Ijazah Sarjanav dalam TESOL di Bangladesh

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.Kedudukan TESOL Persatuan Antarabangsa ialah ijazah sarjana dalam TESOL boleh berfikir Muda akhir bagi pekerjaan mengajar dalam bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, bukan domestik, atau tambahan.Belajar di… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Kedudukan TESOL Persatuan Antarabangsa ialah ijazah sarjana dalam TESOL boleh berfikir Muda akhir bagi pekerjaan mengajar dalam bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, bukan domestik, atau tambahan.

Belajar di Bangladesh menawarkan pelbagai prospek untuk pelajar. Sistem pendidikan di negara ini adalah subsidi yang tinggi. Universiti, kolej dan sekolah di Bangladesh menawarkan persekitaran yang bertenaga, kreatif dan mencabar yang memberi peluang kepada pelajar untuk mengembangkan potensi mereka.

Sarjana dalam TESOL di Bangladesh

Baca Ringkas

BRAC University
Dhaka, Bangladesh

TSL 501 Yayasan Linguistik: Syntax dan Semantik; Fonetik, fonologi dan Morfologi (3 kredit)

TSL 501 Yayasan Linguistik: Syntax dan Semantik; Fonetik, fonologi dan Morfologi (3 kredit) -
MA
Sepenuh masa
3 semester
English
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here