MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika London di UK 2019/2020

London telah dipanggil "dunia dalam satu bandar." Sebagai penduduk antarabangsa tumbuh, London menjadi wadah tumpuan yang lebih besar daripada budaya, sementara masih menguruskan untuk kekal tradisional British. London adalah benar-benar sebuah bandar yang menarik dan pelbagai dengan banyak untuk menawarkan, seperti restoran yang sangat baik, kehidupan malam yang menarik, taman-taman yang indah, tempat bersejarah, monumen, dan kalendar yang penuh dengan budaya dan seni persembahan. Pelajar yang memilih Sarjana London tidak akan mengalami hari yang membosankan.

Banyak Sarjana dalam program London dipermudahkan melalui perspektif antarabangsa. Profesor dan pelajar datang dari seluruh dunia untuk institusi akademik di London. Terdapat beberapa bertaraf dunia Sarjana program London di universiti-universiti berprestij dan pelajar boleh memilih program-program dalam pelbagai bidang seperti perniagaan, sejarah, seni halus, kewangan, teknologi maklumat, hubungan antarabangsa, psikologi, dan kejuruteraan, antara lain banyak.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana London dengan membaca pilihan di bawah atau merapatkan carian anda menggunakan kotak carian di atas. Mengambil langkah seterusnya ke arah Master anda di London hari ini!

Hasil Filter

Tuan pemasaran antarabangsa (mim)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2020 United Kingdom London Amerika Syarikat Cambridge San Francisco Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Boston + 9 lagi

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.

Menguasai hubungan antarabangsa (dalam talian)

Queen Mary Online
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

Program tuan memberi tumpuan kepada kawasan geografi tradisional hubungan antarabangsa serta bidang yang mula minat terhadap dunia membangun. Ia akan membincangkan tentang kepentingan sejarah globalisasi dan bagaimana ia berkaitan dengan beberapa isu-isu utama dalam hubungan antarabangsa hari ini.

Master Eksekutif dalam Pengurusan Tenaga

ESCP Europe London
Kampus Online Sambilan 1 tahun Feb. 2020 United Kingdom London + 1 lagi

Objektif program: memberi tumpuan kepada isu korporat dan mengoptimumkan kemahiran profesional di peringkat pengurusan; mendapatkan pengetahuan mendalam dan visi teknologi tenaga, industri, dan pasaran; membangunkan dan melaksanakan minda strategik untuk menangani isu-isu masa depan utama dalam industri tenaga; menguatkan keupayaan anda untuk hidup dan bekerja dalam persekitaran yang sangat multikultural dan antarabangsa.

Master Sukan Perniagaan Global

AMOS Sport Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London Perancis Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 lagi

Kitaran ini terdiri daripada 4 dan 5 tahun dan mengeluarkan ijazah Sarjana dalam "Pengurusan organisasi sukan". Objektif MBS AMOS adalah untuk melatih para pelajar kami untuk jawatan eksekutif dalam masa 2 tahun, menjadikan mereka profesional yang benar terima kasih kepada modul pelbagai, pelaksanaan, kes praktikal dan membantu mereka mencari syarikat yang sesuai dengan projek profesional mereka. Ijazah berdaftar dengan RNCP

MA / MFA dalam Amalan dan Prestasi Teater Antarabangsa

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Kampus Sepenuh masa 13 - 36 bulan Oktober 2019 United Kingdom Sidcup

Amalan dan Kinerja Teater Antarabangsa MA / MFA bertujuan untuk memberi inspirasi kepada teater dan artis prestasi esok dan merayu kepada mereka yang komited untuk mewujudkan karya mereka sendiri - sama ada sebagai pelakon, pengarah atau penulis untuk pentas. Perjalanan program merangkumi ketiga-tiga kawasan.

MPA - Sarjana Pentadbiran Awam

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 lagi

MPA telah dirancang untuk membangunkan profesional dalam sektor awam, yang memahami isu-isu yang semakin rumit yang membentuk dasar dan projek di peringkat tempatan dan nasional, dan yang mempunyai kemahiran analitik dan pengurusan yang diperlukan untuk menerapkan pengetahuan mereka kepada situasi dunia sebenar.

Sarjana Kewangan, Harta Tanah dan Pembangunan Hotel

Glion Institute of Higher Education London
Kampus Sepenuh masa 3 semester Permintaan Maklumat United Kingdom London

Ini adalah satu-satunya ijazah Sarjana di dunia untuk memberikan pemahaman yang komprehensif dan sistematik mengenai hartanah, pasaran modal dan pembangunan hotel global. Ideal bagi mereka yang ingin menjadi juru ukur yang disewa, bekerja untuk Tabung Amanah Pelaburan Harta Tanah (REIT), dana, bank atau pengurusan aset, program ini membuka pintu kepada dunia kewangan hartanah dan pembangunan hospitaliti.

Sarjana dalam Reka Bentuk

London School of Design and Marketing (PT)
Online Sepenuh masa 12 bulan

Dalam persekitaran yang kompleks dan berdaya saing seperti yang syarikat sedang mengintegrasikan, reka bentuk telah menjadi kelebihan strategik dan kompetitif yang penting kerana ia membawa inovasi dan pembezaan. Master of Science (MSc) dalam Reka bentuk menawarkan pendidikan tinggi yang sangat menyeluruh, termasuk sumbangan dari bidang utama latihan dalam Rekaan.

Pakar dalam pemasaran

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut

pemasaran kereta api dan komunikasi profesional untuk menguasai dan mendalami pengetahuan mereka mengenai teori dan alat yang diperlukan untuk evolusi fungsi mereka.

Ma dalam pengurusan sumber manusia (18 bulan)

London School Of International Business - LSIB
Online Sepenuh masa 10 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Program Pengurusan Sumber Manusia MA kami sangat dihargai dan memegang reputasi antarabangsa untuk kualiti. Program ini direka bagi mereka yang ingin untuk meneruskan kerjaya peringkat kanan dalam pengurusan sumber manusia (HRM) dan meliputi kemahiran yang penting untuk pembangunan profesional dan kerjaya masa depan.

MRes Fine Art

Royal College of Art
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2020 United Kingdom London

The Fine Art RCA MRes

Penganalisis Kewangan Master (Program Gabungan Universiti Institut CFA) '

Higher School of Economics
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Rusia Moscow United Kingdom London Canterbury Nizhny Novgorod Saint Petersburg Korea Selatan Seoul + 7 lagi

Program Master Analyst Master menyediakan keseimbangan teori dan kajian kes dalam kursus yang diajarkan oleh staf akademik HSE yang pakar dalam bidang mereka, serta penceramah tetamu yang luar biasa dari pelbagai institusi Rusia dan global, termasuk Pemegang Cagamas CFA. Pemohon perlu memiliki ijazah Sarjana Muda dan latar belakang yang kukuh dalam bidang ekonomi, kewangan, atau matematik. Program ini dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Sarjana Pengurusan Acara Global

SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Kampus Sepenuh masa 7 bulan Permintaan Maklumat Itali Bari

Kurikulum setiap Master berakhir dengan magang sekurang-kurangnya 500 jam (3 bulan). The latihan boleh dijalankan di Itali pada wilayah negara keseluruhan atau di luar negara.

Sarjana dalam Hospitaliti dan Pengurusan Hotel

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Kampus Sepenuh masa 4 - 7 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Dewan Perniagaan Itali dengan sukacitanya memperkenalkan edisi ke 24 dari Master in Hospitality and Hotel Management. Sarjana dalam Hospitaliti dan Pengurusan Hotel bertujuan untuk mengajar pelajar pelbagai kemahiran, seperti kemahiran profesional, l, metodologi, penyelesaian masalah, sosial dan pengurusan. Keupayaan untuk bertindak balas dengan kecekapan kepada pasaran yang sentiasa berubah kini adalah keperluan untuk setiap pengurus.

Master khusus dalam Pengurusan Kekayaan Antarabangsa

ESCP Europe Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2020 Perancis Paris

CIF (Penasihat Pelaburan) yang terakreditasi, dan CJA (Keahlian Undang-undang yang Relevan), Specialized Master® dalam Pengurusan Kekayaan Antarabangsa (dahulu Perbankan Peribadi dan Perancangan Kewangan) di kampus Paris kami melatih pakar generik peringkat tinggi dalam bidang ini. Peluang kerjaya membingungkan: peguam, penasihat perbankan, peguam, pakar insurans, perunding cukai, akauntan, pengurus hartanah, perunding pelaburan kewangan - dan banyak lagi. Pelajar menghabiskan sebulan di Kampus London kami.