Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat South Carolina Conway Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Seni Bina Landskap di Amerika Conway Amerika Syarikat

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Perancangan dan pengurusan kawasan hijau luar awam dan swasta termasuk dalam bidang seni bina landskap. Amalan disiplin, ia menyertai beberapa kerjaya seperti reka bentuk landskap, botani, ekologi, hortikultur, seni halus, perancangan tapak dan lain-lain untuk membuat, langsung dan mengekalkan ruang semula jadi, kebanyakannya dalam persekitaran bandar.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Conway County, Arkansas dengan penduduk hanya di bawah 70,000 digelar "Kota Kolej". Ia adalah lokasi yang sangat baik untuk pendidikan lepas menengah.

Terbaik Sarjana dalam Seni Bina Landskap di Amerika Conway di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Seni Bina Landskap, Conway

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
South Carolina
Conway
Jenis pengajian
Secara
The Conway School

Program Conway adalah campuran yang meriah dari arahan kelas, kerja studio yang digunakan, persembahan pelajar dan pengunjung, kerja lapangan, lawatan tapak, dan perbinca ... [+]

Program Conway adalah campuran yang meriah dari arahan kelas, kerja studio yang digunakan, persembahan pelajar dan pengunjung, kerja lapangan, lawatan tapak, dan perbincangan tidak formal di dapur kolektif.

Lakaran dalam bidang

Pelajar belajar dari fakulti, antara satu sama lain, dari tetamu, dan dari penerokaan mereka ke tapak projek dan komuniti di mana projek-projek itu dibenamkan. Persekitarannya adalah pembelajaran peribadi, kolaboratif, dan ketat dipandu oleh pelajar termotivasi yang bekerja untuk komuniti sebenar untuk menyelesaikan masalah yang nyata dan mendesak.

Program Conway dibina di sekitar projek-projek sebenar untuk pelanggan-pelanggan sebenar. Projek-projek ini menimbulkan isu, soalan, dan cabaran-dari soalan teknikal mengenai kejuruteraan tapak, kepada isu-isu etika mengenai penglibatan masyarakat atau penggunaan sumber yang bijak, kepada soalan-soalan praktikal tentang bagaimana daya tahan dapat dibina ke dalam sistem dalam menghadapi masa depan yang tidak pasti - kelas, perbincangan, dan kerja lapangan dan studio yang membentuk keseluruhan program disiplin yang terintegrasi sepenuhnya. Tugasan kelas-kerja projek grafik, teknikal dan sokongan bertulis.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu