MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav di Amerika Paterna, Sepanyol 2019/2020

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pendapatan Master yang memerlukan dua tahun pendidikan selepas memperoleh Ijazah Sarjana Muda a. Ini ijazah lanjutan boleh membantu pelajar untuk mencapai matlamat pendidikan dan profesional mereka, kerana kekangan untuk pelajar kereta api program bantuan Sarjana dalam kemahiran dan pengetahuan yang perlu mendarat kerjaya impian mereka.

 

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana di Amerika Paterna di Sepanyol

Hasil Filter

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Bersepadu Sistem Kualiti, Alam Sekitar dan Keselamatan dan Kesihatan di Tempat Kerja (ijazah berganda)

AIDIMME
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Paterna

Seperti yang berlaku di dunia perniagaan, inovasi adalah alat penting untuk meningkatkan daya saing organisasi dan orang.