Keystone logo
Arab Saudi

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Arab Saudi 2024

Bilangan institusi: 4
  • Al Hofuf, Arab Saudi

  Betapa senangnya kami di King Faisal University , kota pengetahuan di Al-Ahsa Oasis; untuk menyambut anda melalui portal elektronik dan tetingkapnya yang menghadap ke atas pencapaian universiti kuno ini, dan pencapaiannya yang merangkumi lebih dari empat setengah dekad sejak 1395 Hijrah 1975 bersamaan tahun 1975 CE, dan terus bersyukur kepada Tuhan Yang Maha Esa, dan kemudian dengan keperihatinan dan sokongan tanpa had yang diterima dari kepemimpinan kita yang bijaksana Semoga Tuhan memberkatinya, mempercayai peranan perintis dan kepemimpinan yang dipertanggungjawabkan kepada institusi pendidikan dan penyelidikan negara untuk menyumbang dalam mencapai pembangunan negara yang komprehensif.

  • Jeddah, Arab Saudi

  BMC telah diasaskan pada tahun 2005, dan ia terletak di Obhur Utara di Jeddah. BMC mempunyai sembilan program dalam bidang perubatan dan sains kesihatan dan menempatkan sehingga 7,000 pelajar.

  • Riyadh, Arab Saudi

  Pendidikan wanita di Kerajaan Arab Saudi telah menerima banyak perhatian dan perhatian, yang telah membolehkan wanita Saudi membuat langkah yang yakin dan mantap ke arah merealisasikan aspirasi mereka dan telah memberi mereka peluang untuk menunjukkan kecemerlangan dalam pelbagai bidang.

  • Sharjah, Emiriah Arab Bersatu
  • Cape Town, Afrika Selatan
  • + 14 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...