Filter
Ijazah Sarjana
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni di Switzerland 2019

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Seni merujuk kepada program yang memberi tumpuan kepada topik jenis intelektual yang tidak sentiasa semudah sains dan matematik. Mereka yang ingin memainkan peranan yang kreatif dalam menyumbang kepada masyarakat akan berminat dalam bidang seni.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Seni di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Switzerland

Zurich University of the Arts

CAS / MAS dalam Curating adalah platform diskusi yang memfokus kepada bidang-bidang utama museologi, pameran kontemporari dan pengkaryaan. Ia mempunyai orientasi praktika ... [+]

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni di Switzerland.

Modul-modul yang diajar, aktiviti kumpulan, seminar, lawatan dan ceramah yang disampaikan oleh pensyarah tetamu antarabangsa yang terkenal telah menolong membina pengetahuan dan kemahiran penting dalam bidang museology dan curating. Kerja kursus juga melibatkan penyelidikan dan pembangunan projek individu dan kumpulan dari awal hingga akhir.

Kandungan dan struktur program darjah

Program Pascasiswazah di alt = "Pengkajian di Zurich University of Arts (ZHdK) adalah platform diskursif yang memfokuskan pada bidang-bidang utama pameran kontemporari. Ia mempunyai orientasi praktikal yang kuat. Modul mengajar, aktiviti kumpulan, seminar, dan ceramah yang disampaikan oleh pasukan pensyarah tetamu antarabangsa yang diiktiraf berkhidmat untuk membina pengetahuan dan kemahiran penting dalam bidang pengawasan. Kursus juga melibatkan penyelidikan dan pembangunan projek individu dan kumpulan dari awal hingga akhir.... [-]

Switzerland Zürich
Feb. 2020
English,Jerman
Sambilan
1 - 4 semester
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu