Program master "Strategi, Inovasi dan Pengurusan Kawalan" (kepimpinan organisasi) adalah program empat semester dan memerlukan 120 ECTS mata untuk mendapatkan ijazah. Graduan akan dianugerahkan Ijazah Sarjana Sains (WU), yang disingkat MSc (WU). (Ijazah dua pilihan dalam kerjasama dengan sekolah-sekolah rakan kongsi dipilih.)

Program sarjana Strategi, Inovasi, dan Kawalan Pengurusan (master kepimpinan organisasi), yang diajar dalam bahasa Inggeris sepenuhnya, menyediakan eksekutif esok untuk peranan mereka sebagai pemimpin organisasi. Program ini menggabungkan teori, amalan, dan pengajaran dalam kemahiran sosial yang berkaitan, untuk pendekatan bersepadu untuk kepimpinan organisasi. Penekanan akan diberikan kepada pembangunan keupayaan untuk mengenal pasti peluang-peluang keusahawanan baru dan, berdasarkan keupayaan itu, untuk membangunkan strategi untuk mencapai kejayaan yang berterusan. Juga sangat penting adalah perancangan organisasi yang konsisten pelaksanaan strategi dan kawalan pengurusan.

KRITERIA PERMOHONAN

Untuk maklumat terperinci mengenai syarat-syarat permohonan dan kemasukan proses, sila layari laman web program di

wu.ac.at/en/programs/masters-programs/strategy-innovation-and-management-control

TARIKH AKHIR PERMOHONAN

WU menggaji dasar kemasukan rolling, yang membolehkan pelajar untuk memohon dari awal September sehingga musim bunga. Rolling kemasukan bagi tahun akademik 2018/19 bermula 1 September dengan yang berikut tiga tarikh akhir keutamaan: 8 Okt 2017; Januari 8, 2018 dan 8 Mac 2018.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh WU - Vienna University of Economics and Business »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
24 
Sepenuh masa
Price
- https://www.wu.ac.at/en/students/my-degree-program/administrative-information/tuition-fees-students-union-oeh-dues/
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date