Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Zoologi 2019/2020

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan yang dikejar selepas menamatkan pengajian di program sarjana muda. Ia adalah satu cara untuk membezakan pelajar dari rakan-rakan mereka yang mungkin mempunyai kelayakan yang sama tetapi hanya mempunyai pendidikan sarjana muda. A Sarjana Zoologi / Sains Binatang memberi tumpuan kepada segala yang berkaitan dengan haiwan dan menyediakan pelajar untuk pelbagai peluang kerjaya.

Apakah Sarjana Zoologi / Sains Haiwan? Ijazah ini adalah pilihan yang baik bagi mereka yang mengambil berat tentang kesihatan dan fungsi semua jenis haiwan. Program biasa termasuk kursus di kawasan profil seperti haiwan untuk teman dan sukan, haiwan ternakan, tingkah laku haiwan, perumahan dan kebajikan, pengurusan haiwan dan pemakanan, kesihatan haiwan dan perubatan, dan genetik haiwan dan pembiakan. Sebahagian besar program akan bekerja dengan anjing, kucing, kuda, daging lembu dan lembu tenusu, kambing biri-biri, babi, rusa, ayam, dan kambing, walaupun kursus tertentu boleh memberi tumpuan kepada spesies lain.

Pendapatan Sarjana Zoologi / Sains Binatang memberi manfaat dalam pelbagai cara. Ia memberikan graduan daya saing dan meningkatkan potensi pendapatan mereka. Ia juga menyediakan mereka dengan kemahiran kedua-dua profesional dan peribadi yang boleh digunakan sepanjang hayat mereka, seperti menganalisis dan menyelesaikan masalah dan mempertimbangkan keperluan kedua-dua haiwan dan masyarakat.

Terdapat banyak universiti antarabangsa yang menawarkan peluang untuk memperoleh Sarjana Zoologi / Sains Haiwan. Oleh kerana setiap program berbeza dalam jangka masa dan kursus tertentu, kos berbeza-beza juga. Sebaik sahaja anda menyempitkan carian anda, sila hubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui apa kos yang terlibat.

Ada kerjaya yang tersedia bagi mereka yang mempunyai Ijazah Sarjana Zoologi / Sains Haiwan. Graduan disediakan untuk kerjaya dalam kajian dalam banyak bidang. Mereka juga boleh bekerja dalam penilaian, perundingan, pembangunan produk, pengajaran, dan kewartawanan.

Jika pendapatan ijazah dalam talian adalah lebih baik, semak dengan sekolah anda untuk melihat apa yang ditawarkan. Banyak program menawarkan pembelajaran jarak jauh untuk beberapa atau semua kursus. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Zoologi

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Tujuan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Zootechnical adalah untuk membolehkan pelajar yang disokong oleh latar belakang pepejal dalam matematik, kimia, fizik dan sistem biolog ... [+]

Tujuan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Zootechnical adalah untuk membolehkan pelajar yang disokong oleh latar belakang pepejal dalam matematik, kimia, fizik dan sistem biologi haiwan, untuk membangunkan kemahiran maju dalam reka bentuk, reka bentuk, arah teknikal, pengurusan, penilaian, , pengajaran dan penyelidikan saintifik dalam pelbagai helai / disiplin pengeluaran haiwan yang intensif dan tidak intensif dan pendekatan bersepadu mereka terhadap proses asas transformasi dan kawalan kualiti produk haiwan dan haiwan pembiakan untuk kegunaan riadah dan syarikat. Kami berhasrat untuk mencapai matlamat ini dalam rangka kerja standard etika yang mencabar dan pengetahuan saintifik yang terkini, selaras dengan kualiti yang diperlukan untuk kitaran kedua kajian universiti, memberikan sokongan dan kepentingan kepada prestasi profesional Magister masa depan dalam perspektif perniagaan yang menghasilkan kekayaan dengan pengetahuan yang bersifat rasional dalam pengurusan sumber semula jadi.... [-]

Portugal Vila Real
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu