Filter
Ijazah Sarjana
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Seni Persembahan di Republik Czech

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Bidang seni persembahan meneroka pelbagai bentuk prestasi, termasuk teater, tarian dan muzik, dari kedua-dua perspektif akademik dan teknikal, menyediakan peluang untuk membangunkan penguasaan lanjut dan penghargaan terhadap seni pelajar.

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

Sarjana dalam Seni Persembahan di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Seni Persembahan, Republik Czech

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Charles University Faculty of Education

Kepakaran teras yang diajar dalam kajian MA dibina pada program pengajian BA sebelum ini, dan terdiri daripada satu set disiplin yang saling berkaitan bahasa, sastera dan ... [+]

Muzik

Matlamatnya adalah untuk mendidik seorang guru sekolah yang dapat mengajar muzik di semua jenis dan gred sekolah. Kajian ini dikaitkan dengan kajian sarjana muda sebelumnya, tertumpu kepada memperoleh pengetahuan dan keupayaan muzik khas. Ijazah Sarjana dalam bidang ini memberi tumpuan kepada kerjasama dengan subjek pedagogi dan psikologi dan dengan praxis di sekolah asas dan sekolah menengah untuk pembangunan kemahiran pedagogi muzik. Subjek mengambil kira orientasi pedagogi dari ijazah sarjana.

Lihat pelan kajian di http://studium.pedf.cuni.cz/karolinka/

Alat

Matlamatnya adalah untuk mendidik seorang guru sekolah yang mampu mengajar bermain piano (piano atau biola) di pelbagai jenis sekolah muzik. Kajian ini dikaitkan dengan kajian sarjana muda sebelumnya, tertumpu kepada memperoleh pengetahuan dan keupayaan muzik khas. Ijazah Sarjana dalam bidang ini memberi tumpuan kepada kerjasama dengan subjek pedagogi dan psikologi dan dengan praxis di sekolah asas dan sekolah menengah untuk pembangunan kemahiran pedagogi muzik. Subjek mengambil kira orientasi pedagogi dari ijazah sarjana.... [-]

Republik Czech Prague
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague

Program sarjana pengarah filem dibina di atas sistem bengkel yang diterajui oleh mentor yang menyediakan bimbingan intensif tentang kumpulan-kumpulan kecil (enam atau kur ... [+]

Program sarjana pengarah filem dibina di atas sistem bengkel yang diterajui oleh mentor yang menyediakan bimbingan intensif tentang kumpulan-kumpulan kecil (enam atau kurang) mengenai bagaimana mengubah idea kreatif menjadi filem yang sepenuhnya direalisasikan.

Ditubuhkan pada tahun 2008, Cinema and Digital Media - Directing adalah program Sarjana Sarjana tiga tahun yang diajar dalam bahasa Inggeris untuk pelajar siswazah yang telah menerima ijazah BA dalam Cinema atau bidang lain.

Penerangan program

Para pelajar dipilih untuk program berdasarkan penilaian bakat mereka dan tahap kemahiran yang diperlukan. Bilangan pelajar yang sengaja rendah menjamin pendekatan peribadi kepada setiap pelajar tunggal.... [-]

Republik Czech Prague