MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni di Sepanyol 2019

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Mereka yang ingin melibatkan diri dalam seni halus, dalam kajian sastera dan falsafah, atau untuk mencuba peranan kreatif yang lain seperti mereka bentuk fesyen atau seni kulinari, akan paling mungkin untuk mencari program minat mereka dalam kategori Kesenian.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Seni di Sepanyol

17 Hasil dalam Pengajian Seni, Sepanyol Filter

Front End Web Design Master

Aula Creactiva
Kampus Sambilan Sept. 2019 Sepanyol Madrid

Adakah anda berminat dengan rangkaian dan anda mahu untuk membimbing kerjaya anda ke arah reka bentuk web? Web Design Master menawarkan latihan anda perlu bekerja sebagai pereka web di studio atau agensi pengiklanan.

Reka Bentuk Web Master

Instituto Artes Visuales
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online + 1 lagi

Pelan latihan ini ditujukan untuk terjemahan pengetahuan ini ke Internet. Menjalankan kerja-kerja untuk merealisasikan projek web berdasarkan standard. Pelajar tahu bahasa utama reka bentuk web, seperti HTML dan CSS, asas UI-UX, reka bentuk responsif atau WordPress.

Sarjana Seni dan Komunikasi

Instituto Artes Visuales
Online Sepenuh masa Sambilan 12 bulan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online + 1 lagi

Ijazah Sarjana UCAM dalam Seni dan Komunikasi adalah gelaran San Antonio Catholic University of Murcia (UCAM) di Graphic and Web Design yang berorientasikan kepada semua yang ingin mendapatkan ijazah universiti dalam bidang komunikasi digital ini.

Sarjana dalam Fotografi Kreatif

Escuela Universitaria ERAM
Kampus Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Salt

Belajar fotografi untuk membina cerita, untuk perjalanan di dalam, untuk berkongsi dengan pengembara rakan anda pengembaraan yang sahih: beritahu cerita sensitif dengan cahaya.

Ijazah Sarjana dalam Teori dan Sejarah Pengurusan Seni dan Kebudayaan

Universidad de La Laguna
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife + 1 lagi

Ijazah Sarjana dalam Teori dan Sejarah Pengurusan Seni dan Kebudayaan dicadangkan dengan matlamat menyediakan latihan dan penyelidikan profesional dalam Teori dan Sejarah Pengurusan Seni dan Kebudayaan kepada graduan dan graduan dalam bidang seni dan kemanusiaan yang berorientasikan kepada pengurusan kebudayaan.

Ijazah Sarjana dalam Pengarang Fotografi dan Projek Profesional

Lens - Fotografía
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid + 1 lagi

LENS mengumumkan Edisi ke-4 Ijazah Sarjana dalam Pengarang Fotografi dan Projek Profesional, yang akan bermula pada bulan Oktober

Master Design Graphic

Campus Universitario Europeo
Online Sepenuh masa Sambilan 6 bulan Sept. 2019 Sepanyol Marbella A Coruña Madrid + 3 lagi

Master Profesional CUE dalam Reka Bentuk Grafik akan menyediakan pelajar dengan semua alat yang diperlukan untuk merealisasikan projek grafik seperti poster, entiti korporat, iklan,

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Projek Urbanisme

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Sambilan 21 - 2 bulan Sept. 2019 Sepanyol Barcelona

Kawasan Projek pada masa ini telah mengambil peranan yang kuat dalam perkembangan profesional eksekutif profesi yang paling bervariasi, kerana semua mengambil bahagian

Sarjana Fotografi Kontemporari Eropah

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2020 Sepanyol Madrid

Sarjana Fotografi Kontemporari Eropah, hari ini, cadangan yang paling bercita-cita tinggi dalam latihan dalam fotografi artistik dan bercita-cita menjadi titik temu bagi artis dan profesional untuk memperkayakan bidang ini di Sepanyol.

Sarjana Design dan berkenaan dgn percetakan Permohonan

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Kepentingan tipografi dalam reka bentuk adalah jelas. Anda tidak boleh mereka tanpa tipografi, tetapi boleh direka hanya dengan tipografi. Typography sekeliling kita dan mengiringi kita 24 jam sehari. Ia adalah di mana-mana dan tidak dapat dielakkan dan cacat mentafsir apa yang berlaku di sekeliling kita. Pada pandangan reka bentuk semasa, tipografi telah pergi dari ketelusan untuk menduduki peranan utama dan mempunyai ekspresi diri.

Master dalam reka bentuk web. UX, UI dan Prototaip

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

The Master dalam Web Design Seeway menyediakan anda untuk menghadapi cabaran pereka bentuk digital dan keputusan profesional yang memenuhi keperluan pelanggan dan pengguna akhir. Anda melibatkan diri dalam persekitaran yang profesional kelas pertama dan kaedah yang praktikal sepenuhnya.

Sarjana dalam Fotografi Fotografi Pengarang

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Dokumentasi Fotografi Pengarang adalah cadangan didaktik kontemporari, selaras dengan panorama effervescent revolusi digital, di wilayah subur pertemuan antara fotografi, seni, maklumat dan komunikasi visual.

Sarjana dalam Gastronomi dan Fotografi Periklanan

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Master dalam Gastronomi dan Fotografi Periklanan adalah program perintis dalam gabungan kemakmuran kekayaan dan gastronomi negara kita dan komunikasi dan peralihan komunikasi grafik trend ini.

Ijazah Sarjana dalam Fotografi dan Pengiklanan Fesyen

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah Sarjana Fesyen dan Periklanan Fotografi membentangkan persekitaran yang ideal untuk penjanaan profesional yang relevan yang mampu menjana trend berdasarkan keperibadian kreatif mereka sendiri.

Master in Motion Graphics Design

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Dalam kepesatan teknologi baru telah meningkatkan kehadiran elemen skrin penuh yang diperlukan kandungan yang kuat dan menarik. Pada ketika ini ia membuatkan rasa Master dalam Motion Graphics Design program Seeway mengorbit kepentingan tertentu pergerakan dalam menghantar maklumat dan menawarkan satu pendekatan yang praktikal untuk membawa bersama-sama imej teknologi terkini bergerak, reka bentuk, tipografi dan penciptaan audiovisual.