Tuan pengurusan kejuruteraan alam sekitar

University of Technology Sydney

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Tuan pengurusan kejuruteraan alam sekitar

University of Technology Sydney

Kursus ini menggabungkan satu set mata pelajaran utama yang mengandungi maklumat mengenai sifat masalah alam sekitar bersama-sama dengan teknik kejuruteraan untuk penyelesaian mereka. Ini ditambah dengan mata pelajaran pengurusan dan polisi untuk memberi kuasa kepada jurutera, atau pakar teknikal, untuk memimpin pasukan pelbagai disiplin bekerja dalam bidang kejuruteraan alam sekitar dan pengurusan. Mata pelajaran yang ditawarkan dalam kursus ini mengikuti pendekatan bersepadu dengan amalan profesional melalui mata pelajaran kejuruteraan profesional wajib, mata pelajaran wajib yang berkaitan dengan alam sekitar utama pengurusan kejuruteraan, projek sarjana bebas dan satu set elektif (sebarang kejuruteraan atau IT subjek, beberapa dengan kelulusan terlebih dahulu).

Kursus ini bertujuan untuk membangunkan kesedaran dan pemahaman mengenai kesan manusia ke atas alam sekitar yang berkaitan dengan pengurangan sisa pepejal dan pengurusan kualiti air, dan kemahiran profesional yang diperlukan untuk bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan bersepadu bertanggungjawab merancang dan pengurusan alam sekitar.

Kursus ini adalah relevan kepada amalan profesional dalam seni bina, bangunan, sains kejuruteraan, kesihatan, undang-undang, perancangan dan ukur. Pilihan kerjaya termasuk jawatan dalam agensi kerajaan atau syarikat swasta, atau sebagai perunding.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
18,445 AUD
dalam AUD per 24cp semester
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh mula : Jan. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat