Tuan eksekutif dalam inovasi perniagaan (mbi eksekutif)

Umum

Penerangan Program

Master Eksekutif dalam Inovasi Perniagaan (MBI Eksekutif)

Diakreditasi oleh: The Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC)

Bahasa arahan: Bahasa Sepanyol / Bahasa Inggeris

Penyampaian

MBI Eksekutif , mempunyai objektif utama untuk menyediakan alat untuk profesional untuk mengurus pertumbuhan syarikat berdasarkan inovasi dan keupayaan keusahawanan. Program ini memberi tumpuan kepada mewujudkan nilai yang lebih besar bagi pelanggan, menggunakan, sebagai contoh, alat seperti Inovasi Terbuka.


Kaedah pengajaran program menggabungkan kuliah dengan pendekatan dan penyelesaian kes-kes secara kolektif, dalam beberapa daripada mereka, dengan penyertaan protagonis sebenar. Di samping itu, kami menggunakan Perisian Perniagaan Simulasi yang paling moden dan rakaman campur tangan pelajar untuk penilaian lanjut, pada peringkat peribadi, dengan guru.


Staf pengajar MBI Eksekutif kebanyakannya terdiri daripada eksekutif dan institusi perniagaan yang menggabungkan kerjayanya dengan hasratnya untuk berkongsi pengalaman mereka dalam mengajar. Khususnya perjanjian dengan Imperial College London , di mana sekumpulan 5 profesor mengajar kelas mereka dalam MBI Eksekutif.


MBI Eksekutif , menuju ke tahun keempat dan jelas diposisikan sebagai rujukan untuk pengajian siswazah yang berputar di sekitar inovasi.

Eksekutif Taklimat


Dengan pendaftaran peserta akan menerima iPad di mana anda boleh memuat turun nota dan semua dokumentasi tuan.

Program
  • Pengurusan perniagaan
  • Pengurusan Inovasi
  • KEUSAHAWANAN
  • Kemahiran Kepimpinan dan Komunikasi
  • Projek Akhir: Pelan Perniagaan
KEPERLUAN
Adalah disyorkan untuk memiliki ijazah kolej atau ijazah tinggi dalam kejuruteraan, calon mesti menunjukkan pengalaman profesional sekurang-kurangnya 5 tahun dan mempunyai tahap tinggi bahasa Inggeris. Pemohon harus mengisi Permintaan Pendaftaran, dan melampirkan surat motivasi dan CV.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Innopro is an innovation consultancy. We are a group of experts in strategy, territorial and business innovation and entrepreneurship. Our know-how on innovation and business development is based on t ... Baca lebih lanjut

Innopro is an innovation consultancy. We are a group of experts in strategy, territorial and business innovation and entrepreneurship. Our know-how on innovation and business development is based on the expertise of our team of professionals specialized in the design and implementation of strategies for organizations. Baca Ringkas