MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Valencia di Sepanyol 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sebagai bandar ke-3 terbesar di Sepanyol, Valencia terletak di masyarakat Valencia. Ia adalah sebuah bandar pelabuhan komersial dengan lebih 1 juta penduduk. Ia mempunyai budaya yang kaya, beberapa tempat-tempat menarik dan muzium. Ia mempunyai lebih daripada 4 universiti.

Ijazah Sarjanav in Valencia di Sepanyol

Hasil Filter

Ijazah Sarjana Pemasaran Politik dan Komunikasi Institusi

Universidad Católica de Valencia
Kampus Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Valencia

Master termasuk lawatan dan lawatan pendidikan ke institusi politik seperti Palacio de la Moncloa (selalu tertakluk kepada ketersediaan agenda Kompleks dalam tempoh tahun akademik).

Sarjana dalam Protokol, Reka Bentuk, Penciptaan dan Pengurusan Acara Korporat dan Institusi

Escuela Internacional de Protocolo
Kampus Sambilan 1 minggu Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 4 lagi

Sarjana dalam PROTOKOL, REKA BENTUK, PENCIPTAAN DAN ARRIVAL PERISTIWA KORPORAT DAN INSTITUSI, Escuela Internacional de Protocolo adalah program yang sangat berdaya saing yang menyediakan dan menuntut secara profesional pelajar untuk pembangunan Penciptaan, Rekabentuk dan Pengurusan Peristiwa dan Hubungan Institusi .

Master Antarabangsa dalam Pengurusan dan Pertubuhan Peristiwa, Protokol, Hubungan Ceremonial dan Institusi

Escuela Internacional de Protocolo
Online Sepenuh masa Sambilan 1000 jam Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 5 lagi

Escuela Internacional de Protocolo (EIP) membentangkan edisi keenam Master Antarabangsa dalam Pengurusan dan Pertubuhan Acara, Protokol, Ceremonial dan Hubungan Institusi. EIP, yang ditubuhkan pada tahun 1996, adalah pusat pengajian universiti khusus dalam bidang Protokol dan Pertubuhan Peristiwa, yang tidak mengehadkan kegiatannya hanya untuk mengajar tetapi juga kepada penyelidikan, penyebaran dan orientasi profesional para pelajarnya.

Master dalam bidang keusahawanan dan kepimpinan

EDEM - Escuela de Empresarios
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Valencia

Sarjana Keusahawanan dan Kepimpinan bertujuan untuk melatih bakal usahawan dalam kedua-dua kemahiran kepimpinan yang perlu untuk melaksanakan pengetahuan projek dan perniagaan pengurusan yang akan membolehkan pelajar untuk mengubah idea ke dalam perniagaan yang mampan dalam masa.

Master dalam fotografi, seni dan teknik

Universitat Politecnica de Valencia - UPV Photography
Kampus Sepenuh masa 4 semester Pendaftaran Terbuka Sepanyol Valencia

Selaras dengan perkembangan semasa dalam fotografi profesional dan kreatif, universiti amat komited dengan pendidikan profesional masa depan dalam kedua-dua bidang.

Sarjana dalam Seni Bina, Reka Bentuk dan Inovasi - MArch

Universidad Europea
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Sepanyol Valencia Madrid China Shanghai Amerika Syarikat San Diego Irvine Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spain Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 lagi

Anda akan belajar di tempat interaksi dan hubungan mata budaya yang berbeza melalui pameran, acara, program pengajaran dan kerja profesional. Ruang yang berbeza di dalam Espai Alfaro (Valencia), membolehkan menghasilkan suasana dan situasi yang berbeza untuk membuat, menukar dan menyebarkan reka bentuk.

Sarjana dalam Penciptaan Sastera

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Valencia

Kepada tawaran akademik langka yang dikesan dalam bidang penciptaan, ditambah ketiadaan kurikulum yang bercita-cita tinggi yang membahas perdagangan penulisan dari pendekatan praktikal dan disiplin yang mendalam.

Ijazah Sarjana dalam Pengajaran Bahasa Sepanyol sebagai Bahasa Asing

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Valencia

Perkembangan bahasa Sepanyol telah disertai dengan populariti kajiannya yang semakin meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Program seperti Profesor Mengunjungi untuk Mengeluarkan Bahasa Sepanyol sebagai Bahasa Asing atau Reformasi Pendidikan Perancis telah mencetuskan permintaan guru bahasa Sepanyol.

Ijazah Sarjana dalam Pencegahan Dadah Ketagihan dan Perilaku Ketagihan Lain

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Valencia

Di dalam masyarakat kita, penggunaan ubat-ubatan serta perilaku ketagihan tanpa bahan (perjudian patologi, ICT, dll.) Menyebabkan masalah dan gangguan pelbagai jenis yang mempengaruhi banyak orang. Pencegahan adalah strategi kos efektif yang terbaik.

Ijazah Sarjana Universiti Keperluan Pendidikan Khas dan Penjagaan Awal

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Valencia

Sebagai seorang profesional dalam bidang pendidikan, anda mesti mempunyai pengetahuan tentang perhatian awal dan keperluan pendidikan khas, supaya, terima kasih kepada prestasi anda, anda boleh mengimbangi ketidaksamaan kemasukan dan ketinggalan yang mungkin dalam sistem pendidikan para pelajar.

Sarjana Bersama Antarabangsa Penyelidikan dalam Kerja dan Psikologi Organisasi

Maastricht University, Faculty of Psychology and Neuroscience
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Belanda Maastricht Sepanyol Valencia Jerman Lüneburg + 4 lagi

Keadaan kerja yang mana membantu mencegah keletihan mental? Apakah yang menentukan keberkesanan pasukan? Dan bagaimana anda merangsang inovasi? Ini adalah beberapa topik yang dikaji oleh Psikologi Kerja dan Organisasi.

Sarjana dalam Gangguan Neurodevelopment

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Kampus Sambilan Oktober 2019 Sepanyol Valencia

Master dalam Gangguan Neurodevelopmental melatih profesional yang berkelayakan, sangat khusus dalam diagnosis dan pendekatan terapeutik gangguan yang paling menjejaskan kanak-kanak.

Ijazah Sarjana Psikoterapi Kanak-kanak dan Remaja

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 5 lagi

Sarjana Psikoterapi Kanak-kanak dan Remaja memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk penilaian, diagnosis, intervensi dan pencegahan gangguan mental penyakit yang lebih besar pada kanak-kanak dan remaja dari orientasi tingkah laku kognitif.

Sarjana dalam Psikoterapi Kelakuan Kognitif

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Kampus Online Sepenuh masa 16 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 5 lagi

Master of Terapi Tingkah Laku Kognitif bertujuan untuk membolehkan pelajar mempelajari kemahiran teknikal dan peribadi yang sesuai bahawa setiap ahli psikologi perlu mengembangkan amalan psikoterapeutikal profesional yang bertanggungjawab dan bertanggungjawab, di bawah pendekatan tingkah laku kognitif.

Sarjana Pendidikan Khas

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Kampus Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Madrid Valencia

Konteks pendidikan semasa memerlukan profesional yang boleh menyokong pelajar dengan keperluan khas (Autism Spectrum Disorder, kebolehan yang tinggi, kecacatan intelektual, defisit deria atau motor, kesulitan melek huruf, dll.) Yang memerlukan integrasi maksimum.