Filter
Ijazah Sarjana
Belanda Maastricht Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni in Maastricht Belanda 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Mereka yang ingin melibatkan diri dalam seni halus, dalam kajian sastera dan falsafah, atau untuk mencuba peranan kreatif yang lain seperti mereka bentuk fesyen atau seni kulinari, akan paling mungkin untuk mencari program minat mereka dalam kategori Kesenian.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Bandar yang indah di antara dua sungai, Maastricht terkenal kerana institusi pendidikannya seperti Universiti Maastricht. Selain itu Maastricht University dikenali untuk program ijazah yang inovatif dan berbeza.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Seni in Maastricht di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni, Maastricht

Ijazah
Lokasi
Belanda
Maastricht
Jenis pengajian
Secara
Zuyd University of Applied Sciences

Dalam program pengajian antarabangsa ini, anda akan belajar membuat visualisasi topik yang tepat dari domain klinikal, perubatan dan biologi. ... [+]

Ilustrasi Ilmiah Ilmiah

Dalam program pengajian antarabangsa ini, anda akan belajar membuat visualisasi topik yang tepat dari domain klinikal, perubatan dan biologi. Anda akan mendapat kemahiran untuk menggunakan pelbagai teknik visualisasi tradisional dan digital. Unik di Eropah!

Unik di Eropah!

Satu imej menceritakan lebih daripada seribu perkataan

Tidak menghairankan bahawa dalam biomedical alt = "sains tradisi ilustrasi dicipta untuk membolehkan komunikasi antara alt =" saintis dan pengarang, guru dan pelajar, atau doktor dan pesakit. Seni dan alt = "sains datang bersama dalam alt =" ilustrasi ilmiah.

Kepakaran masa depan anda

Apabila anda lulus, anda adalah pakar yang membuat visualisasi topik yang tepat dari domain klinikal, perubatan dan biologi. Anda mempunyai kemahiran untuk menggunakan pelbagai teknik visualisasi tradisional dan digital.... [-]

Belanda Maastricht
Sept. 2020
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu