Sambilan Sarjana dalam Seni bina Landskap di Itali

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Seni bina Landskap di Itali 2018

Seni bina Landskap

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Sebagai amalan pelbagai disiplin, seni bina landskap menggabungkan aspek botani, hortikultur, seni halus, ekologi, reka bentuk landskap, perancangan tapak dan sains yang berkaitan. Pengetahuan dan kemahiran dalam bidang ini digunakan untuk kraf kedua-dua kawasan hijau luar awam dan swasta.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sambilan Sarjana dalam Seni bina Landskap di Itali

Baca lebih lanjut

Master Tahap Pertama Dalam Reka Bentuk Taman

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design
Campus Sambilan November 2017 Itali Milan

Tuan Eropah tahap 1, disahkan oleh EABHES, berkekalan tentu lama satu tahun adalah bertujuan untuk memberikan pendidikan yang kukuh untuk merealisasikan kawasan hijau, bijak melupuskan unsur-unsur dan menganjurkan setiap fasa. Pada akhir jalan tahunan mereka dibebaskan 60 ECTS kredit (kredit Eropah). [+]

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Seni bina Landskap di Itali. Tuan Eropah tahap 1, disahkan oleh EABHES, berkekalan tentu lama satu tahun adalah bertujuan untuk memberikan pendidikan yang kukuh untuk merealisasikan kawasan hijau, bijak melupuskan unsur-unsur dan menganjurkan setiap fasa. Pada akhir jalan tahunan mereka dibebaskan 60 ECTS kredit (kredit Eropah). Ia dinyatakan dalam ajaran asas dan ajaran yang saling melengkapi. Sudah selesai dengan magang dan disertakan dengan aktiviti tambahan dibuka kepada semua orang. Ajaran asas memahami Taman Sejarah dan Kebudayaan, Iklim, Botanic, Plants Tatanama dan Pengiktirafan, Structural Elements (air saliran, penggunaan bahan-bahan, perabot), Merekabentuk, Lukisan (bebas-tangan, Teknikal dan CAD) dan komunikasi. Ajaran pelengkap adalah keselesaan alam sekitar dan aspek-aspek undang-undang dan ekonomi, kawasan taman permainan, kawasan haiwan peliharaan dan haiwan berdedikasi. The internship, selama sekurang-kurangnya enam minggu, akan memenuhi proses pendidikan. Sejak kursus ini adalah khusus untuk orang-orang muda yang berminat dan bermotivasi dengan budaya umum maju, dan tidak kepada pakar-pakar, ujian akses akan diadakan untuk menilai persediaan pelajar dan untuk mengubah suai kerumitan dan pelbagai mata pelajaran mengikut keperluan sebenar mereka. Tiada edisi, banyak bengkel dan mesyuarat tahun ini dengan landscapers Itali dan asing, lawatan berpandu kepada "Taman Grand" Milan dan Lombardy, dan lawatan sambil belajar dalam City Eropah. The Master di Garden Design di bawah Tajaan Perintah Milan Arkitek. PROJECTUAL AREA (WORKSHOP) Bengkel 1: Taman Peribadi Bengkel 2: Taman Awam Bengkel tematik Disertasi PROJECTUAL SOKONGAN AREA CAD: AutoCAD 2D dan 3D Botani Seni dan Landskap Ilustrasi dan Grafik Sejarah Garden Portfolio projek taman Safari Internship Biasiswa Tahap pertama... [-]