MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav in Barcelona, Sepanyol 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sebagai bandar ke-2 terbesar di Sepanyol, Barcelona adalah ibukota wilayah Catalonia. Ia mempunyai lebih 4 juta penduduk. Ia adalah sebuah bandar yang meriah yang menjadi tuan rumah beribu-ribu pelancong setiap tahun. Ia adalah rumah kepada universiti Barcelona antara lain.

Sambilan Sarjana in Barcelona di Sepanyol

Hasil Filter

Master dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

OBS International - Online Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa di Sepanyol kami melatih anda untuk menjadi seorang profesional dengan visi antarabangsa, mampu menguruskan syarikat dalam perjalanan ke arah pengantarabangsaan atau yang beroperasi di luar negara. Seorang profesional yang tuan kewangan, persekitaran strategik dan pengurusan di mana perniagaan antarabangsa berlaku. Dengan tahap sarjana dalam Perniagaan Antarabangsa dari OBS-UB, anda akan memperolehi kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya menghadapi perubahan dalam proses pengantarabangsaan perniagaan dan pengurusan strategik cekap, serta meningkatkan daya saing anda dan employability antarabangsa.

Master dalam pengajian liberal

European College for Liberal Studies
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 12 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona Belgium Brussels Madrid Switzerland Zürich Jepun Tokyo Antwerp + 9 lagi

MLS - Master Pengajian Liberal (60 kredit)

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Pengurusan Perniagaan Reka Bentuk

International University of Catalonia
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Reka Bentuk Pengurusan Perniagaan berusaha untuk memastikan bahawa anda dapat membawa nilai tersendiri kepada profesion anda melalui pengetahuan perniagaan. Pengetahuan ini akan meningkatkan keupayaan anda untuk mengembangkan perniagaan anda dan meningkatkan peluang anda untuk menyertai syarikat terkemuka di sektor anda, yang memerlukan profesional dengan pengetahuan teknikal dan fikiran perniagaan yang serba guna, inovatif dan strategik.

Sarjana Pengurusan Industri Fesyen dan Reka Bentuk (dengan MANGO)

ESDi - Design School
Kampus Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Sabadell Barcelona + 1 lagi

Di dunia fesyen, mempunyai latihan multidisiplin adalah asas untuk mengenal pasti keperluan pengguna dan kemungkinan pasaran. Oleh kerana itu, Master Pengurusan kami, yang maju dengan MANGO multinasional fesyen, menggabungkan penciptaan dan inovasi dengan alat seperti pemasaran, komunikasi, dan teknologi, yang selalu mempertimbangkan, juga aspek undang-undang, komersil dan kewangan industri.

Sarjana Pengurusan Perniagaan Industri

IQS – Universitat Ramon Llull
Kampus Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Oleh kerana sifat profesionalnya yang jelas, matlamat Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perindustrian adalah untuk menawarkan pendidikan tambahan kepada graduan Universiti baru-baru ini dengan darjah teknikal atau saintifik. Untuk karier profesional masa depan mereka, Guru ini akan membolehkan mereka mengakses peluang pekerjaan dalam pentadbiran perniagaan, pengurusan, sebaik-baiknya dalam syarikat industri.

Master Eksekutif Global dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Kampus Sambilan 12 bulan Oktober 2019 Itali Milan Sepanyol Barcelona China Beijing + 4 lagi

Master Executive Global dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Pembekalan (GEMOS) adalah program selama dua belas bulan yang diajar di kampus di dua sekolah di Eropah, MIP Politecnico di Milano di Milan (Itali), dan EADA Business School di Barcelona (Sepanyol); dengan satu Minggu Antarabangsa khas di Beijing Jiaotong University di China.

Master dalam pemasaran sukan dan penajaan talian

Johan Cruyff Institute
Online Sambilan 13 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Dalam pasaran yang semakin kompetitif, pemasaran dan penajaan sukan telah menjadi kawasan yang mempunyai kesan tinggi untuk kejayaan perniagaan. Oleh itu, latihan profesional berkembang sebagai permintaan untuk pakar dalam kitaran pemasaran sukan keseluruhan, kedua-dua dalam syarikat-syarikat perniagaan dan juga dalam sukan yayasan, persatuan, persekutuan dan organisasi. Master Ini adalah program yang mencabar, yang ketat dan pelbagai dimensi yang mengkaji rahsia pemasaran dan penajaan isu-isu utama digunakan untuk sukan.

Sarjana Eksekutif Pengurusan syarikat hotel

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi
Kampus Sambilan 8 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana Eksekutif dalam Business Hotel (diajar dalam Castilia), Fakulti deTurismo dan Sant Ignasi Pengurusan Hotel adalah bertujuan untuk semua orang-orang profesional hospitaliti ghairah dengan potensi, yang ingin mendalami dan meningkatkan pengetahuan mereka mengenai pengurusan, strategi dan pengurusan hotel dan seterusnya ingin meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka.

Sarjana dalam Fotografi Fotografi Pengarang

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Dokumentasi Fotografi Pengarang adalah cadangan didaktik kontemporari, selaras dengan panorama effervescent revolusi digital, di wilayah subur pertemuan antara fotografi, seni, maklumat dan komunikasi visual.

Sarjana Komunikasi dan Iklan

ESIC Business & Marketing School
Kampus Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid Barcelona + 1 lagi

MPC memudahkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menangani cabaran masyarakat maklumat baru ini di mana kuasa adalah, sebahagian besarnya di tangan alat pengguna. Sarjana dalam Komunikasi dan Iklan, dibentuk oleh dua kursus atas siswazah yang boleh dikaji secara bebas, di mana darjah telah diperolehi: Program Pengurusan Superior Komunikasi (CSDP) dan Program Lanjutan Pengiklanan dan Digital Persekitaran ( PSDP).

Pertukaran Dual Master dalam Pengurusan Pelancongan

INSA Business, Marketing & Communication School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Oktober 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Ijazah Dwi Antarabangsa dalam Pengurusan Pelancongan adalah satu tahun program yang direka sepenuhnya untuk mengejar industri perhotelan kerjaya yang berjaya dengan kerjasama antarabangsa antara INSA (Barcelona, Sepanyol) dan Sekolah Pengurusan Hotel (Luzern, Switzerland).

Sarjana dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (MICE) (Sambilan) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Kampus Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Master dalam Pertubuhan Acara, Protokol dan Pelancongan Perniagaan (MICE) Ostelea bertujuan untuk melatih para profesional dan pengurus untuk memimpin projek-projek perniagaan yang memberi tumpuan kepada perancangan dan pengurusan pelbagai jenis peristiwa (terutama tindakan Rapat, Insentif, Konferensi dan Pameran serta kongres dan konvensyen, pameran profesional), menguasai konsep protokol dan strategi komunikasi dan perhubungan awam dan menjana pembangunan pelancongan yang memberi tumpuan kepada segmen pelancongan perniagaan yang berkualiti.

Sarjana dalam Robotik dan Pembinaan Lanjutan

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 18 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Sarjana dalam Robotik dan Pembinaan Lanjutan (MRAC) bertujuan untuk melatih generasi baru profesional disiplin yang mampu menghadapi keperluan kami yang semakin meningkat untuk sistem eko pembinaan yang lebih mampan dan optimum. Master memberi tumpuan kepada reka bentuk dan peluang pasaran yang muncul dari novel sistem pembuatan robotik dan maju.

Online Master dalam Pemasaran Digital dan eCommerce Pelancong

Euroaula Barcelona
Online Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Pemasaran Digital dan eCommerce Tourist adalah satu program yang bertujuan untuk melatih profesional dapat menghadapi persekitaran yang berdaya saing dan globalisasi yang semakin meningkat pasaran yang menyediakan teknologi baru. persekitaran teknologi baru ini dicirikan dengan meningkatkan daya saing, mengurangkan kitaran hayat produk dan pembukaan peluang-peluang baru.

Tuan dalam talian dalam pemasaran digital dan e-dagang

GBSB Global Business School - Online programs
Online Sepenuh masa Sambilan 9 - 12 bulan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online Barcelona Madrid + 3 lagi

Menjadi seorang pelajar sarjana dalam pemasaran digital dan e-dagang di Sekolah Perniagaan di mana "Digital" berada di Terasnya. GBSB Global Business School adalah satu-satunya institusi pengajian tinggi di Sepanyol yang diiktiraf oleh Microsoft sebagai Sekolah Microsoft rasmi dan pemimpin dalam pendidikan digital.