Tuan inovasi pengurusan dan keusahawanan

Antwerp Management School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Tuan inovasi pengurusan dan keusahawanan

Antwerp Management School

tuan inovasi pengurusan dan keusahawanan

Pengenalan sistematik inovasi syarikat dianggap sebagai salah satu cabaran yang paling penting di masa hadapan. Inovasi telah menjadi alat penting bagi mewujudkan kelebihan daya saing pada skala global.

Keusahawanan dan inovasi adalah penting untuk mewujudkan kelebihan daya saing pada skala global. Inovasi adalah proses untuk menjadikan peluang ke dalam idea-idea baru dan mengubah idea-idea ini ke dalam produk dan proses yang boleh dipasarkan. Program Master melahirkan inovator korporat untuk mengambil tugas ini. Program ini adalah campuran seimbang antara pembelajaran state-of pengetahuan seni strategi inovasi dan pengurusan dan hands-on makmal di mana anda akan menggunakan alat keusahawanan korporat dalam kehidupan sebenar menetapkan dengan permainan perniagaan dan kem boot keusahawanan. Anda akan mengalami bagaimana untuk memulakan sebuah usaha korporat. Anda akan membangunkan kreatif minda-set dan keupayaan inovasi seorang pemimpin keusahawanan.

Mengapa mengikuti program ini di Sekolah Pengurusan Antwerp?

induk ini akan melengkapkan peserta dengan pengetahuan yang diperlukan mengenai pengurusan inovasi, dengan pemikiran kreatif, dengan kemahiran keusahawanan dan dengan menggunakan peralatan inovasi untuk menjadi seorang eksekutif inovasi yang berkesan. Program ini direka untuk memberi kuasa, mencabar dan menyokong profesional muda untuk mewujudkan kelebihan yang luar biasa untuk kerjaya antarabangsa mereka di sebuah syarikat inovatif. Ia akan menjadi satu pengalaman yang benar-benar global dengan pelajar dan fakulti dari pelbagai negara dan peluang yang unik untuk mengembangkan rangkaian antarabangsa anda.

Eduniversal Master Kedudukan 2014-2015
TOP 100 - Global kedudukan
Kedudukan N ° 40 Keusahawanan, Worldwide

Apa yang anda boleh harapkan?

tahap kandungan: Pendalaman Kepakaran

Selepas menghadiri program ini

  • Anda akan memperoleh state-of pengetahuan seni strategi inovasi dan pengurusan, kewangan inovasi dan kepimpinan keusahawanan korporat
  • Anda akan memperoleh pengetahuan konseptual dan praktikal kepada alat keusahawanan korporat seperti inovasi model perniagaan dan kewangan keusahawanan
  • Anda akan memperoleh pengetahuan mengenai pemasaran yang inovatif & keusahawanan
  • Anda akan telah mengalami bagaimana untuk memohon alat keusahawanan yang berbeza dan model konseptual dalam permainan dalam perniagaan, bengkel
  • Anda akan telah membangunkan pemikiran dan inovasi keupayaan kreatif yang (korporat) pemimpin keusahawanan (pemikiran reka bentuk)
  • Anda akan telah mengalami inovasi dan keusahawanan korporat dengan memenuhi usahawan, pencipta korporat dan CEO syarikat-syarikat inovatif semasa bengkel korporat dan projek sarjana
  • Anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan idea kreatif dan mengubahnya menjadi perniagaan yang berjaya.

Dublin deskriptor dan Pembelajaran Hasil Master Inovasi & Keusahawanan

Tarikh

Mula: 28 Ogos 2017
Tamat: 31 Ogos 2018

Bayaran

€ 11.950 (VAT dikecualikan)
Termasuk: semua kemudahan pelajar di Sekolah Pengurusan Antwerp dan kos lawatan. Tidak termasuk: buku-buku dan dokumentasi.

Lokasi

Pengurusan Sekolah Antwerp
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerp
Belgium

KEPERLUAN

Pemohon perlu mempunyai ijazah yang mewakili empat tahun kajian peringkat universiti sepenuh masa, yang mengakibatkan ijazah sarjana ijazah sarjana muda bersamaan ini (sepenuh masa, 4 tahun kurikulum, tidak termasuk tahun persediaan atau orientasi). Ia adalah mungkin untuk memohon sebelum menamatkan pengajian anda, di mana prosedur pemilihan itu akan mengambil tempat dengan andaian anda lulus daripada kajian semasa anda sebelum memulakan program. Ia diperlukan untuk menjadi fasih dalam Bahasa Inggeris, menulis dan berbicara.

Ijazah / pensijilan

Tahap master "Master of Management: Inovasi dan Keusahawanan", secara rasmi diakui oleh Komuniti Flemish dan akan diserahkan apabila berjaya menamatkan peperiksaan.

Program ini AACSB, NVAO dan Eduniversal bertauliah.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
10 
Sepenuh masa
Price
Harga
15,950 EUR
Locations
Belgium - Antwerp, Flanders
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Ogos. 31, 2019
Dates
Ogos. 2019
Belgium - Antwerp, Flanders
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Ogos. 31, 2019