MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika UK Online, United Kingdom 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan Sarjana di Amerika UK Online di UK

Hasil Filter

Master dalam pengurusan dan pembangunan sumber manusia

Middlesex University London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24 bulan Og 2019 United Kingdom London UK Online + 2 lagi

Dengan memberi tumpuan kepada bidang-bidang seperti strategi, orang sumber, pengurusan ganjaran, hubungan pekerjaan dan kepimpinan, MA ini direka untuk membangunkan para graduan dan mereka yang berada di peringkat awal kerjaya mereka yang ingin menyelidiki lebih mendalam ke padang dan meningkatkan kemajuan kerjaya.

Budaya visual: amalan dan aktivisme mres

Middlesex University London
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London UK Online + 1 lagi

Kursus menarik beroperasi di barisan hadapan dalam landskap yang kaya, antara disiplin akademik dan kreatif. Menolak pada had Kebudayaan Visual, kami menggalakkan pelajar untuk mendekati bidang dari pelbagai perspektif.

Master dalam seni cetak (ma)

Middlesex University London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London UK Online + 2 lagi

Dengan state-of-the-art kemudahan dan pakar bimbingan dari beberapa ahli akademik terkemuka di UK dan pakar teknikal, tentu kami akan membolehkan anda untuk meneroka pendekatan kedua-dua eksperimen dan tradisional untuk Seni Cetak.

Master dalam kriminologi dengan psikologi forensik (msc)

Middlesex University London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London UK Online + 2 lagi

Kursus ini adalah kepentingan khas kepada mereka yang tidak mempunyai ijazah pertama dalam bidang psikologi tetapi dengan kepentingan tertentu dalam perspektif psikologi ke atas jenayah dan keadilan jenayah.

Master dalam amalan perakaunan (mprof)

Middlesex University London
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London UK Online + 1 lagi

Amalan Perakaunan MProf telah direka untuk meningkatkan keupayaan pengurus bekerja dalam profesion perakaunan. Hal ini dengan membangunkan anda ...

Sarjana Perniagaan Antarabangsa

Westford University College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Afrika Selatan Cape Town Kuwait Kuwait City Arab Saudi Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Kanada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi مليسيا Malaysia Online Jordan Amman United Kingdom UK Online + 29 lagi

Kursus ini disusun dengan cara yang membolehkan pelajar menerima pensijilan dwi, Diploma Lanjutan Pascasiswazah dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, dianugerahkan oleh Cambridge International Qualifications, UK dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa yang dianugerahkan oleh UCAM, Sepanyol.

Pentadbiran Awam dalam talian

University of Birmingham Online
Online Sambilan 30 bulan Mac 2020 United Kingdom UK Online

Memimpin perubahan positif, mengkaji pemikiran antarabangsa terkini dan menguasai strategi sektor awam yang unik dengan Sarjana Pentadbiran Awam dalam talian 100% Universiti Birmingham.

Sarjana Pendidikan (M.Ed.)

University of Essex Online
Online Sambilan 24 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom UK Online

Belajarlah untuk mengajar dengan cara yang baru, di luar pendidikan tinggi UK tradisional, sambil berkongsi amalan terbaik dan mengembangkan pengetahuan anda bersama rakan sebaya dan profesional pendidikan sesama. Dibuat dengan perkembangan profesional yang berterusan, kandungan program ini juga dikaitkan dengan Rangka Kerja Piawaian Profesional UK (UKPSF).