MSc Cloud Technology dengan Pengurusan Perniagaan

Sarjana Sains (MSc) telah direka untuk menarik orang dengan ijazah pertama dalam bidang Kejuruteraan Komputer / Teknologi Maklumat mata pelajaran yang berkaitan. Kursus Pengurusan Awan dengan Perniagaan adalah unik kerana ia telah dibangunkan dengan kerjasama Wharfedale Technologies, Inc. (WFT) - peneraju dalam menyediakan perkhidmatan SAP inovatif pada awan.

Modul-modul dalam kursus ini akan memperkenalkan pelajar kepada pelbagai bidang Cloud Technology dan juga topik-topik yang berkaitan dengan perniagaan seperti, Pengurusan Projek, Kepimpinan, Enterprise dan Strategi. Profesional daripada Wharfedale Technologies akan mengajar semua awan mata pelajaran yang berkaitan bersemuka di Malta.

MSc ditawarkan oleh GCM adalah kelebihan ijazah teknologi terkemuka dengan pengurusan perniagaan. MSc adalah kelayakan yang diiktiraf bagi kemajuan dalam bidang teknologi.Di samping itu, mereka yang berjaya dalam kursus ini akan mempunyai strategik ilmu, akal budi dan pengertian untuk menjadi pemimpin yang berjaya di kawasan yang sangat teknikal ini. Selain itu mereka akan diperkenalkan kepada konsep syarikat dan boleh memilih untuk memulakan perniagaan mereka sendiri dalam domain Awan. Tiga semester sepenuh masa MSc direka untuk menyediakan graduan untuk peranan kepimpinan dalam organisasi teknologi terkini.


Mengapa MSC di Awan Teknologi serta Pengurusan Perniagaan

Teknologi Maklumat (IT) landskap yang sentiasa berubah. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini ia telah membawa perubahan yang bermakna dan memberi manfaat kepada dunia korporat. Seperti yang kita melihat ke masa depan, ia mungkin bahawa lebih banyak syarikat korporat akan menilai topografi IT semasa dan bergerak lebih ke dalam SAAS (Software As A Service) model berasaskan, yang didorong oleh platform Cloud dan teknologi.Ini bukan sahaja memastikan penjimatan kos, tetapi membuang perkakasan berlebihan. Ini bermakna bahawa syarikat perlu menyusun semula keperluan IT dalaman mereka dan strategi pelaksanaan. Mereka memerlukan sumber dengan pemahaman yang mendalam tentang Cloud (hibrid peribadi &) teknologi yang akan dilaksanakan di pusat-pusat data mereka. Pakar infrastruktur awan akan jadi rebutan dan akan berada dalam permintaan yang tinggi kerana mereka akan diperlukan untuk memindahkan data masuk dan keluar dari pusat-pusat data mereka dan menghapuskan kependaman yang wujud dalam aplikasi berasaskan awan. Akan ada keperluan besar bagi profesional yang akan dapat untuk memahami dan melaksanakan pelbagai aplikasi ERP, serta mengurus data dan aspek-aspek keselamatan yang pelbagai di sekitarnya. Seterusnya kursus ini akan menunjukkan bagaimana untuk memetakan pelbagai aplikasi dalam proses perniagaan. Pengurus projek dalam ruang IT akan menjadi penting saat ini kerana mereka akan diperlukan untuk melaksanakan lebih banyak sistem dengan kurang sumber IT dalaman.Integrasi maklumat lanjut akan menuntut profesional yang memahami pengurusan vendor awan berdasarkan pelbagai yang menyebabkan silo data, yang perlu diintegrasikan ke dalam model data yang padu.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Global College Malta »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
30,000 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date