MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Sepanyol 2019

Sepanyol memegang kecemerlangan dalam bidang akademik dihormati. Akibatnya, pelajar dari seluruh dunia telah memilih Sarjana Sepanyol untuk pendidikan siswazah. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, sistem pendidikan di Sepanyol telah melalui perkembangan yang penting, mewujudkan lebih banyak peluang dan program untuk pelajar antarabangsa. Selain program berkualiti tinggi, pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Sepanyol boleh menerokai negara yang indah ini dan segala yang ada di tawarkan seperti pantai yang indah, landskap semula jadi yang menakjubkan, bandar-bandar zaman pertengahan, pergunungan, bandar-bandar yang dinamik, iklim sederhana, dan gabungan yang menarik budaya.

Terdapat banyak program yang menawarkan Ijazah Sarjana Sepanyol bahawa pelajar antarabangsa boleh dipilih, beberapa contoh yang reka bentuk, perniagaan, tenaga, kajian agama, pengurusan, seni halus, pembangunan antarabangsa, dan pendidikan, antara yang lain.Sarjana dalam program Sepanyol juga menawarkan sepenuh masa, separuh masa dan kajian dalam talian, masing-masing mempunyai keperluan yang berbeza dan panjang bergantung kepada program dan universiti.

Ketahui lebih lanjut mengenai Sarjana di Sepanyol di bawah. Anda boleh mencari pendidikan anda menunggu untuk anda!

Hasil Filter

Sarjana dalam Pengurusan Projek dan Perundingan Digital

ESCP Europe Madrid Campus
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Program ini meliputi isu pengurusan, kewangan, ekonomi dan strategik, dengan penekanan kepada pembangunan kemahiran rundingan. Selain itu, para pelajar menikmati dua seminar seminari antarabangsa yang lengkap di mana mereka melawat syarikat dan institusi utama dan mengambil bahagian dalam kajian kes dengan salah satu universiti rakan kongsi kami.

MScF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School (GBS)
Kampus Sepenuh masa 22 - 1 bulan Feb. 2020 Switzerland Geneva Sepanyol Barcelona + 2 lagi

Sarjana Sains Kewangan dengan majoriti dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk mencabar dan membangunkan pemahaman anda tentang kewangan global melalui latihan yang ketat dalam kerangka konseptual, analisis dan empirikal kewangan dan pelaburan antarabangsa moden.

Sarjana dalam Pengurusan Keusahawanan Global

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Sepanyol Barcelona Amerika Syarikat San Francisco Taiwan Taipei + 4 lagi

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global.

Sarjana Pengurusan

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Peringkat atas # 50 di Times Finantial Master in Management adalah multicampus, dual diploma dan program yang sangat disesuaikan dengan lebih daripada 36 pengkhususan untuk dipilih. Apa sahaja latar belakang akademik anda, TBS Barcelona Master in Management adalah kursus yang ideal untuk mempersiapkan anda untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya anda. Program sepenuh masa, 4-semester, kursus ini akan memberi anda kemahiran teknikal dan analisis untuk membuat keputusan pengurusan yang berkesan.

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Bahasa Inggeris

ESCP Europe
Online Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Spain Online

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan Master Thesis. Ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk banyak bidang strategik dalam perdagangan syarikat di pasaran antarabangsa.

Master dalam pengurusan

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol San Sebastián

The Master dalam Pengurusan Perniagaan adalah Ijazah Master's diajar dalam bahasa Sepanyol yang direka untuk orang-orang dengan latihan selain daripada pengurusan (kejuruteraan, undang-undang, sains, sosiologi, ..) Kawasan boleh mendapatkan yang terbaik daripada cara mereka melalui program ini dan juga sesuai untuk sesiapa yang dengan syarikat latihan yang diperoleh di negara-negara selain daripada Sepanyol.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Sarjana Akses kepada Profesion Peguam

Royal University Center Maria Cristina
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Sarjana dalam Akses kepada Profesion Peguam menujukan murid-murid yang telah memperoleh Ijazah Undang-Undang (dan Graduan) dan ingin memperoleh kemahiran dan kecekapan yang Undang-undang 34/2006, 30 Oktober, tentang akses kepada profesion Peguam dan Peguam Mahkamah, menuntut untuk menjalankan profesion hukum ini.

Sarjana Perniagaan Perniagaan Fesyen dan Mewah

EU Business School
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Switzerland Online + 6 lagi

Fesyen dan kemewahan telah memainkan peranan penting dalam masyarakat selama berabad-abad. Menumpu kepada kemahiran pengurusan perniagaan dan sikap pengguna terhadap produk mewah, dengan penekanan pada reka bentuk dan kreativiti, program ini menyediakan anda untuk unjuran jenama. Dengan unsur-unsur seperti strategi iklan, kemahiran komunikasi, dan pemikiran yang inovatif, anda diberi wawasan yang mendalam tentang cara mengurus dan meletakkan jenama yang unik.

Sarjana dalam Pengurusan Hospitaliti Global

Schellhammer Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Marbella

Siri modul, seminar, dan bengkel meliputi topik-topik berikut: Strategi Global Perundingan, Etika

Master Antarabangsa dalam Animasi 2D / 3D

L'Idem Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan merangsang kemahiran filem animasi, untuk mencapai pengkhususan sebagai animator dengan teknik yang kukuh dan berkesan. Dengan cara yang sama, terdapat visi kraf animasi sebagai seni dan / atau industri, menerapkan alat tradisional animasi dan penyesuaiannya kepada teknologi digital baru.

Sarjana Pengurusan Kewangan

EAE Business School International
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kita terpaksa berhadapan dengan krisis perniagaan, hasil daripada keadaan kewangan dan ekonomi global. Keadaan ini secara radikal mengubah peranan Pengurusan Kewangan di syarikat. Dari peranan yang difokuskan pada penyeliaan, pelaksanaan dan pengendalian dana pada awalnya mudah diperoleh, Pengurus Kewangan merasakan keperluan untuk mengambil bahagian dalam pengurusan strategik firma, memberikan nilai untuk menangani kekurangan sumber serta menyediakan perancangan, perundingan dan kepakaran analisis risiko.

Ijazah Sarjana dalam Diplomasi dan Perkhidmatan Awam Antarabangsa

CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona
Kampus Sepenuh masa 12 - 18 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Masyarakat antarabangsa global sekarang semakin kompleks, dinamik dan saling bergantung. Di samping itu, bersama-sama dengan Amerika Syarikat, sebilangan besar pelakon lain yang terlibat, seperti Organisasi Antarabangsa, entiti sub-negeri, NGO dan syarikat transnasional, antara lain. Semua entiti ini perlu mempunyai kakitangan yang berkelayakan dalam politik dan tindakan antarabangsa, serta berbilang bahasa dan dengan perundingan, kemahiran komunikasi dan kepimpinan.

Menguasai Pembangunan Penyelesaian Digital

BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Master dalam Pembangunan Penyelesaian Digital adalah pengalaman antarabangsa bagi mereka yang ingin memasuki industri Digital dengan asas yang kukuh dan bagi mereka yang ingin memulakan kerjaya baru dalam industri digital. Ia adalah Master sejajar dengan teknologi dan kemahiran perniagaan yang syarikat-syarikat digital perlu mengembangkan penyelesaian digital kreatif dan inovatif.

Ijazah Sarjana dalam Keusahawanan, Modal Teroka dan Ekuiti Persendirian

International University of Catalonia
Kampus Sepenuh masa 10 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Ijazah Sarjana ini akan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang anda perlukan untuk mempromosikan keusahawanan, dengan penekanan khusus terhadap pendanaan sebagai isu utama. Dalam konteks makroekonomi semasa, memandangkan kekurangan kredit sedia ada, industri modal teroka dan syarikat ekuiti persendirian semakin menjadi alternatif dana dalam hak mereka sendiri untuk syarikat.