MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Alicante di Sepanyol 2019/2020

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Mempunyai penduduk lebih 300,000 penduduk, Alicante merupakan sebuah bandar Metropolitan di Sepanyol. Ia memegang beberapa festival seperti Moro i Cristians. Alicante adalah rumah Universiti Alicante.

Ijazah Sarjanav in Alicante di Sepanyol

Hasil Filter

Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik dan Pengkhususan untuk Pilih

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Sepanyol Alicante

Ketahui tahap baru universiti Coco School Di bawah status Coco School sebagai pusat bersekutu UCAM, setelah berjaya menyelesaikan kursus itu akan dijual gelaran "Ijazah Sarjana itu sendiri" oleh Universiti Katolik San Antonio de Murcia (UCAM) dan oleh Sekolah Coco, Sekolah Seni Komunikasi dan Visual Eropah.

Master 3D

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Sepanyol Alicante

Master 3D dengan ijazah dari UCAM mempunyai ciri praktikal yang jelas. Idea ini adalah untuk membawa pelajar lebih dekat kepada realiti industri 3D yang muncul. Untuk ini di Coco School kita mempunyai profesor seperti Juan Carlos Navarro (Lead Animator di PIXAR), Graham Gallagher (Pengarah animasi dan VFX di FRAMESTORE), Aurelio Pozas (Ketua Umum 3D dalam Game of Thrones, Warcraft, A Monster datang ke lihat saya), Jose Manuel Linares (Blur Studio) dan Salva Espin (kartunis Marvel) antara lain.

Sarjana Rekaan Kasut

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Sepanyol Alicante

Sarjana Reka Bentuk Kasut dengan tajuk UCAM sendiri mempunyai ciri praktikal yang jelas. Idea ini adalah untuk membawa pelajar lebih dekat kepada pemerbadanan ke dalam pembuat kasut dan industri aksesori. Untuk ini di Sekolah Coco kita mempunyai profesor-gradma dari Loli Pozo, Virtues Cugat dan Patricia Rosales antara lain.

Sarjana dalam Fotografi untuk Pengiklanan dan Fesyen

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Kampus Sepenuh masa 9 bulan Sept. 2019 Sepanyol Alicante

Master ini bertujuan untuk semua orang yang mempunyai idea-idea dasar fotografi yang ingin memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk memfokuskan kerjaya profesional mereka dalam Fesyen Fotografi dan Pengiklanan. Profil: jurugambar amatir atau profesional, pereka grafik, publisiti, pereka fesyen atau profesional akademik dengan pengalaman terbukti dalam kerja yang berkaitan dengan Guru ini.

<span translate="no">International Media Innovation Management</span>

International Media Innovation Management
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Jerman Berlin Austria Vienna Amerika Syarikat New York Sepanyol Alicante + 6 lagi

Program ini (modul dalam talian dan kehadiran di Jerman, Austria, Sepanyol, Amerika Syarikat) bertujuan untuk berpotensi tinggi dari industri media dan kreatif. Pelajar eksekutif dari klinik www.imim-master.com dari pelbagai kedudukan dalam rantaian nilai masing-masing: pembangunan, pembiayaan, kandungan, kewartawanan, pengeluaran, pengedaran, peraturan / perundangan.

MAFE Master dalam Perundingan Cukai Perniagaan

Fundesem Business School
Kampus Oktober 2019 Sepanyol Alicante

Master of Business Tax Advice (MAFE) menyediakan pengetahuan teknikal dan kemahiran yang penting untuk amalan profesion peguam perniagaan atau penasihat cukai.

MJA Sarjana dalam Amalan Hukum untuk Peguam

Fundesem Business School
Kampus Oktober 2019 Sepanyol Alicante

Sarjana Amalan Undang-Undang untuk Peguam (MJA) menyediakan dan melatih untuk menjadi pakar profesional dalam profesion undang-undang. Dengan bantuan ahli profesional dan melalui metodologi kes itu, pengetahuan, kemahiran dan kemampuan yang diperlukan untuk amalan profesion undang-undang diperolehi.

Sarjana Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital MMDI

Fundesem Business School
Kampus Sepenuh masa Oktober 2019 Sepanyol Alicante

Master dalam Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital (MMDI) adalah salah satu tuan pertama dari keistimewaan ini yang telah di Sepanyol. Lebih daripada 600 pelajar telah melepasi kelas kami yang kini menduduki jawatan tanggungjawab di syarikat.