MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Barcelona di Sepanyol 2019

Barcelona menarik pelajar dari seluruh dunia guna belajar. Ia adalah sebuah bandar kosmopolitan yang bergaya dengan banyak perniagaan berteknologi tinggi dan syarikat bioperubatan dan juga seni bina menarik. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Barcelona mempunyai perkara untuk dilakukan dan melihat untuk meningkatkan pengalaman akademik mereka, termasuk meneroka galeri seni, masakan denda, dan mengambil kesempatan daripada akses yang mudah ke pantai dan gunung-ganang.

Terdapat pelbagai program Master di Barcelona, ​​yang cukup untuk memenuhi keperluan dan kepentingan kebanyakan pelajar. Beberapa Sarjana dalam program Barcelona bahawa pelajar boleh memilih dari adalah perniagaan, reka bentuk, ekonomi, seni bina, kejuruteraan, fesyen, dan kajian budaya, antara yang lain. Dengan Sarjana Barcelona, ​​pelajar boleh mempunyai peluang yang sangat baik untuk kerjaya di seluruh rantau ini dan juga di seluruh dunia.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Barcelona dengan menatal melalui program-program di bawah.Anda boleh mendapatkan ijazah yang anda telah mencari!

Hasil Filter

MScF dalam Kewangan Antarabangsa

Geneva Business School (GBS)
Kampus Sepenuh masa 22 - 1 bulan Feb. 2020 Switzerland Geneva Sepanyol Barcelona + 2 lagi

Sarjana Sains Kewangan dengan majoriti dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk mencabar dan membangunkan pemahaman anda tentang kewangan global melalui latihan yang ketat dalam kerangka konseptual, analisis dan empirikal kewangan dan pelaburan antarabangsa moden.

Sarjana Pengurusan

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Peringkat atas # 50 di Times Finantial Master in Management adalah multicampus, dual diploma dan program yang sangat disesuaikan dengan lebih daripada 36 pengkhususan untuk dipilih. Apa sahaja latar belakang akademik anda, TBS Barcelona Master in Management adalah kursus yang ideal untuk mempersiapkan anda untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya anda. Program sepenuh masa, 4-semester, kursus ini akan memberi anda kemahiran teknikal dan analisis untuk membuat keputusan pengurusan yang berkesan.

Sarjana dalam Pengurusan Keusahawanan Global

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Og 2019 Sepanyol Barcelona Amerika Syarikat San Francisco Taiwan Taipei + 4 lagi

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global.

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Sarjana Pemasaran

EAE Business School International
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona Madrid + 1 lagi

Dengan Master dalam Pemasaran

Master Antarabangsa dalam Animasi 2D / 3D

L'Idem Barcelona
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan merangsang kemahiran filem animasi, untuk mencapai pengkhususan sebagai animator dengan teknik yang kukuh dan berkesan. Dengan cara yang sama, terdapat visi kraf animasi sebagai seni dan / atau industri, menerapkan alat tradisional animasi dan penyesuaiannya kepada teknologi digital baru.

Ijazah Sarjana dalam Keusahawanan, Modal Teroka dan Ekuiti Persendirian

International University of Catalonia
Kampus Sepenuh masa 10 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Ijazah Sarjana ini akan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang anda perlukan untuk mempromosikan keusahawanan, dengan penekanan khusus terhadap pendanaan sebagai isu utama. Dalam konteks makroekonomi semasa, memandangkan kekurangan kredit sedia ada, industri modal teroka dan syarikat ekuiti persendirian semakin menjadi alternatif dana dalam hak mereka sendiri untuk syarikat.

Sarjana dalam Robotik

Harbour Space
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Program Robotik adalah jambatan antara minat peribadi dalam dunia Robotik dan Kecerdasan Buatan dan masa depan profesional peringkat teratas di salah satu bidang teknologi yang paling menarik dan cepat berkembang. Program ini menawarkan pengetahuan teori dan praktikal dalam robotika, termasuk: pengendali manipulator, penglihatan komputer, sensor, pembelajaran mesin, menggenggam, tangan robot. Ia juga menawarkan peluang untuk membangunkan robot dan peranti robotik untuk kegunaan industri semasa dan masa depan.

Sarjana dalam Perniagaan Digital

EU Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Switzerland Online + 4 lagi

Transformasi digital tidak lagi menjadi paradigma masa depan, tetapi realiti utama. Dunia perniagaan menjadi digital dengan kadar yang mengejutkan dan syarikat secara aktif mencari penglihatan digital, layak untuk memanfaatkan kepakaran dan pemahaman mereka terhadap mana-mana perbadanan yang berusaha untuk kekal berdaya saing. Program ini meneroka asas-asas asas dan praktikal, pelaksanaan dan model perniagaan yang membentuk perniagaan digital dan menyampaikan semua kecekapan utama yang diperlukan dalam dunia korporat hari ini.

Ijazah Sarjana dalam Diplomasi dan Perkhidmatan Awam Antarabangsa

CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona
Kampus Sepenuh masa 12 - 18 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Masyarakat antarabangsa global sekarang semakin kompleks, dinamik dan saling bergantung. Di samping itu, bersama-sama dengan Amerika Syarikat, sebilangan besar pelakon lain yang terlibat, seperti Organisasi Antarabangsa, entiti sub-negeri, NGO dan syarikat transnasional, antara lain. Semua entiti ini perlu mempunyai kakitangan yang berkelayakan dalam politik dan tindakan antarabangsa, serta berbilang bahasa dan dengan perundingan, kemahiran komunikasi dan kepimpinan.

Menguasai Pembangunan Penyelesaian Digital

BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Master dalam Pembangunan Penyelesaian Digital adalah pengalaman antarabangsa bagi mereka yang ingin memasuki industri Digital dengan asas yang kukuh dan bagi mereka yang ingin memulakan kerjaya baru dalam industri digital. Ia adalah Master sejajar dengan teknologi dan kemahiran perniagaan yang syarikat-syarikat digital perlu mengembangkan penyelesaian digital kreatif dan inovatif.

Sarjana dalam Perniagaan Digital

The Valley Digital Business School
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

MDB melatih para profesional dalam semua bidang perniagaan digital dan menjamin pengambilalihan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam sektor digital. Fakulti yang luas, pakar aktif dan agenda yang dikemas kini menjamin penerapan pengetahuan kepada realiti syarikat.

Sarjana dalam Pastry High and Pastry

Barcelona Culinary Hub
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Master dibangunkan di bawah pendekatan antarabangsa, di mana pastri tidak hanya difahami sebagai hasil daripada transformasi produk makanan agri, tetapi, sebaliknya, memerlukan inovasi dan dedikasi yang berterusan, hasilnya kadang-kadang memberikan pengkatalogan kepingan seni yang benar. Objektif utama Pascasiswazah adalah melatih para profesional yang ingin memperkuat, mencipta dan mencadangkan pilihan baru yang berkaitan dengan kue. Juga, berikan alat konseptual dan teknik canggih yang akan membolehkan pelajar berkembang dalam persekitaran kuliner dinamik, antarabangsa dan inovatif.

Sarjana dalam Bola Sepak Prestasi Tinggi

MBP School of Coaches: The Master for football coaches in Barcelona
Kampus 350 jam Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Bola Sepak Berkinerja Tinggi adalah cara pembelajaran rapi dengan matlamat utama untuk mengetahui Metodologi MBP sebagai pakar dalam semua bidang pengajian. Program ini adalah untuk jurulatih bola sepak profesional yang ingin mengetahui bola sepak dari terasnya, menguasai semua struktur sukan ini.

Sarjana Pengurusan Industri Fesyen dan Reka Bentuk (dengan MANGO)

ESDi - Design School
Kampus Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Sabadell Barcelona + 1 lagi

Di dunia fesyen, mempunyai latihan multidisiplin adalah asas untuk mengenal pasti keperluan pengguna dan kemungkinan pasaran. Oleh kerana itu, Master Pengurusan kami, yang maju dengan MANGO multinasional fesyen, menggabungkan penciptaan dan inovasi dengan alat seperti pemasaran, komunikasi, dan teknologi, yang selalu mempertimbangkan, juga aspek undang-undang, komersil dan kewangan industri.