Filter
Ijazah Sarjana
Australia New South Wales New South Wales Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni di Amerika New South Wales Australia 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Seni merujuk kepada mana-mana bidang pengajian yang melibatkan lebih pemikiran kreatif berbanding dengan saintifik, pemikiran matematik. banyak program seni memberi tumpuan kepada sastera, manakala yang lain melibatkan mengamalkan seni halus seperti lukisan atau muzik.

Australia adalah sebuah negara pulau dan benua hemisfera selatan, di SW Pasifik, sebuah negara anggota Komanwel.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Seni di Amerika New South Wales di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Seni, New South Wales

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Australian Institute of Music

Memperkukuhkan pemikiran anda dengan strategi keusahawanan yang mantap. ... [+]

Memperkukuhkan pemikiran anda dengan strategi keusahawanan yang mantap.

Pengurusan Sarjana Seni dan Hiburan akan bercerita banyak:

Terokai, berkembang dan terangkan kreativiti anda melalui pemikiran kritikal, keusahawanan, dan inovasi yang maju yang membolehkan anda meneroka lebih baik dinamik dan aspek yang sentiasa berubah dalam industri seni dan hiburan.Membangunkan profesional, kepimpinan, kolaborasi dan kemahiran global yang tinggi dengan program yang mengimbangi strategi perniagaan yang mantap dengan pemikiran keusahawanan langit biru; mengakui bahawa inovasi adalah kunci untuk membangunkan pasaran baru dan cara bagaimana seni dan hiburan dimakan.Membangunkan penyelidikan, kemahiran analitik dan menulis serta pemikiran kritikal dan kreatifTerokai lebih lanjut melalui pilihan yang menguatkan dan memanjangkan pengalaman anda dalam bidang lainDipandu dan dibimbing oleh pakar-pakar industri yang bertekad untuk membantu anda berkembang sebagai pelaku dan akan menyokong anda melalui penyelidikan akademik andaBuka pintu untuk peluang kerjaya baru... [-]
Australia Sydney Melbourne
Sept. 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Technology Sydney

Sarjana Seni Kreatif (Penyelidikan) biasanya ditujukan untuk orang yang mempunyai pengalaman industri dalam media dan seni kreatif yang ingin melakukan penyelidikan kreat ... [+]

Kursus ini memberi peluang kepada mereka yang ingin mengembangkan pengetahuan, penyelidikan dan kemahiran kreatif yang khusus berkaitan dengan industri kreatif yang muncul di dalam dan luar negara.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan dalam industri kreatif.

[-]
Australia Sydney
Januari 2020
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu