close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Sarjanav dalam Stokastik 2020

Program ijazah sarjana ada untuk membantu para profesional menubuhkan diri melalui pemerolehan kecekapan profesional teras tertentu. Ini bermakna program membina maklumat yang terdapat dalam program sarjana muda, dengan mengambil kira calon mereka akan mempunyai kebanyakan maklumat yang ditubuhkan di pangkalan pengetahuan mereka. Ramai orang yang menghadapi frasa untuk kali pertama tertanya-tany… Baca lebih lanjut

Program ijazah sarjana ada untuk membantu para profesional menubuhkan diri melalui pemerolehan kecekapan profesional teras tertentu. Ini bermakna program membina maklumat yang terdapat dalam program sarjana muda, dengan mengambil kira calon mereka akan mempunyai kebanyakan maklumat yang ditubuhkan di pangkalan pengetahuan mereka.

Ramai orang yang menghadapi frasa untuk kali pertama tertanya-tanya, "Apa yang Master dalam Stochastics?" Stochastics adalah bentuk pemodelan ramalan yang popular berdasarkan kemungkinan statistik. Ijazah dalam stokastik cenderung menumpukan kepada pemodelan kebarangkalian dan statistik dengan pelbagai aplikasi, dari pengurusan sumber perusahaan dan pemasaran kepada ramalan bencana dan pengurusan kecemasan. Proses stokastik mungkin mengambil kesempatan daripada banyak data yang boleh dikumpulkan dengan teknologi moden untuk memperbaiki ramalan mereka.

Mengejar ijazah dalam stokastik bermakna mengasah kemahiran teras, seperti organisasi peribadi, penalaran kuantitatif, dan keupayaan untuk mengekstrapolasi daripada data yang tidak lengkap. Akibatnya, pelajar dapat meningkatkan pemahaman mereka mengenai kekuatan dan batasan pemodelan ramalan dan mungkin lebih dapat menggunakannya dengan tepat dalam tetapan profesional.

Kos untuk program berbeza dari lokasi ke lokasi. Mereka boleh bergantung kepada pelbagai faktor, termasuk sama ada pelajar menghadiri lokasi bata-dan-mortar atau sekolah dalam talian, serta negara di mana pelajar memilih untuk belajar.

Kerjaya dalam bidang ini mungkin mudah dicari di sektor perniagaan dan kewangan. Itu kerana pemodelan ramalan boleh digunakan untuk segala-galanya dari nasihat kewangan kepada strategi pemasaran. Ia amat popular di kalangan perunding pemasaran, yang pakar dalam membantu syarikat beroperasi dengan lebih cekap di pelbagai bidang. Proses stokastik juga penting untuk pengurus logistik dan pembekal, jadi calon yang mengikuti gelaran ini mempunyai beberapa pilihan karir masa depan.

Anda boleh mencari program pembelajaran stokastik dalam talian di beberapa lokasi. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of Turin
Turin, Itali

The M.Sc. dalam Stochastics dan Data Science adalah kursus lepasan dua tahun yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan moden dalam kaedah probabilistik, stati ... +

The M.Sc. dalam Stochastics dan Data Science adalah kursus lepasan dua tahun yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan moden dalam kaedah probabilistik, statistik dan pengiraan. -
MSc
Sepenuh Masa
2 tahun
English
23 Sep 2020
30 Apr. 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini