MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Sepanyol 2019/2020

Sepanyol memegang kecemerlangan dalam bidang akademik dihormati. Akibatnya, pelajar dari seluruh dunia telah memilih Sarjana Sepanyol untuk pendidikan siswazah. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, sistem pendidikan di Sepanyol telah melalui perkembangan yang penting, mewujudkan lebih banyak peluang dan program untuk pelajar antarabangsa. Selain program berkualiti tinggi, pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Sepanyol boleh menerokai negara yang indah ini dan segala yang ada di tawarkan seperti pantai yang indah, landskap semula jadi yang menakjubkan, bandar-bandar zaman pertengahan, pergunungan, bandar-bandar yang dinamik, iklim sederhana, dan gabungan yang menarik budaya.

Terdapat banyak program yang menawarkan Ijazah Sarjana Sepanyol bahawa pelajar antarabangsa boleh dipilih, beberapa contoh yang reka bentuk, perniagaan, tenaga, kajian agama, pengurusan, seni halus, pembangunan antarabangsa, dan pendidikan, antara yang lain.Sarjana dalam program Sepanyol juga menawarkan sepenuh masa, separuh masa dan kajian dalam talian, masing-masing mempunyai keperluan yang berbeza dan panjang bergantung kepada program dan universiti.

Ketahui lebih lanjut mengenai Sarjana di Sepanyol di bawah. Anda boleh mencari pendidikan anda menunggu untuk anda!

Hasil Filter

Sarjana dalam Pengurusan Reka Bentuk

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Januari 2020 Sepanyol Barcelona

IED Barcelona Master dalam Pengurusan Reka Bentuk menyediakan profesional yang mengintegrasikan nilai reka bentuk dan alat ke dalam perniagaan. Pereka perlu memahami realiti perniagaan dan peranan mereka yang boleh dimainkan untuk dapat mengambil bahagian secara berkesan di dalamnya dan persekitarannya dan memaksimumkan sumbangan mereka kepada masyarakat. Pengurus perniagaan boleh mendapat manfaat daripada memahami potensi disiplin seperti Reka Bentuk dalam persekitaran Perniagaan dan memudahkan integrasi kepada fungsi strategik lain untuk menyumbang kepada proses penciptaan nilai.

MScF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School (GBS)
Kampus Sepenuh masa 22 - 1 bulan Feb. 2020 Switzerland Geneva Sepanyol Madrid + 2 lagi

Sarjana Sains Kewangan dengan majoriti dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk mencabar dan membangunkan pemahaman anda tentang kewangan global melalui latihan yang ketat dalam kerangka konseptual, analisis dan empirikal kewangan dan pelaburan antarabangsa moden.

Master dalam Supply Chain Management & Logistics

EAE Business School International
Kampus Sepenuh masa 12 bulan

The Master dalam Pengurusan Rantaian Bekalan daripada EAE membolehkan peserta untuk berjaya membangunkan jawatan dalam bidang operasi, dan menyediakan fleksibiliti profesional diperlukan untuk menangani jaminan dalam bidang Pembelian, Perancangan, Pengeluaran, Logistik dan Pengedaran. Ia merupakan satu program yang direka untuk meningkatkan kerjaya anda ke tahap yang maksimum pembangunan.

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Perancis

ESCP Europe
Online Sambilan 1 - 2 tahun Januari 2020 Sepanyol Madrid

Dalam dunia yang semakin global dan berdaya saing, di mana masa kini dan masa depan syarikat berada di pasaran asing, program EMIB menyediakan penyelesaian kepada peningkatan permintaan untuk kepakaran profesional dalam hal ehwal antarabangsa dan perdagangan luar negeri.

Sarjana Pengurusan

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2020 Sepanyol Barcelona

Peringkat atas # 50 di Times Finantial Master in Management adalah multicampus, dual diploma dan program yang sangat disesuaikan dengan lebih daripada 36 pengkhususan untuk dipilih. Apa sahaja latar belakang akademik anda, TBS Barcelona Master in Management adalah kursus yang ideal untuk mempersiapkan anda untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya anda. Program sepenuh masa, 4-semester, kursus ini akan memberi anda kemahiran teknikal dan analisis untuk membuat keputusan pengurusan yang berkesan.

Sarjana dalam Pengurusan Keusahawanan Global

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Taiwan Taipei

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global.

Sarjana Akses kepada Profesion Peguam

Royal University Center Maria Cristina
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Sarjana dalam Akses kepada Profesion Peguam menujukan murid-murid yang telah memperoleh Ijazah Undang-Undang (dan Graduan) dan ingin memperoleh kemahiran dan kecekapan yang Undang-undang 34/2006, 30 Oktober, tentang akses kepada profesion Peguam dan Peguam Mahkamah, menuntut untuk menjalankan profesion hukum ini.

Sarjana Pengurusan

EU Business School
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Switzerland Switzerland Online + 2 lagi

Perubahan politik, ekonomi, sosial dan teknologi yang pesat berlaku di seluruh dunia. Bentuk kepimpinan baru diperlukan untuk mengatasi dan secara aktif membentuk perubahan kompleks ini. Program selama tiga tahun ini meneroka realiti menjadi pemimpin yang sahih di abad ke-21, daripada membuat keputusan strategik, menguruskan orang, persembahan dan berunding secara berkesan, kepada pengurusan operasi dan pemasaran. Dengan menumpukan pada pembangunan pemikiran kritikal dan kemahiran eksekutif, program ini akan memberi anda alat untuk menjadi pemimpin yang efektif dan menyesuaikan diri dengan perubahan masa depan dalam perniagaan.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Master dalam pengurusan

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sepenuh masa 18 bulan

The Master dalam Pengurusan Perniagaan adalah Ijazah Master's diajar dalam bahasa Sepanyol yang direka untuk orang-orang dengan latihan selain daripada pengurusan (kejuruteraan, undang-undang, sains, sosiologi, ..) Kawasan boleh mendapatkan yang terbaik daripada cara mereka melalui program ini dan juga sesuai untuk sesiapa yang dengan syarikat latihan yang diperoleh di negara-negara selain daripada Sepanyol.

Master Eksekutif dalam Data Besar, Awan dan Analitis

MBIT School
Kampus Sepenuh masa 360 jam Oktober 2019 Sepanyol Community of Madrid

Mengambil kesempatan daripada semua data yang kami hasilkan adalah satu cabaran bagi dunia perniagaan dan telah menjadi salah satu cabaran utama bagi syarikat besar. Terdapat beberapa pakar Data Big yang mampu melaksanakan struktur maklumat untuk menyimpan, memproses dan mengeksploitasi data. Ia adalah peluang anda untuk meletakkan diri anda sebagai salah seorang profesional yang paling memerlukan dan terbaik. MBIT School adalah Sekolah Rujukan Teknikal dalam Sains Data, Data Besar dan Kecerdasan Buatan.

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Pemasaran Komersil

CESMA Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid

Dengan Master dalam Pengurusan dan Pemasaran Komersial dari CESMA Business School , anda akan mengetahui pembolehubah strategik Pemasaran, cara memahami tingkah laku pengguna, kepentingan komunikasi dalam Pemasaran, penerapan CRM, teknik perancangan dan pembelian media, dan Anda akan up to date dalam konsep dan teknik pemasaran dan e-Perniagaan yang paling terkini, menyedari betapa pentingnya ia dicaj dalam zaman kita.

Sarjana dalam Merchandising Visual / Tetingkap Tetingkap dan Runcit

Artidi Escuela Superior
Kampus Sambilan 10 bulan November 2019 Sepanyol Barcelona

Master in Visual Merchandising and Dressing Window adalah kursus akhir pekan dan direka untuk mereka yang tidak dapat menggabungkan latihan intensif. Kursus ini mempunyai pelan latihan yang lengkap dan mempersiapkan anda untuk menjadi profesional yang mampu membangunkan projek-projek global yang berkaitan dengan penjualan di ruang komersial.

Sarjana dalam Pengurusan Projek dan Perundingan Digital

ESCP Europe Madrid Campus
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Program ini meliputi isu pengurusan, kewangan, ekonomi dan strategik, dengan penekanan kepada pembangunan kemahiran rundingan. Selain itu, para pelajar menikmati dua seminar seminari antarabangsa yang lengkap di mana mereka melawat syarikat dan institusi utama dan mengambil bahagian dalam kajian kes dengan salah satu universiti rakan kongsi kami.

Sarjana Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital MMDI

Fundesem Business School
Kampus Sepenuh masa Oktober 2019 Sepanyol Alicante

Master dalam Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital (MMDI) adalah salah satu tuan pertama dari keistimewaan ini yang telah di Sepanyol. Lebih daripada 600 pelajar telah melepasi kelas kami yang kini menduduki jawatan tanggungjawab di syarikat.