Sijil Guru Permulaan Sarjana Pendidikan (MEd)

Umum

Penerangan Program

Program ini dirancang untuk memberi peluang kepada individu, yang mempunyai ijazah sarjana dalam bidang selain pendidikan, untuk meneruskan kerjaya dalam mengajar gred PK - 4. Semasa memperoleh ijazah MEd, anda juga akan memenuhi syarat pensijilan guru negeri Pennsylvania untuk PK - 4 Kelas ditawarkan dalam format campuran dan dalam talian sebagai kursus 8 minggu. Setelah selesai, anda boleh memilih untuk menambah sijil Gred 5 dan Gred 6 melalui ujian lanjutan.

Sebilangan besar lulusan program kami memperoleh pekerjaan sebagai guru sepenuh masa di sekolah awam, paroki, atau swasta. Pilihan kerjaya lain yang tersedia untuk graduan kami termasuk:

• Wakil penjualan buku teks

• Pakar latihan dewasa

• Pereka instruksional

• Jurulatih akademik

• Pengarah, jurulatih, atau perunding Prasekolah

Matlamat program adalah untuk mempersiapkan pelajar untuk pensijilan guru Pennsylvania dengan menanamkan kemahiran, atribut dan pengetahuan yang diperlukan. Lulusan program ini akan mempunyai pengetahuan mendalam mengenai kandungan dan kemahiran pedagogi dalam merancang dan menyiapkan; akan dapat mewujudkan dan mengekalkan persekitaran yang bertujuan dan adil untuk belajar, di mana pelajar merasa selamat, dihargai, dan dihormati; melibatkan pelajar dalam pembelajaran dengan menggunakan pelbagai strategi pengajaran; dan menunjukkan kualiti yang menjadi ciri pendidik profesional.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high scho ... Baca lebih lanjut

Since 1977, more than 3,200 of our students have earned Pennsylvania teaching certification. We provide a high standard of education at a reasonable cost and have become a leading choice for high school graduates, experienced teachers seeking advanced qualifications, and working adults who wish to start a new career. Allow us to help you on the way to a more fulfilling career. Baca Ringkas