MASTERSTUDIES.COM.MY

206 Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Sepanyol

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana di Sepanyol

Hasil Filter

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Bahasa Inggeris

ESCP Europe
Online Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Spain Online

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan Master Thesis. Ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk banyak bidang strategik dalam perdagangan syarikat di pasaran antarabangsa.

Sarjana Akses kepada Profesion Peguam

Royal University Center Maria Cristina
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Sarjana dalam Akses kepada Profesion Peguam menujukan murid-murid yang telah memperoleh Ijazah Undang-Undang (dan Graduan) dan ingin memperoleh kemahiran dan kecekapan yang Undang-undang 34/2006, 30 Oktober, tentang akses kepada profesion Peguam dan Peguam Mahkamah, menuntut untuk menjalankan profesion hukum ini.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Master dalam inovasi perniagaan (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sambilan 9 bulan Sept. 2019 Sepanyol Bilbao San Sebastián United Kingdom Cambridge Itali Florence Madrid + 6 lagi

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan. Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.

Master dalam pengajian liberal

European College for Liberal Studies
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 12 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp + 9 lagi

MLS - Master Pengajian Liberal (60 kredit)

Sarjana dalam Pematuhan Korporat Global

IE Law School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 10 - 11 bulan Oktober 2019 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Sama ada anda sudah bekerja di jabatan undang-undang antarabangsa atau mahu memulakan laluan kerjaya baru yang menarik, program ini ditawarkan dalam kedua-dua sambilan (11 bulan - Pengambilan Mac) dan format masa penuh (10 bulan - Pengambilan bulan Oktober) akan membantu anda membangunkan pemahaman yang canggih mengenai rangka kerja undang-undang antarabangsa, etika perniagaan dan strategi kepatuhan dari perspektif global.

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Pengurusan Perniagaan Reka Bentuk

International University of Catalonia
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Reka Bentuk Pengurusan Perniagaan berusaha untuk memastikan bahawa anda dapat membawa nilai tersendiri kepada profesion anda melalui pengetahuan perniagaan. Pengetahuan ini akan meningkatkan keupayaan anda untuk mengembangkan perniagaan anda dan meningkatkan peluang anda untuk menyertai syarikat terkemuka di sektor anda, yang memerlukan profesional dengan pengetahuan teknikal dan fikiran perniagaan yang serba guna, inovatif dan strategik.

Master dalam Pemasaran Digital

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 1500 jam Oktober 2019 Sepanyol Madrid + 2 lagi

Salah satu profil utama yang kini dituntut oleh syarikat mempunyai kaitan dengan persekitaran digital. Atas sebab ini, Master dalam Pemasaran Digital bukan sahaja akan menyediakan anda untuk memimpin projek strategi dalam talian, tetapi ia akan membantu anda menguatkan CV anda.

Sarjana dalam Acara dan Pelancongan Perniagaan (MICE) - Semi Presencial dan Online

ESODE Business School
Kampus Online Sambilan 9 - 12 bulan Januari 2020 Sepanyol Madrid Spain Online + 2 lagi

Memperolehi visi yang komprehensif mengenai industri acara dan pelancongan perniagaan, mengembangkan pengetahuan dan mengalami hubungan langsung dengan sektor MICE.

Sarjana dalam Gaya, Konsultasi Imej dan Komunikasi

ESDi - Design School
Kampus Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Sabadell Barcelona + 1 lagi

Angka kedua-dua perunding imej dan stylist menjadi lebih dan lebih diperlukan sebagai instrumen strategik untuk mencapai pengurusan imej yang optimum. Imej peribadi dan institusi

Sarjana Pengurusan Perniagaan Industri

IQS – Universitat Ramon Llull
Kampus Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Oleh kerana sifat profesionalnya yang jelas, matlamat Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perindustrian adalah untuk menawarkan pendidikan tambahan kepada graduan Universiti baru-baru ini dengan darjah teknikal atau saintifik. Untuk karier profesional masa depan mereka, Guru ini akan membolehkan mereka mengakses peluang pekerjaan dalam pentadbiran perniagaan, pengurusan, sebaik-baiknya dalam syarikat industri.

Master dalam bidang Ekonomi Inovasi, Pengurusan dan Teknologi

University of Alcalá
Online Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Alcala de Henares

Program Master dalam Ekonomi Inovasi, Pengurusan dan Teknologi ini adalah untuk pengurus dan profesional yang mencari kemajuan terkini dalam inovasi dan teknologi untuk memimpin transformasi digital dan organisasi dalam perniagaan atau entiti mereka.

Sarjana Sains Data

CESTE Business School
Kampus Sambilan 8 bulan Oktober 2019 Sepanyol Zaragoza

Master bertujuan untuk mempersiapkan para profesional dengan komitmen tinggi kompetensi yang berkaitan dengan teknologi maklumat, pakar dalam teknologi canggih di pasaran, tetapi pada saat yang sama, mampu beradaptasi dengan mudah dengan jenis teknologi dan pembekal yang lain. Pakar-pakar ini sepatutnya dapat mengambil tanggungjawab dalam merancang tugas dan projek, mereka bentuk dan menyelesaikan masalah.

Master Eksekutif Global dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Kampus Sambilan 12 bulan Oktober 2019 Itali Milan Sepanyol Barcelona China Beijing + 4 lagi

Master Executive Global dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Pembekalan (GEMOS) adalah program selama dua belas bulan yang diajar di kampus di dua sekolah di Eropah, MIP Politecnico di Milano di Milan (Itali), dan EADA Business School di Barcelona (Sepanyol); dengan satu Minggu Antarabangsa khas di Beijing Jiaotong University di China.

Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Sukan Dalam Talian

Johan Cruyff Institute
Kampus Online Sambilan 11 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Johan Cruyff Institute dan Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) bekerjasama dalam pengajaran dan kebolehpasaran. Kedua-dua institusi tersebut bersama-sama menyampaikan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Sukan yang dikaitkan dengan Fakulti Ekonomi dan Perniagaan UAB. Universitat Autònoma de Barcelona menduduki ranking universiti terbaik Sepanyol dalam edisi 2015-16 edisi Times Higher Education World Rankings, menduduki posisi 146 di ranking dunia.