Keystone logo
Andorra

Universiti Terbaik untuk Cikgu Program dalam Andorra 2024

Bilangan institusi: 4
  • Encamp, Andorra

  Hotel dan Sekolah Pelancongan Antarabangsa Vatel Andorra ialah sebuah institusi yang telah menghabiskan 40 tahun menyediakan pengurus dan pengarah industri hotel antarabangsa pada masa hadapan. Latihannya terdiri daripada Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Hotel Antarabangsa. Pendidikan Vatel meluas ke 34 negara, dengan 55 sekolah, dengan lebih 9,000 pelajar, 39,000 graduan di seluruh dunia, 520 guru dan rangkaian rakan usaha sama penting di seluruh dunia.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy terletak di Principal of Andorra. Diilhamkan oleh sekumpulan peminat penerbangan, perjanjian untuk mewujudkan program ijazah penerbangan unik ini dengan Kerajaan Andorran dan Universiti Andorra ditandatangani pada bulan Jun 2015.

  • La Massana, Andorra

  Kenali Kami! MISI KAMI Menawarkan pendidikan universiti yang berkualiti adalah misi utama kami. Kami mahu orang yang ingin belajar dengan cara yang fleksibel dan selesa, bahawa mereka dapat meningkatkan kemahiran profesional mereka dan, di atas semua, bahawa mereka juga dapat tumbuh dan berkembang dari perspektif manusia. VISI KAMI PENDIDIKAN Usulan pedagogi kami menganggap bahawa latihan dan pendidikan tidak dapat dijalankan jika bukan dengan pengambilan pasukan pendidik yang kompeten dan menyokong, bersatu dalam misi yang dipertanggungjawabkan kepada mereka dan mampu bekerja "bersama-sama dan bersama" . Semua anggota komuniti pendidikan adalah sebahagian daripada pasukan ini: guru, penyelidik, kakitangan pentadbiran dan teknikal, dll. VISI KAMI REALITI PENDIDIKAN Kami menganggap bahawa hubungan pendidikan harus selalu disemai dengan persaudaraan dan rasa hormat. Atas sebab ini, kami mendasarkan perhatian kepada setiap pelajar untuk menyambut, mendengar, mengetahui keperluan mereka, dan pada perhatian berterusan untuk mempromosikan pertumbuhan mereka yang utuh.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  University of Andorra (UdA) adalah satu-satunya universiti awam di Principality of Andorra, sebuah microstate yang terletak di tengah-tengah Pyrenees. Pendidikan tinggi di negara ini bermula pada tahun 1988 dengan terbentuknya Sekolah Kejururawatan dan Pusat Pengajian Sains Komputer, yang melahirkan University of Andorra, yang kampusnya telah berada di pusat Sant Julià de Lòria sejak 2004.