MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni in Zurich Switzerland 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Seni merujuk kepada mana-mana bidang pengajian yang melibatkan lebih pemikiran kreatif berbanding dengan saintifik, pemikiran matematik. banyak program seni memberi tumpuan kepada sastera, manakala yang lain melibatkan mengamalkan seni halus seperti lukisan atau muzik.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Zurich adalah rumah kepada lebih 60 ribu orang di 20 universiti dan lebih tinggi di sekolah-sekolah lain. Ia juga dikenali untuk teknologi dan sains gunaan, terutamanya dengan memenangi hadiah di Eropah dan dunia konvensyen dan dengan menghasilkan Noble Laureates.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Seni in Zurich di Switzerland

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Zürich Filter

Sijil Pengajian Lanjutan - Sarjana Pengajian Lanjutan dalam Pengkajian

Zurich University of the Arts
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 semester Feb. 2020 Switzerland Zürich + 3 lagi

CAS / MAS dalam Curating adalah platform diskusi yang memfokus kepada bidang-bidang utama museologi, pameran kontemporari dan pengkaryaan. Ia mempunyai orientasi praktikal yang kuat - digabungkan dengan membaca dan membincangkan teori kritikal.