. Pada awalnya, Sekolah Muzik dan Tarian Moden mengajar kelas piano, harmoni, dan teori serta biola dan biola, di bawah arahan maestro Zoltan Fischer. Selama ini, sistem canggih diperkenalkan -seperti teknik Arrau pada piano-, repertoar diperluas dan kepentingan skor asalnya ditekankan, mewujudkan rasa persembahan kontemporari yang berlanjutan hingga hari ini. Sejak itu, para pemuzik Sekolah Moden menerima latihan yang membolehkan mereka menghadapi dengan cemerlang sebarang senario di Chile atau di luar negara.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Sejak didirikan pada tahun 1968, sebagai "Jabatan Universiti Pekerja dan Petani", Duoc UC telah lama bergabung untuk menjadi salah satu institusi penting dalam Pendidikan Profesional Teknikal Tinggi di Chile. Dengan sejarah lebih dari 50 tahun dan akreditasi institusi tertinggi selama tujuh tahun, semua yang merupakan sebahagian daripada Duoc UC dengan bangganya dapat mengatakan bahawa ribuan juruteknik dan profesional, yang hari ini menyumbang kepada pembangunan ekonomi Chile, telah dilatih di salah satu 9 sekolah dan lebih daripada 70 kerjaya sekarang, terdapat di 18 ibu pejabatnya di Wilayah Metropolitan, Valparaíso, Biobío, La Araucanía, dan Los Lagos. Pelajar Duoc Projek pendidikan Duoc UC yang menawarkan formasi Kristian dan tidak terpadu, membolehkan pelajarnya mengembangkan kemampuan, kecekapan, dan nilai mereka secara maksimum, menjadikan mereka orang yang lebih baik dan profesional yang bersedia untuk dimasukkan dalam masyarakat global. Jalan kecemerlangan yang ingin dilalui oleh Duoc UC ditandai dengan pendidikan yang berpusat pada manusia, sumbangan terhadap pembangunan negara, hubungan dengan alam sekitar, dan pencarian berterusan untuk transformasi sosial.

  • Santiago, Chile

  Universiti Teknologi Chile INACAP adalah sebahagian daripada subsistem Universiti, ia diakreditasi selama 3 tahun dalam bidang Pengurusan Institusi, Pengajaran Sarjana Muda dan Sambungan dengan Alam Sekitar.

  • Providencia, Chile

  Pusat Heidelberg untuk Amerika Latin, Pusat Kecemerlangan Penyelidikan dan Pengajaran, adalah Pusat Pascasiswazah Universiti Heidelberg di Amerika Latin. Ia ditubuhkan sebagai pusat pascasiswazah pertama dan satu universiti Jerman di Amerika Latin dan dirasmikan di Santiago de Chile pada 9 April 2002. Pusat ini difahami sebagai sebuah institusi dalam perkhidmatan dialog akademik-ilmiah dan objektifnya adalah untuk mengatur, mempromosikan dan mengarahkan program Kedoktoran, Sarjana dan Diploma, yang ditawarkannya bersekutu dengan universiti Amerika Latin yang berprestij seperti University of Chile, Pontifical Catholic University of Chile dan National Autonomous University of Mexico, antara lain. Ia juga menganjurkan dan mengadakan seminar pengkhususan, Simposium, Sekolah Musim Panas dalam berbagai disiplin ilmu, yang bertujuan untuk menyampaikan hasil penyelidikan dan kandungan kajian Jerman ke negara-negara di rantau ini. Selain itu, dari ibu pejabatnya di Santiago de Chile, Pusat Heidelberg berfungsi sebagai platform untuk kerjasama ilmiah dengan institusi penyelidikan atau universiti lain di Negeri Persekutuan Baden-Württemberg. Sejak 2009 dan setelah memenangi pertandingan berprestij untuk kualiti akademik, yang dianjurkan oleh Perkhidmatan Pertukaran Akademik Jerman (DAAD) dan dengan dana dari Kementerian Luar Negeri Jerman, Pusat Heidelberg (HCLA) menjadi Pusat Kecemerlangan. Secara global, ia adalah salah satu daripada empat Pusat Kecemerlangan Penyelidikan dan Pengajaran Republik Persekutuan Jerman.

  • Viña del Mar, Chile

  Misi asas Tentera Laut Chile adalah untuk mengambil bahagian dalam keselamatan asing dan pertahanan ketenteraan negara itu, dalam menjaga kedaulatan dan integriti wilayahnya. Pada masa damai, ini menyumbang untuk mempromosikan kepentingan nasional di luar negeri dan mempromosikan pembangunan nasional. Tentera Laut adalah institusi latihan untuk para profesional, inovatif dalam teknologi dan taktik canggih, fleksibel terhadap perubahan dan cabaran, dan kukuh dari segi prinsip dan nilai, yang berkembang dan bersiap untuk menggunakan sumbernya untuk menguntungkan kepentingan terbaik semua rakyat Chile .

  • Concepción, Chile

  Institut Profesional Virginio Gómez adalah institusi Pengajian Tinggi yang kukuh yang dilahirkan di bawah sayap Universiti Concepción, dengan kehadiran di bandar Concepción, Chillán dan Los Angeles, dengan cabaran untuk menanggapi keperluan negara untuk memiliki juruteknik yang sangat profesional . dilatih untuk mempromosikan pembangunan wilayah dan negara. Kini mempunyai 9 ribu pelajar dan lebih daripada 28 ribu siswazah yang berusaha untuk menaklukkan impian mereka. Untuk menyokong mereka, dan memenuhi objektif kami, kami terus mengembangkan mekanisme jaminan kualiti, menghubungkan kami secara kekal dengan masyarakat, persekitaran dan sektor produktif, sedemikian rupa sehingga badan kurikulum program yang diajar berjalan seiring dengan kebutuhan masyarakat. Ini mendorong kita untuk menjadi serba boleh dan menyesuaikan diri dengan perubahan, bukan hanya dengan melatih pekerja yang sangat terlatih, tetapi juga dengan bertaruh pada pengembangan orang yang menonjolkan nilai-nilai seperti rasa hormat, tanggungjawab, komitmen, orientasi perkhidmatan dan kualiti dalam strategi pendidikan kita.

  • Alcobendas, Sepanyol
  • Buenavista, Mexico
  • + 3 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...