MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika England di UK 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Ijazah Sarjanav di Amerika England di UK

Hasil Filter

MMUS dalam Pengeluaran Muzik

London College of Creative Media
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 United Kingdom London

Adakah anda berminat untuk belajar bagaimana untuk berjaya sebagai pengeluar? Adakah anda ingin mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam industri muzik? Dihantar oleh pakar profesional dalam sektor ini, program kami dalam Pengeluaran Muzik dapat membantu anda memahami dan mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk memulakan kerjaya cemerlang dalam perniagaan muzik.

Sarjana Perniagaan Antarabangsa (MIB)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Amerika Syarikat Boston San Francisco China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai United Kingdom London New York Cambridge + 9 lagi

Berdasarkan kurikulum MBA kami yang memenangi anugerah, Hult ini satu tahun program Sarjana Perniagaan Antarabangsa akan membantu anda mendapatkan perspektif global kewangan, pemasaran, operasi, ekonomi, dan strategi.

Master Sukan Perniagaan Global

AMOS - The International Sport Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris Nice Lyon Lille Bordeaux United Kingdom London + 6 lagi

Kitaran ini terdiri daripada 4 dan 5 tahun dan mengeluarkan ijazah Sarjana dalam "Pengurusan organisasi sukan". Objektif MBS AMOS adalah untuk melatih para pelajar kami untuk jawatan eksekutif dalam masa 2 tahun, menjadikan mereka profesional yang benar terima kasih kepada modul pelbagai, pelaksanaan, kes praktikal dan membantu mereka mencari syarikat yang sesuai dengan projek profesional mereka. Ijazah berdaftar dengan RNCP

Sarjana Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi

University of Exeter Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 United Kingdom Exeter

MSc baru dalam Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi akan memberikan anda pemahaman teoritis mengenai pemula permulaan dan teknologi terkini, serta kemahiran praktikal untuk menavigasi masa depan yang kompleks dan memacu pertumbuhan perniagaan yang pesat.

Sarjana Kewangan, Harta Tanah dan Pembangunan Hotel

Glion Institute of Higher Education London
Kampus Sepenuh masa 3 semester Sept. 2019 United Kingdom London

Ini adalah satu-satunya ijazah Sarjana di dunia untuk memberikan pemahaman yang komprehensif dan sistematik mengenai hartanah, pasaran modal dan pembangunan hotel global. Ideal bagi mereka yang ingin menjadi juru ukur yang disewa, bekerja untuk Tabung Amanah Pelaburan Harta Tanah (REIT), dana, bank atau pengurusan aset, program ini membuka pintu kepada dunia kewangan hartanah dan pembangunan hospitaliti.

UK-China Master of Management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 China Shenzhen United Kingdom Witney + 2 lagi

PHBS UK-China Master of Management adalah program dua tahun, sepenuh masa dan rentas sempadan di mana pelajar menghabiskan tahun pertama di kampus UK kami, dan tahun kedua di Kampus Shenzhen kami, di China. Program ini adalah peluang yang baik untuk pelajar bukan sahaja mempunyai latihan khusus dan kursus pengajaran rentas, tetapi juga pengalaman berbilang negara dan pendedahan silang budaya yang mendalam.

Sarjana Seni Bina Landskap

Manchester Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Berasaskan dalam Manchester School of Architecture dan dianugerahkan oleh Manchester Metropolitan University , Master of Landscape Architecture adalah laluan kepada kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam profesi global yang berkembang pesat.

Menguasai hubungan antarabangsa (dalam talian)

Queen Mary Online
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

Program tuan memberi tumpuan kepada kawasan geografi tradisional hubungan antarabangsa serta bidang yang mula minat terhadap dunia membangun. Ia akan membincangkan tentang kepentingan sejarah globalisasi dan bagaimana ia berkaitan dengan beberapa isu-isu utama dalam hubungan antarabangsa hari ini.

Jurusan Seni dan Reka Bentuk

Bath Spa University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Bath + 1 lagi

Seni dan Reka Bentuk MRes adalah langkah pertama yang semulajadi ke arah PhD, dan juga boleh menjadi laluan anda untuk menghasilkan produk baru atau badan kerja untuk pasaran.

Master dalam inovasi perniagaan (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sambilan 9 bulan Sept. 2019 Sepanyol Bilbao San SebastiĆ”n United Kingdom Cambridge Itali Florence Madrid + 6 lagi

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan. Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.

Master Eksekutif dalam Automasi Pembuatan dan Transformasi Digital (EMMA)

ESCP Europe London
Kampus Sambilan 12 bulan Januari 2020 United Kingdom London

Program fleksibel, 12 bulan, sambilan termasuk modul 5 minggu panjang; dua komponen teras untuk setiap modul: Pengurusan dan Teknologi; belajar di 3 bandar yang berbeza: London, Turin, dan Paris; rangkaian dengan 55,000 alumni dan profesional C peringkat.

Kejuruteraan Rekabentuk Inovasi MA / MSC (dengan Imperial College London)

Royal College of Art
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

Kejuruteraan Reka Bentuk Inovasi (IDE) adalah Sarjana berganda yang telah dijalankan bersama dengan Imperial College London selama lebih dari 35 tahun. Ia merupakan kursus pembangunan produk yang kreatif dan kreatif yang melibatkan eksperimen, reka bentuk, kejuruteraan dan aktiviti perusahaan. Dalam pasukan pelbagai disiplin atau sebagai individu, peserta bekerja di pusat kompleks, menuntut projek dengan penekanan pada prototaip dan membuktikan cadangan.

MDes dalam Pemikiran Reka Bentuk

Cranfield University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Oktober 2019 United Kingdom Cranfield + 1 lagi

Dalam dunia yang kompetitif hari ini, kejayaan perniagaan bergantung kepada kemampuan untuk berinovasi. Pemimpin perniagaan sudah mengenali kepentingan bagaimana amalan dan proses kreatif dapat meningkatkan pembangunan produk dan perkhidmatan dan pemikiran reka bentuk dalam membentuk strategi perniagaan. Kursus ini mengintegrasikan aktiviti inovasi, pengurusan dan penyelidikan yang didorong oleh reka bentuk kelas, melalui pendekatan pengajaran yang unik.

MRes Falsafah

Keele University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Keele + 1 lagi

Ini adalah gabungan yang diajar dan penyelidikan dalam Falsafah, yang akan mengajar anda bagaimana untuk berjaya membuat penyelidikan mengenai topik falsafah kepentingan anda. Selain menyediakan latihan peringkat dalam falsafah, kursus ini juga membimbing anda praktikal untuk membangunkan kemahiran dan kebolehan penyelidikan anda. Kursus ini boleh dianggap sebagai asas yang baik untuk kerja doktor (PhD), tetapi juga sebagai sebahagian daripada perkembangan peribadi atau profesional. Modul adalah pasukan yang diajarkan oleh pelbagai kakitangan mengenai program ini, yang akan mendedahkan anda kepada pandangan yang berbeza mengenai sifat penyelidikan falsafah dan akan memberi anda akses kepada kepakaran dalam semua bidang falsafah utama.

Pakar dalam pemasaran

ESA Business School - Ecole SupƩrieure des Affaires
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Oktober 2019 Lubnan Beirut United Kingdom London + 2 lagi

pemasaran kereta api dan komunikasi profesional untuk menguasai dan mendalami pengetahuan mereka mengenai teori dan alat yang diperlukan untuk evolusi fungsi mereka.