Keystone logo
Bosnia dan Herzegovina

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Bosnia dan Herzegovina 2024

Bilangan institusi: 8
  • Berlin, Jerman
  • Freiberg, Jerman
  • + 5 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosnia dan Herzegovina

  University of Sarajevo adalah organisasi yang cukup besar dan kompleks yang menjalankan misi mulia untuk mendidik staf yang berkebolehan, kreatif, dan kompeten antarabangsa dalam semua bidang yang menarik bagi Bosnia dan Herzegovina melalui pengajaran dan penyelidikan. Kakitangan diharapkan dapat menangani cabaran ekonomi moden dalam konteks politik, ekonomi, sosial, dan budaya Eropah dan global. Universiti komited untuk kekal sebagai komuniti akademik guru, penyelidik, seniman, dan pelajar yang bergabung dalam universiti antarabangsa dan komuniti akademik dan trend.

  • Dvorovi, Bosnia dan Herzegovina

  VISI Berdasarkan hasil yang dicapai sejauh ini dan tujuan perniagaan baru, Universiti telah menetapkan visi baru, seperti berikut: Visi Universiti adalah untuk menjadi salah satu pemimpin dalam ruang pendidikan tinggi di Republik Srpska dan Bosnia dan Herzegovina . MISI Misi Universiti adalah untuk membolehkan pemerolehan pengetahuan, kemahiran, dan kecekapan baru, terutamanya untuk calon dari Semberija dan wilayah sekitarnya, kemudian Republika Srpska dan Bosnia dan Herzegovina, dan dari negara-negara lain yang berminat.

  • Travnik, Bosnia dan Herzegovina

  University of Travnik adalah universiti swasta pertama di Bosnia dan Herzegovina yang ditubuhkan pada tahun 2007 berdasarkan peraturan perundangan dan dengan sokongan Kementerian Pendidikan, Sains, Kebudayaan dan Sukan yang berkaitan SBK / KSB. Ia menjalankan aktivitinya sebagai institusi pendidikan tinggi sesuai dengan Keputusan Kementerian Pendidikan, Sains, Kebudayaan dan Sukan SBK / KSB, nombor: 03-38-63 / 07 bertarikh 04.07.2007. setahun dan dalam Daftar Institusi Pengajian Tinggi SBK / KSB dimasukkan di bawah nombor 10, di halaman 00010, dari tahun akademik 2007/08. tahun. Nama penuh institusi pengajian tinggi adalah University of Travnik . Terjemahan Bahasa Inggeris untuk nama Universiti adalah University of Travnik . Nama singkatan Universiti adalah UNT.

  • Bijeljina, Bosnia dan Herzegovina

  Sinergija University adalah institusi akademik yang ditubuhkan pada tahun 2005, berdasarkan persetujuan Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan Republik Srpska, dan dengan sokongan Universiti Singidunum dari Belgrade. Universiti adalah institusi pendidikan tinggi yang menawarkan kurikulum moden dan kaedah pengajaran kepada pelajarnya yang menyerupai pusat universiti terkenal.

  • Banja Luka, Bosnia dan Herzegovina

  Universiti Pan-Eropah "APEIRON" adalah institusi pendidikan dan ilmiah yang, dalam aktiviti utama pendidikan tinggi, secara bebas dan / atau bekerjasama dengan rakan asing melakukan kajian akademik asas kitaran pertama, kajian pakar dan master kitaran kedua, dan kajian kedoktoran kitaran ketiga. pembelajaran sepanjang hayat dan latihan dan pembangunan profesional yang berterusan. Universiti juga menjalankan penyelidikan asas dan gunaan dalam bidang ilmiah utama program pengajian terakreditasi, serta penyelidikan yang berfungsi dalam pengembangan aktiviti pendidikan. Pan-European University "APEIRON" adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang mengajar-saintifik, bukan keuntungan dalam pemilikan swasta, yang menjalankan kegiatannya berdasarkan izin dari Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan Republik Srpska. Universiti ini ditubuhkan pada tahun 2005 dan didaftarkan sebagai institusi pendidikan tinggi dalam daftar pengadilan Mahkamah Asas di Banja Luka dengan nombor: U / I 4847/05, serta dalam Daftar Institusi Pengajian Tinggi Kementerian Pendidikan dan Budaya Republika Srpska dengan nombor 11-I / 08. Akreditasi: Keputusan mengenai pentauliahan No. 01.1.3.74/16 bertarikh 24.3.2016. tahun (Badan Akreditasi Institusi Pengajian Tinggi Republik Srpska). Universiti ini mempunyai lesen untuk pendidikan jarak jauh No. 07.2- 9624-1 / 07 bertarikh 28.12.2007. tahun. Universiti Pan-Eropah melakukan aktiviti pendidikan tinggi di tempat duduk institusi di Banja Luka dan di luar tempat duduk dalam program pengajian dan kitaran berlesen di Bijeljina menurut keputusan Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan Republik Srpska no. 07.023 / 612-86-2 / 10 bertarikh 6 September 2010; di Novi Grad menurut keputusan Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan Republik Srpska No. 07.023 / 612-35-2 / 10 bertarikh 6 Disember 2010; tahun. Keputusan untuk memenuhi syarat dan izin untuk bekerja dan menjalankan program pengajian berlesen adalah dokumen awam yang ditunjukkan oleh Universiti Pan-Eropah kepada orang ramai melalui laman webnya dan dengan cara lain yang mudah.

  • Sarajevo, Bosnia dan Herzegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosnia dan Herzegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...