sepenuh masa penghantaran msc dan pengangkutan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Objektif

Sarjana sepenuh masa program Sains Penghantaran dan Pengangkutan menawarkan gabungan pengetahuan dan kemahiran latihan yang banyak, membolehkan anda untuk memenuhi jawatan pengurusan dalam industri perkapalan dan pengangkutan. Sebagai peserta program yang anda akan didedahkan kepada pandangan pelbagai disiplin mengenai isu-isu maritim, pelabuhan, pengangkutan dan logistik dan masalah pengurusan yang kompleks.

Struktur Program

Program sepenuh masa mempunyai Jumlah tempoh 12-18 bulan. Kursus akan diajar selama 11 bulan. Sepanjang blok terakhir yang anda akan memulakan projek penyelidikan tesis. Kelas, lawatan dan latihan amali, seperti permainan pengurusan dan latihan simulator akan dijadualkan dari hari Isnin hingga Jumaat.

Program ini menawarkan pelbagai cara pemindahan pengetahuan dan pembangunan kemahiran, termasuk ceramah, seminar, tugasan kes, persembahan dan latihan amali. Setelah tamat pengajian anda, anda akan dilengkapi untuk menyelesaikan masalah pengurusan yang rumit, telah mendapat pengetahuan yang diperlukan dan kecekapan seperti:

  • Pengetahuan profesional pelbagai disiplin yang bersepadu pada penghantaran dan pengangkutan di peringkat tertinggi akademik dan kemahiran untuk menggunakan pengetahuan ini di peringkat taktikal dan strategik dalam industri perkapalan dan pengangkutan.
  • Kesedaran tanggungjawab sosial dalam perkapalan dan pengangkutan, yang berkaitan dengan keadaan buruh, keselamatan, keselamatan dan perlindungan alam sekitar.
  • Kepimpinan, pujukan, kemahiran sosial, contohnya kerjasama, komunikasi, rundingan.
  • Menyatakan analisis sikap, kreativiti dan penyelidikan keupayaan.

Program ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di Kampus.

FAQ

Tarikh akhir permohonan: Kelas 2018: 31 Mei 2018 Bukan EU, 30 Jun 2018 pelajar EU.

Lokasi University: Lloydstraat 300, Rotterdam (Belanda)

Perumahan: didapati di STC-Safeport berhampiran dengan Universiti untuk lebih kurang. € 500 / bulan

Pembiayaan: Universiti tidak menawarkan pembiayaan. Sumber pembiayaan lain boleh didapati di https://www.studyinholland.nl/scholarships

Bekerja sepanjang penginapan anda: Pelajar-pelajar bukan EU dengan permit untuk tujuan kajian hanya dibenarkan untuk bekerja yang terhad jam seminggu atau melakukan pekerjaan bermusim. Maklumat lanjut boleh didapati di www.ind.nl.

Syarat-syarat permohonan: Ijazah Sarjana Muda, tahap Bahasa Inggeris - sila lihat borang permohonan untuk senarai dokumen yang anda perlu hantar.

Maklumat lanjut

Untuk maklumat lanjut mengenai program ini, sila layari laman web kami www.stc-nmu.eu. Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi Pejabat Kemasukan ini.

Telefon: +31 10 448 6060

E-mel: info@stc-nmu.eu

Sertai kami di Berkaitan masuk, Facebook dan Twitter (stcnmu)!

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port a ... Baca lebih lanjut

Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port and shipping professionals. This program is provided in Rotterdam, the Netherlands. Baca Ringkas
Rotterdam , Sohar + 1 Lagi Kurang