MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika London di UK 2019

London telah dipanggil "dunia dalam satu bandar." Sebagai penduduk antarabangsa tumbuh, London menjadi wadah tumpuan yang lebih besar daripada budaya, sementara masih menguruskan untuk kekal tradisional British. London adalah benar-benar sebuah bandar yang menarik dan pelbagai dengan banyak untuk menawarkan, seperti restoran yang sangat baik, kehidupan malam yang menarik, taman-taman yang indah, tempat bersejarah, monumen, dan kalendar yang penuh dengan budaya dan seni persembahan. Pelajar yang memilih Sarjana London tidak akan mengalami hari yang membosankan.

Banyak Sarjana dalam program London dipermudahkan melalui perspektif antarabangsa. Profesor dan pelajar datang dari seluruh dunia untuk institusi akademik di London. Terdapat beberapa bertaraf dunia Sarjana program London di universiti-universiti berprestij dan pelajar boleh memilih program-program dalam pelbagai bidang seperti perniagaan, sejarah, seni halus, kewangan, teknologi maklumat, hubungan antarabangsa, psikologi, dan kejuruteraan, antara lain banyak.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana London dengan membaca pilihan di bawah atau merapatkan carian anda menggunakan kotak carian di atas. Mengambil langkah seterusnya ke arah Master anda di London hari ini!

Hasil Filter

MMUS dalam Prestasi Muzik

London College of Creative Media
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 United Kingdom London

Program kami dalam Prestasi Muzik dapat membantu anda memulakan kerjaya keusahawanan anda. Anda akan mendapat manfaat daripada pakar industri yang akan menyediakan anda untuk menangani senario perniagaan yang tidak dapat diramalkan. Marilah kita membantu anda melepaskan potensi artistik anda dan membangunkan repertoir asal. Terima kasih kepada program ini, anda boleh mendapatkan satu langkah lebih dekat ke tempat yang anda mahu.

Sarjana Perniagaan Antarabangsa (MIB)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Boston San Francisco China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai United Kingdom London New York Cambridge + 9 lagi

Berdasarkan kurikulum MBA kami yang memenangi anugerah, Hult ini satu tahun program Sarjana Perniagaan Antarabangsa akan membantu anda mendapatkan perspektif global kewangan, pemasaran, operasi, ekonomi, dan strategi.

Master Sukan Perniagaan Global

AMOS - The International Sport Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris Nice Lyon Lille Bordeaux United Kingdom London + 6 lagi

Kitaran ini terdiri daripada 4 dan 5 tahun dan mengeluarkan ijazah Sarjana dalam "Pengurusan organisasi sukan". Objektif MBS AMOS adalah untuk melatih para pelajar kami untuk jawatan eksekutif dalam masa 2 tahun, menjadikan mereka profesional yang benar terima kasih kepada modul pelbagai, pelaksanaan, kes praktikal dan membantu mereka mencari syarikat yang sesuai dengan projek profesional mereka. Ijazah berdaftar dengan RNCP

Sarjana Kewangan, Harta Tanah dan Pembangunan Hotel

Glion Institute of Higher Education London
Kampus Sepenuh masa 3 semester Sept. 2019 United Kingdom London

Ini adalah satu-satunya ijazah Sarjana di dunia untuk memberikan pemahaman yang komprehensif dan sistematik mengenai hartanah, pasaran modal dan pembangunan hotel global. Ideal bagi mereka yang ingin menjadi juru ukur yang disewa, bekerja untuk Tabung Amanah Pelaburan Harta Tanah (REIT), dana, bank atau pengurusan aset, program ini membuka pintu kepada dunia kewangan hartanah dan pembangunan hospitaliti.

Menguasai hubungan antarabangsa (dalam talian)

Queen Mary Online
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

Program tuan memberi tumpuan kepada kawasan geografi tradisional hubungan antarabangsa serta bidang yang mula minat terhadap dunia membangun. Ia akan membincangkan tentang kepentingan sejarah globalisasi dan bagaimana ia berkaitan dengan beberapa isu-isu utama dalam hubungan antarabangsa hari ini.

Master Eksekutif dalam Automasi Pembuatan dan Transformasi Digital (EMMA)

ESCP Europe London
Kampus Sambilan 12 bulan Januari 2020 United Kingdom London

Program fleksibel, 12 bulan, sambilan termasuk modul 5 minggu panjang; dua komponen teras untuk setiap modul: Pengurusan dan Teknologi; belajar di 3 bandar yang berbeza: London, Turin, dan Paris; rangkaian dengan 55,000 alumni dan profesional C peringkat.

MRes Seni Bina, Komunikasi, Reka Bentuk, Seni Rupa

Royal College of Art
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

RCA Penyelidikan (MRes) RCA menawarkan pelajar penyelidikan awal kerjaya peluang untuk membangun dan menunjukkan penguasaan dalam teori, kaedah dan amalan penyelidikan dalam persekitaran seni dan reka bentuk.

Pakar dalam pemasaran

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut United Kingdom London + 2 lagi

pemasaran kereta api dan komunikasi profesional untuk menguasai dan mendalami pengetahuan mereka mengenai teori dan alat yang diperlukan untuk evolusi fungsi mereka.

Ma dalam pengurusan sumber manusia (18 bulan)

London School Of International Business - LSIB
Online Sepenuh masa 10 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London UK Online + 1 lagi

Program Pengurusan Sumber Manusia MA kami sangat dihargai dan memegang reputasi antarabangsa untuk kualiti. Program ini direka bagi mereka yang ingin untuk meneruskan kerjaya peringkat kanan dalam pengurusan sumber manusia (HRM) dan meliputi kemahiran yang penting untuk pembangunan profesional dan kerjaya masa depan.

Sarjana Pengurusan Acara Global

SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Kampus Sepenuh masa 7 bulan Jun 2019 Itali Bari United Kingdom London + 2 lagi

Kurikulum setiap Master berakhir dengan magang sekurang-kurangnya 500 jam (3 bulan). The latihan boleh dijalankan di Itali pada wilayah negara keseluruhan atau di luar negara.

MPA - Sarjana Pentadbiran Awam

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 lagi

MPA telah dirancang untuk membangunkan profesional dalam sektor awam, yang memahami isu-isu yang semakin rumit yang membentuk dasar dan projek di peringkat tempatan dan nasional, dan yang mempunyai kemahiran analitik dan pengurusan yang diperlukan untuk menerapkan pengetahuan mereka kepada situasi dunia sebenar.

Lanjutan Master dalam Kewangan LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Kampus Sambilan 8 bulan Julai 2019 Chile Peñalolén Amerika Syarikat New York United Kingdom London Ecuador Quito Colombia Bogotá Panama Panama City + 10 lagi

LATAM Lanjutan Kewangan kami (AMF) LATAM bertujuan untuk eksekutif kanan, pengarah dan pemilik syarikat di Amerika Latin, dengan pengalaman yang relevan di dunia kewangan, dan dengan minat untuk mengambil bahagian dalam pengalaman pendidikan yang unik yang membolehkan mereka memahami realiti kewangan organisasi yang mengarahkan, dan aplikasi mereka dari pengurusan kanan, terutamanya dalam konteks Amerika Latin. Pemilihan peserta yang ketat mengakibatkan kelas elit berukuran terbatas, di mana dinamika yang menarik dan memperkaya dihasilkan yang secara konsisten diakui oleh peserta program sebagai sumbangan besar kepada pengalaman pendidikan mereka. Setiap peserta membawa pengalaman dan tumpuan khusus mereka kepada masalah yang ditangani, sementara guru menyalurkan dan memerintahkan komen para peserta, untuk mencapai kesimpulan yang sah dan ekonomi yang sesuai, khususnya di Amerika Latin.

Master Majalah Kewangan

ESCP Europe Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Perancis Paris + 2 lagi

Ia mempunyai fakulti berprestij, rangkaian alumni yang luas profesional kewangan, dan hubungan yang kukuh, lama dengan institusi kewangan (bank, broker, syarikat kewangan).

MEng (Kepujian) dalam Kejuruteraan Mekanikal

London South Bank University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 48 - 66 bulan Sept. 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Ijazah Kejuruteraan MEng yang bersepadu ini menawarkan laluan paling langsung kepada status jurutera sewa.

Penganalisis Kewangan Master (Program Gabungan Universiti Institut CFA) '

Higher School of Economics
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London Canterbury Rusia Moscow Nizhny Novgorod Korea Selatan Seoul + 6 lagi

Program Master Analyst Master menyediakan keseimbangan teori dan kajian kes dalam kursus yang diajarkan oleh staf akademik HSE yang pakar dalam bidang mereka, serta penceramah tetamu yang luar biasa dari pelbagai institusi Rusia dan global, termasuk Pemegang Cagamas CFA. Pemohon perlu memiliki ijazah Sarjana Muda dan latar belakang yang kukuh dalam bidang ekonomi, kewangan, atau matematik. Program ini dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.