MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika England, United Kingdom 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana di Amerika England di UK

Hasil Filter

MA / MFA dalam Teater untuk Penonton Muda

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Kampus Sepenuh masa Sambilan 13 - 24 bulan Oktober 2019 United Kingdom Sidcup + 1 lagi

Program ini adalah untuk mereka yang berminat untuk membuat dan melaksanakan teater oleh, dengan dan untuk golongan muda. Sebagai salah satu sekolah drama terkemuka di UK, Rose Bruford College menawarkan peluang yang unik untuk belajar dan melatih di kawasan amali teater yang semakin popular dan dinamik ini.

Menguasai hubungan antarabangsa (dalam talian)

Queen Mary Online
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

Program tuan memberi tumpuan kepada kawasan geografi tradisional hubungan antarabangsa serta bidang yang mula minat terhadap dunia membangun. Ia akan membincangkan tentang kepentingan sejarah globalisasi dan bagaimana ia berkaitan dengan beberapa isu-isu utama dalam hubungan antarabangsa hari ini.

Master Eksekutif dalam Pengurusan Tenaga

ESCP Europe London
Kampus Online Sambilan 1 tahun Sept. 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Objektif program: memberi tumpuan kepada isu korporat dan mengoptimumkan kemahiran profesional di peringkat pengurusan; mendapatkan pengetahuan mendalam dan visi teknologi tenaga, industri, dan pasaran; membangunkan dan melaksanakan minda strategik untuk menangani isu-isu masa depan utama dalam industri tenaga; menguatkan keupayaan anda untuk hidup dan bekerja dalam persekitaran yang sangat multikultural dan antarabangsa.

MRes Falsafah

Keele University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Keele + 1 lagi

Ini adalah gabungan yang diajar dan penyelidikan dalam Falsafah, yang akan mengajar anda bagaimana untuk berjaya membuat penyelidikan mengenai topik falsafah kepentingan anda. Selain menyediakan latihan peringkat dalam falsafah, kursus ini juga membimbing anda praktikal untuk membangunkan kemahiran dan kebolehan penyelidikan anda. Kursus ini boleh dianggap sebagai asas yang baik untuk kerja doktor (PhD), tetapi juga sebagai sebahagian daripada perkembangan peribadi atau profesional. Modul adalah pasukan yang diajarkan oleh pelbagai kakitangan mengenai program ini, yang akan mendedahkan anda kepada pandangan yang berbeza mengenai sifat penyelidikan falsafah dan akan memberi anda akses kepada kepakaran dalam semua bidang falsafah utama.

Master dalam inovasi perniagaan (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sambilan 9 bulan Sept. 2019 Sepanyol Bilbao San Sebasti├ín United Kingdom Cambridge Itali Florence Madrid + 6 lagi

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan. Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.

MDes dalam Pemikiran Reka Bentuk

Cranfield University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Oktober 2019 United Kingdom Cranfield + 1 lagi

Dalam dunia yang kompetitif hari ini, kejayaan perniagaan bergantung kepada kemampuan untuk berinovasi. Pemimpin perniagaan sudah mengenali kepentingan bagaimana amalan dan proses kreatif dapat meningkatkan pembangunan produk dan perkhidmatan dan pemikiran reka bentuk dalam membentuk strategi perniagaan. Kursus ini mengintegrasikan aktiviti inovasi, pengurusan dan penyelidikan yang didorong oleh reka bentuk kelas, melalui pendekatan pengajaran yang unik.

Ijazah sarjana dalam talian dalam strategi pengiklanan dan perancangan

Flexible Learning with Falmouth University
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Saint Ives

Berstruktur untuk membolehkan anda meneroka semua aspek amalan pengiklanan secara mendalam, kursus itu menggabungkan gambaran keseluruhan komprehensif industri, dengan wawasan tentang proses kreatif. Ia melihat kekangan dan tuntutan penyelidikan, strategi dan prosedur perancangan, dan mendedahkan anda kepada proses dan fungsi jabatan kreatif.

Sarjana Pentadbiran Awam

Manchester Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Manchester + 1 lagi

Pentadbiran awam adalah di tengah-tengah sistem politik kita dan hasil dasar adalah cara utama yang kita terlibat dengan persekitaran sosial dan politik. Ia semakin ditonjolkan oleh rangkaian terbuka, membuat keputusan yang tersusun dan jaringan awam, pihak swasta dan masyarakat awam yang cuba mempengaruhi arahan dasar awam.

Sarjana dalam Seni Bina (MArch)

University of Lincoln
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 5 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Boston + 1 lagi

Program vokasional ini bertujuan untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi untuk para arkitek yang bercita-cita tinggi. Program ini ditetapkan oleh Lembaga Pendaftaran Arkitek dan disahkan oleh Royal Institute of British Architects.

MPA - Sarjana Pentadbiran Awam

Unicaf University (ZM)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Cyprus Larnaca Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 lagi

MPA telah dirancang untuk membangunkan profesional dalam sektor awam, yang memahami isu-isu yang semakin rumit yang membentuk dasar dan projek di peringkat tempatan dan nasional, dan yang mempunyai kemahiran analitik dan pengurusan yang diperlukan untuk menerapkan pengetahuan mereka kepada situasi dunia sebenar.

Jurusan Seni dan Reka Bentuk

Bath Spa University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Bath + 1 lagi

Seni dan Reka Bentuk MRes adalah langkah pertama yang semulajadi ke arah PhD, dan juga boleh menjadi laluan anda untuk menghasilkan produk baru atau badan kerja untuk pasaran.

MEng (Kepujian) dalam Kejuruteraan Mekanikal

London South Bank University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 48 - 66 bulan Sept. 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Ijazah Kejuruteraan MEng yang bersepadu ini menawarkan laluan paling langsung kepada status jurutera sewa.

MRes Politik dan Hubungan Antarabangsa

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Og 2019 United Kingdom Nottingham + 1 lagi

Program ini direka bentuk untuk menjadi fleksibel, membolehkan anda menjalankan 25,000 perkataan disertasi berasaskan penyelidikan mengenai subjek pilihan anda dan memilih 60 kredit modul peringkat pasca siswazah dalam bidang yang berkaitan dengan topik penyelidikan anda.

MA Hubungan Antarabangsa

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Belanda Leiden China Shanghai Switzerland Geneva Beijing United Kingdom London + 9 lagi

Master of Arts (MA) dalam Hubungan Antarabangsa membolehkan para pelajar menganalisis kerumitan dan proses yang terlibat dalam politik dunia dan urusan antarabangsa. Kerja kursus menyediakan pendedahan kepada subfields utama disiplin dan isu-isu berkaitan seperti globalisasi, hak asasi manusia, tindakan kemanusiaan, dan pembangunan ekonomi.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Greenwich School of Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat United Kingdom London + 1 lagi

Salah satu kekuatan program MBA kami adalah kepelbagaian latar belakang dan pengalaman ahli-ahli program.