Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mempertingkatkan Perniagaan Anda dengan MBA dan MS dalam Kepimpinan
Menyokong perjalanan anda ke kepimpinan perniagaan dengan kemahiran maju dalam operasi dan pengurusan fungsian. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University dan Master of Science in Leadership (MSL) memberikan anda peluang untuk menggabungkan prinsip-prinsip kewangan, ekonomi dan pemasaran dengan nilai kepimpinan hamba. Ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, program ini sesuai untuk profesional yang bekerja.

Kurikulum dalam program dalam talian kepimpinan MBA / MS ini merangkumi pelbagai kursus yang berkaitan dengan perniagaan moden. Kursus mengikuti perkembangan logik: Anda terdedah kepada asas-asas kajian peringkat siswazah sebelum memulakan fokus utama anda. Dalam persekitaran pembelajaran yang sederhana, merangsang akademik, membincangkan kuasa politik dan pengaruh selain pengurusan operasi dengan pakar fakulti dan pengamal perniagaan.

Hasil ijazah

Mempelajari Kepimpinan Perniagaan
Dalam MBA dan MS dalam program dalam talian kepimpinan, anda mendapat pemahaman yang lebih tinggi mengenai perniagaan, pentadbiran dan kepimpinan yang berkesan. Mengkaji semula komponen yang mendorong kejayaan perniagaan dan menguasai proses untuk mewujudkan budaya organisasi yang produktif. Kursus dan pemikiran kritikal membantu anda membangunkan pengetahuan untuk kepimpinan transformasi dalam amalan perniagaan.

Apa yang anda akan belajar

Terokai Kursus Kursus Ijazah MBA dan MSL Dual
Program MBA dan MSL mempercepatkan pembelajaran anda menggunakan pelbagai topik dan objektif:

  • konsep pengurusan dan strategi berkaitan dengan pengurusan operasi di kedua-dua persekitaran pembuatan dan perkhidmatan
  • Model pemecahan masalah dan kaedah aplikasi praktikal
  • konsep mikroekonomi dan makroekonomi berkaitan dengan perniagaan kontemporari
  • alat kuantitatif dan teknik yang digunakan untuk memodelkan fungsi dan aplikasi perniagaan
  • konsep-konsep utama kepimpinan
  • Gambaran bagaimana sains perlakuan organisasi menyumbang kepada pemimpin dan pengurus yang berkesan
  • Daya tingkah laku dan hubungan yang mempengaruhi keberkesanan dan perubahan organisasi

Hasil Kerjaya

Menggalakkan Kerjaya Anda dengan Keterampilan Kepimpinan Terperinci
Ijazah kedok MS / MBA boleh membantu anda mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Kerjaya biasa selepas mendapat ijazah ini termasuk eksekutif, usahawan, pengarah, pengurus dan pemimpin perniagaan dalam semua jenis perniagaan, organisasi kerajaan dan perkhidmatan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 51 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date