Filter
Ijazah Sarjana
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Sukan di Croatia

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Walaupun terlibat dalam kajian akademik sukan, pelajar boleh memilih antara bersiap sedia untuk menguruskan atau organisasi sukan jurulatih atau memberi panduan latihan fizikal untuk atlet profesional, pelajar atau program rekreasi. Kursus dan program boleh menyediakan ulama untuk mengajar atau bimbingan kerjaya. 

Croatia adalah pilihan yang baik untuk pelajar-pelajar yang ingin belajar di tempat yang terkenal dengan pantai yang indah, campuran Mediterranean dan Selatan-Timur pesona Eropah dan kaya warisan sejarah dan budaya.

Sarjana dalam Sukan di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Sukan, Croatia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Aspira University College

Pengajian Siswazah (Sarjana) Pengurusan Sukan adalah program pengajian pertama dan satu-satunya di Croatia. Ia bertujuan untuk profesional yang sudah bekerja dalam sukan, ... [+]

Siapa Program Pengajian yang Diperuntukkan?

Pengajian Siswazah (Sarjana) Pengurusan Sukan adalah program pengajian pertama dan satu-satunya di Croatia.

Ia bertujuan untuk profesional yang sudah bekerja dalam sukan, dan ingin memajukan kerjaya mereka, serta mereka yang ingin mencapai kerjaya yang berjaya dalam industri sukan dan sukan.

Pada masa kini, sukan di EU menjana beberapa ratus juta Euro, iaitu kira-kira 4% KDNK Kesatuan Eropah, dan menyediakan pekerjaan untuk 15 juta orang, atau 5.4% tenaga kerja.

Di Croatia, terdapat keperluan yang hebat untuk para profesional yang berpendidikan tinggi dalam bidang pengurusan sukan kerana hakikat bahawa pengurus dalam organisasi olahraga, iaitu mereka yang bekerja dalam industri sukan biasanya tidak secara formal berpendidikan untuk menguruskan proses perniagaan tertentu di kawasan sukan.... [-]

Croatia Berpecah
Mac 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu