MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Barcelona di Sepanyol 2019/2020

Barcelona menarik pelajar dari seluruh dunia guna belajar. Ia adalah sebuah bandar kosmopolitan yang bergaya dengan banyak perniagaan berteknologi tinggi dan syarikat bioperubatan dan juga seni bina menarik. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Barcelona mempunyai perkara untuk dilakukan dan melihat untuk meningkatkan pengalaman akademik mereka, termasuk meneroka galeri seni, masakan denda, dan mengambil kesempatan daripada akses yang mudah ke pantai dan gunung-ganang.

Terdapat pelbagai program Master di Barcelona, ​​yang cukup untuk memenuhi keperluan dan kepentingan kebanyakan pelajar. Beberapa Sarjana dalam program Barcelona bahawa pelajar boleh memilih dari adalah perniagaan, reka bentuk, ekonomi, seni bina, kejuruteraan, fesyen, dan kajian budaya, antara yang lain. Dengan Sarjana Barcelona, ​​pelajar boleh mempunyai peluang yang sangat baik untuk kerjaya di seluruh rantau ini dan juga di seluruh dunia.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Barcelona dengan menatal melalui program-program di bawah.Anda boleh mendapatkan ijazah yang anda telah mencari!

Hasil Filter

Sarjana dalam Reka Bentuk Interaksi

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Sepenuh masa 4 bulan Januari 2020 Sepanyol Barcelona

Reka Bentuk Sarjana dalam Interaksi bertujuan untuk melatih para profesional yang bercita-cita untuk menjadi pemimpin digital esok yang dilengkapi dengan kemahiran kolaboratif, kritis dan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk bertindak balas, menyesuaikan dan memanfaatkan kesan transformasi digital dan memahami bagaimana digital dapat dimanfaatkan untuk reka bentuk strategik.

MScF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School (GBS)
Kampus Sepenuh masa 22 - 1 bulan Feb. 2020 Switzerland Geneva Sepanyol Madrid + 2 lagi

Sarjana Sains Kewangan dengan majoriti dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk mencabar dan membangunkan pemahaman anda tentang kewangan global melalui latihan yang ketat dalam kerangka konseptual, analisis dan empirikal kewangan dan pelaburan antarabangsa moden.

Sarjana Pengurusan

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2020 Sepanyol Barcelona

Peringkat atas # 50 di Times Finantial Master in Management adalah multicampus, dual diploma dan program yang sangat disesuaikan dengan lebih daripada 36 pengkhususan untuk dipilih. Apa sahaja latar belakang akademik anda, TBS Barcelona Master in Management adalah kursus yang ideal untuk mempersiapkan anda untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya anda. Program sepenuh masa, 4-semester, kursus ini akan memberi anda kemahiran teknikal dan analisis untuk membuat keputusan pengurusan yang berkesan.

Sarjana dalam Pengurusan Keusahawanan Global

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Taiwan Taipei

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global.

Sarjana Pengurusan

EU Business School
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Switzerland Switzerland Online + 2 lagi

Perubahan politik, ekonomi, sosial dan teknologi yang pesat berlaku di seluruh dunia. Bentuk kepimpinan baru diperlukan untuk mengatasi dan secara aktif membentuk perubahan kompleks ini. Program selama tiga tahun ini meneroka realiti menjadi pemimpin yang sahih di abad ke-21, daripada membuat keputusan strategik, menguruskan orang, persembahan dan berunding secara berkesan, kepada pengurusan operasi dan pemasaran. Dengan menumpukan pada pembangunan pemikiran kritikal dan kemahiran eksekutif, program ini akan memberi anda alat untuk menjadi pemimpin yang efektif dan menyesuaikan diri dengan perubahan masa depan dalam perniagaan.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Sarjana dalam Merchandising Visual / Tetingkap Tetingkap dan Runcit

Artidi Escuela Superior
Kampus Sambilan 10 bulan November 2019 Sepanyol Barcelona

Master in Visual Merchandising and Dressing Window adalah kursus akhir pekan dan direka untuk mereka yang tidak dapat menggabungkan latihan intensif. Kursus ini mempunyai pelan latihan yang lengkap dan mempersiapkan anda untuk menjadi profesional yang mampu membangunkan projek-projek global yang berkaitan dengan penjualan di ruang komersial.

Sarjana dalam Pengajian Liberal

European College for Liberal Studies
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 12 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp + 9 lagi

MLS - Sarjana dalam Pengajian Liberal (60 kredit)

Sarjana dalam Bola Sepak Prestasi Tinggi

MBP School of Coaches: The Master for football coaches in Barcelona
Kampus 350 jam Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Bola Sepak Berkinerja Tinggi adalah cara pembelajaran rapi dengan matlamat utama untuk mengetahui Metodologi MBP sebagai pakar dalam semua bidang pengajian. Program ini adalah untuk jurulatih bola sepak profesional yang ingin mengetahui bola sepak dari terasnya, menguasai semua struktur sukan ini.

Menguasai Pembangunan Penyelesaian Digital

BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Master dalam Pembangunan Penyelesaian Digital adalah pengalaman antarabangsa bagi mereka yang ingin memasuki industri Digital dengan asas yang kukuh dan bagi mereka yang ingin memulakan kerjaya baru dalam industri digital. Ia adalah Master sejajar dengan teknologi dan kemahiran perniagaan yang syarikat-syarikat digital perlu mengembangkan penyelesaian digital kreatif dan inovatif.

Reka Bentuk Grafik Sarjana Antarabangsa dan Komunikasi Visual

L'Idem Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Dalam tajuk ini kami mencadangkan program akademik, dengan latihan teknikal dan artistik pepejal, di mana pelajar dapat mengembangkan potensi kreatif mereka dan menjadi profesional 360 º di berbagai cabang komunikasi visual: reka bentuk grafik, reka bentuk web, pengiklanan, UX Reka bentuk, dsb. Kurikulum ini diarahkan oleh pasukan akademik antarabangsa dan aktif yang memberikan alat yang diperlukan untuk berjaya menghadapi apa-apa penyerahan reka bentuk grafik dari kes praktikal sebenar.

Ijazah Sarjana dalam Keusahawanan, Modal Teroka dan Ekuiti Persendirian

International University of Catalonia
Kampus Sepenuh masa 10 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Ijazah Sarjana ini akan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang anda perlukan untuk mempromosikan keusahawanan, dengan penekanan khusus terhadap pendanaan sebagai isu utama. Dalam konteks makroekonomi semasa, memandangkan kekurangan kredit sedia ada, industri modal teroka dan syarikat ekuiti persendirian semakin menjadi alternatif dana dalam hak mereka sendiri untuk syarikat.

Sarjana dalam Robotik

Harbour Space
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Program Robotik adalah jambatan antara minat peribadi dalam dunia Robotik dan Kecerdasan Buatan dan masa depan profesional peringkat teratas di salah satu bidang teknologi yang paling menarik dan cepat berkembang. Program ini menawarkan pengetahuan teori dan praktikal dalam robotika, termasuk: pengendali manipulator, penglihatan komputer, sensor, pembelajaran mesin, menggenggam, tangan robot. Ia juga menawarkan peluang untuk membangunkan robot dan peranti robotik untuk kegunaan industri semasa dan masa depan.

Sarjana dalam Seni 3D, Animasi dan VFX untuk Videogames dan Cinema (Barcelona)

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
Kampus Sepenuh masa 1200 jam Oktober 2019 Sepanyol Madrid Barcelona + 1 lagi

Menjadi pakar yang benar dalam permainan video, animasi, seni dan pawagam 3D. Tuan ini akan membawa anda untuk meningkatkan kemahiran anda untuk belajar mencipta ilustrasi digital yang bertemakan, bertekstur dan tidak berkesudahan. Anda akan tahu bagaimana untuk melaksanakan semua pengetahuan melalui pengeluaran profesional dalam industri. Ijazah ini diajar secara eksklusif dalam bahasa Sepanyol.

Program Dual Master dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital | Pemasaran Antarabangsa

IQS – Universitat Ramon Llull
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Program Sarjana Dual dalam Pemasaran Antarabangsa dalam Persekitaran Digital / Pemasaran Antarabangsa dan Pengurusan Penjualan adalah Master secara sepenuh masa satu tahun (diiktiraf secara rasmi oleh kerajaan Sepanyol), yang beroperasi di dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA).