MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni di UK 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Program dalam Arts berkisar dari falsafah ke Bahasa Inggeris, prestasi vokal kepada prestasi instrumental, dan juga seni kulinari atau fesyen. Benang yang menghubungkan program seni adalah bahawa mereka semua mempunyai kaitan dengan pembelajaran kreatif.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Seni di UK

8 Hasil dalam Pengajian Seni, United Kingdom Filter

Master dalam seni cetak (ma)

Middlesex University London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London UK Online + 2 lagi

Dengan state-of-the-art kemudahan dan pakar bimbingan dari beberapa ahli akademik terkemuka di UK dan pakar teknikal, tentu kami akan membolehkan anda untuk meneroka pendekatan kedua-dua eksperimen dan tradisional untuk Seni Cetak.

MRes / PgC Art and Design

Cardiff Metropolitan University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Cardiff + 1 lagi

MRes (A

MLitt dalam Muzium dan Pengajian Galeri

University of St Andrews
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Saint Andrews + 1 lagi

The MLitt di Muzium dan Kajian Galeri menyediakan pelajar untuk pekerjaan di muzium, terutamanya sebagai kurator, dengan latihan luas dalam semua jenis muzium, galeri dan kemudahan warisan lain.

MLitt dalam Sejarah Fotografi

University of St Andrews
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Saint Andrews + 1 lagi

The MLitt dalam Sejarah Fotografi menawarkan pelbagai modul inovatif yang meliputi dari asal-usul fotografi ke amalan dan perdebatan kontemporari, termasuk fotografi seni moden, pendekatan dokumentari, koleksi fotografi, dan kemajuan teknologi sehingga era digital.

MLitt dalam Sejarah Seni

University of St Andrews
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Saint Andrews + 1 lagi

The MLitt dalam Sejarah Seni menawarkan pelbagai bidang pelajaran, dari seni pertengahan abad pertengahan dan seni bina ke seni persembahan kontemporer; modul mengatasi tema utama dan konsep yang menghubungkan tempoh sejarah seni yang berbeza.

Puan dalam Industri Seni dan Kreatif

London South Bank University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Seorang penyelia, pakar dalam bidang mereka, akan menyokong pembangunan projek penyelidikan anda. Ditawarkan sepenuh masa dan sambilan.

Jurusan Seni dan Reka Bentuk

Bath Spa University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Bath + 1 lagi

Seni dan Reka Bentuk MRes adalah langkah pertama yang semulajadi ke arah PhD, dan juga boleh menjadi laluan anda untuk menghasilkan produk baru atau badan kerja untuk pasaran.

Ijazah sarjana dalam talian dalam fotografi

Flexible Learning with Falmouth University
Online Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Saint Ives

MA dalam Fotografi berstruktur untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan, pemahaman dan kemahiran untuk terlibat sepenuhnya dengan evolusi teknologi dan sosial media, dan untuk berjaya dalam industri kreatif yang kompetitif dan rumit.