Maklumat Program

Kerjaya profesional penjagaan kesihatan yang ingin meningkatkan prospek mereka untuk kemajuan, rangkaian dengan profesional penjagaan kesihatan dan meningkatkan pemahaman mereka tentang industri yang dinamik ini boleh belajar asas perniagaan dalam industri penjagaan kesihatan. Program ini direka untuk menyediakan profesional penjagaan kesihatan untuk berjaya dalam abad ke-21. Kurikulum ini menyediakan pelajar dengan gabungan unik pengetahuan yang merapatkan dunia penjagaan kesihatan dan dunia kewangan, pemasaran, perakaunan, dan pengurusan. Objektif latihan ini maju adalah untuk membolehkan pelajar-pelajar siswazah untuk menguruskan dengan lebih berkesan di peringkat pengurusan atau eksekutif di dalam suasana penjagaan kesihatan awam dan swasta. Program disiplin melibatkan fakulti dari Kolej Pentadbiran Perniagaan dari University of New Orleans, Pusat Perubatan Universiti Negeri Louisiana - New Orleans, dan pensyarah dari bidang penjagaan kesihatan.Kolej ini juga menawarkan Sarjana Eksekutif Program Pengurusan Penjagaan Kesihatan.* Faedah Program

- Kemahiran Memperoleh perlu untuk berjaya dalam semakin kompetitif bidang penjagaan kesihatan.

- Satu program yang sangat fokus.

- Semua kursus petang.

- Komitmen Pendek masa.

- Tuisyen universiti negeri yang berpatutan.

- Penekanan tertumpu kepada amalan perniagaan dalam tetapan penjagaan kesihatan awam dan swasta (tiada bulu halus).

- Tiada tesis atau disertasi diperlukan.

- Manfaat rangkaian Cemerlang.

- Fakulti penerbangan utama dari UNO dan LSUMC.

- Perhatian peribadi.

- Kembali Cemerlang ke atas pelaburan.Kurikulum Maklumat

Universiti New Orleans mempunyai sekolah terbesar perniagaan di Louisiana, dan juga salah satu program pendidikan yang paling pesat berkembang eksekutif di negara ini.Tuhan kita daripada Program Pengurusan Penjagaan Kesihatan menyampaikan berkualiti tinggi, pendidikan bernilai tinggi.

Jadual Kelas
Program MHCM terdiri daripada 33 jam kredit: 11 kursus. Semua pelajar mesti mengambil 9 kursus teras yang disenaraikan di bawah. Baki 6 jam kredit atau 2 kursus akan diambil dari elektif diluluskan pada UNO atau Pusat Perubatan LSU.

Kredit elektif akan diberikan kepada pelajar-pelajar dikehendaki mengambil BA 6014. BA 6014 diperlukan untuk pelajar ijazah sarjana muda bukan perniagaan yang tidak mempunyai kerja kursus sebelumnya dalam perakaunan dan kewangan.

The senarai kursus MPH diadakan di Pusat Perubatan LSU. LSUMC merentas pendaftaran harus bermula di Sekolah Pengajian Siswazah UNO 's, Bangunan Pentadbiran AD-205. Nota Terperinci: Setelah kursus itu selesai di LSUMC, pelajar perlu mempunyai salinan transkrip dihantar ke UNO 'LSUMC Pejabat Pendaftar s ' s.


Kurikulum Ringkasan
Objektif kerja kursus dalam program ini adalah untuk meninjau prinsip am perniagaan dan implikasi praktikal kemudian menyambung prinsip-prinsip dan implikasi praktikal untuk persekitaran penjagaan kesihatan.


Kursus Teras adalah:

ACCT 6131 - Perakaunan dalam Tetapan Penjagaan Kesihatan

ECON 4250 - Ekonomi Penjagaan Kesihatan

BA 6010 - Pengurusan Penjagaan Kesihatan
atau MPH 269 - Management & Health Services I (LSUMC)

MPH 210 - Prinsip Epidemiologi (LSUMC)
atau EDHS 4111 (PBB)

MKT 4536 - Pemasaran Penjagaan Kesihatan

BA 6012 - Budaya & Kelakuan dalam Tetapan Penjagaan Kesihatan

FIN 6350 - Penjagaan Kesihatan Pengurusan Kewangan

BA 6013 - Pengurusan Strategik Organisasi Penjagaan Kesihatan
atau MPH 288 - Dasar Penjagaan Kesihatan (LSUMC)

MPH 258 - Kesihatan Undang-undang dan Etika (LSUMC)

Baki 6 jam kredit atau 2 kursus akan diambil dari elektif diluluskan pada UNO atau Pusat Perubatan LSU.


Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh University of New Orleans College of Business Administration »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh