Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Oklahoma Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Teknologi di Amerika Oklahoma Amerika Syarikat

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Penggabungan teknologi ke dalam masyarakat moden sering menjadi punca perdebatan politik dan falsafah. Kebimbangan utama ialah sama ada teknologi benar-benar membantu atau membahayakan manusia. Beberapa berpendapat bahawa terlalu sering menggunakan teknologi berbahaya kepada alam sekitar, manakala yang lain percaya ia adalah satu aspek yang perlu pembangunan manusia.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana dalam Pengajian Teknologi di Amerika Oklahoma di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Teknologi, Oklahoma

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
McGovern Education Group

Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat adalah ijazah sarjana biasanya ditawarkan di Sekolah Perniagaan atau Sekolah Kejuruteraan universiti. Ijazah MSIS direka untuk mereka ... [+]

Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat adalah ijazah sarjana biasanya ditawarkan di Sekolah Perniagaan atau Sekolah Kejuruteraan universiti.

Ijazah MSIS direka untuk mereka yang menguruskan teknologi maklumat, terutamanya proses pembangunan sistem maklumat.

Kursus pengajaran tertumpu di sekitar disiplin sistem maklumat dengan kursus dalam analisis sistem , reka bentuk sistem , komunikasi data , reka bentuk pangkalan data , pengurusan projek , dan keselamatan siber .

Tuisyen untuk program MSIT bermula pada $ 20,000 USD setiap tahun akademik, walaupun biasiswa merit separa tersedia untuk pelajar antarabangsa berprestasi tinggi berdasarkan skor peperiksaan IELTS (6.5) dan TOEFL (90) serta CGPA dan GRE (300) atau GMAT (550 ) skor peperiksaan.... [-]

Amerika Syarikat Oklahoma City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
McGovern Education Group

Sarjana Sains Data adalah ijazah sarjana dalam bidang sains data, bidang interdisipliner yang menggunakan kaedah saintifik, proses, algoritma, dan sistem untuk mengekstra ... [+]

Sarjana Sains Data adalah ijazah sarjana dalam bidang sains data , bidang interdisipliner yang menggunakan kaedah saintifik, proses, algoritma , dan sistem untuk mengekstrak pengetahuan dan pandangan dari data dalam pelbagai bentuk, berstruktur dan tidak berstruktur, mirip dengan perlombongan data .

Tujuan utama sains data adalah untuk mencipta dan memanfaatkan pelbagai bentuk data untuk lebih memahami trend dan fenomena.

Kursus kursus sains data khas mempunyai ciri-ciri kelas teras dalam topik seperti statistik penggunaan dan hones dalam pelajaran dalam kemahiran pengaturcaraan seperti SQL dan Python .

Dalam sesetengah program, pelajar boleh memilih untuk menjadi pakar dalam bidang seperti analisis perniagaan atau keselamatan siber .... [-]

Amerika Syarikat Oklahoma City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
McGovern Education Group

Sarjana Sains Komputer menawarkan pelbagai faedah, termasuk tahap pengetahuan dan kemahiran yang maju yang membolehkan graduan menilai secara kritis dan meningkatkan tekn ... [+]

Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Teknologi di Amerika Oklahoma Amerika Syarikat.

Sarjana Sains Komputer menawarkan pelbagai faedah, termasuk tahap pengetahuan dan kemahiran yang maju yang membolehkan graduan menilai secara kritis dan meningkatkan teknologi dan aplikasi perisian yang baru muncul.

Satu hingga dua tahun ijazah mempunyai kursus dalam bidang seperti seni bina komputer , teori bahasa komputer , dan kejuruteraan sistem . Banyak program menawarkan pakar dalam bidang seperti kecerdasan buatan , biokomputer , keselamatan komputer dan rangkaian , sistem pangkalan data , analisis berangka , pengiraan saintifik , teori perisian, sistem , dan sains komputer teoritis .

Tuisyen bermula pada $ 20,000 USD setiap tahun akademik, walaupun biasiswa merit separa tersedia untuk pelajar antarabangsa berprestasi tinggi berdasarkan skor ujian IELTS (6.5) dan TOEFL (90) serta skor peperiksaan CGPA dan GRE (300) atau GMAT (550).... [-]

Amerika Syarikat Oklahoma City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu